jbl t450bt kulak üstü bluetooth kulaklık siyah

JBL Tune 500BT kac tl?

Renk seçenekleri: Beyaz. Mavi749 TL.

JBL 560BT dışarı ses veriyor mu?

Dışarıya asla ses vermiyor asla. Kulaklık çok takınca kulak acıyor o kadar. 3-4 saat takarsanız çıkarmadan.

560BT kaç saat?

Kablosuz yapısıyla JBL Tune 560BT kullanımı oldukça basit bir ürün olarak ortaya çıkıyor. 2 saat şarj süresiyle 16 saat pil ömrüne sahip olan JBL Tune 560BT, katlanabilir yapıdadır.

Kablosuz kulaklık en iyisi hangisi?

JBL 600bt su geçirir mi?

Cihaz toz geçirmez ve suya karşı dayanıklıdır.

JBL kaç sene garantili?

JBL ürünleri uzun yıllar kullanılmak için tasarlanmıştır. Bu süre içerisinde sizi yalnız bırakmak istemediğimiz için size üretici garantisini ücretsiz olarak uzatarak genişletilmiş 4 yıllık garantiye geçme olanağını sunuyoruz. Bunun için başvurunuzu 2 yıllık yasal garanti süresi içinde yapmalısınız.

JBL kaç saat dayanır?

Maksimum müzik çalma süresi: 40 Saat.

JBL T500BT kac tl?

Renk seçenekleri: Beyaz. Mavi799 TL.

JBL T450BT kaç TL?

Uzun süreli kullanımda her kulaklık gibi bu da sizi sıkmaya başlıyor. Dışarıdan yüksek olmayan desibelli sesleri almıyor fakat standart bir Iphone kulaklığı kadar dışarı ses veriyor.

JBL 560BT kaç TL?

Orta tuşa 2 saniye basıldığında ise Siri yada Google Assistan'i aktif ediyor. 16 saat şarj süresiyle kesintisiz müzik dinleyebiliyorsunuz.

JBL 500BT dışarı ses veriyor mu?

Renk seçenekleri: Beyaz. Mavi748 TL.

JBL t500bt kaç saat gidiyor?

Dışarıya asla ses vermiyor asla.

JBL garanti kaç yıl?

Bağlantı Kulaklıkların bağlantı türü. Bluetooth, kısa dalga boylarını ve ultra yüksek frekanslı radyo dalgalarını kullanarak birbirine yakın cihazlar arasında veri aktarımını sağlayan kablosuz bir teknolojidir. Yeni versiyonu ise daha hızlı veri aktarımı sağlar.

JBL Free su geçirir mi?

JBL, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir ses ekipmanı üreticisidir. Şirket, 1946 yılında James Bullough Lansing tarafından kurulmuş olup hoparlörler, kulaklıklar ve araç içi ses sistemleri üretmektedir. JBL, Samsung Electronics'in bir yan kuruluşu olan Harman International Industries'e aittir.

JBL 500BT kaç TL?

16 saate kadar kullanım imkanı sunan güçlü pili ile uzun süren müzik keyfi yaşayabilirsiniz. 32mm JBL sürücüleri ve JBL Pure Bass sesi ile donatılan JBL 500BT özellikleri ile de konforlu ve kolay kullanım sağlar.

JBL Clip 4 kaç dB?

Bir düğmeye basarak çağrılarınızı zahmetsizce cevaplayın ve yönetin. Hassasiyet: 100 dB. Sürücü Boyutu: 9 mm. Empedans: 16 ohm.

JBL dışarıya ses verir mi?

JBL T205 Kulaklık ile Keyifli Zamanlar

Ürünün sahip olduğu 125'lik sürücü, 100 dB SPL hassasiyet sunan özelliği sayesinde dinlenen müziklerin her frekans aralığını en kaliteli şekilde kullanıcıya yansıtır.