jetta android ekran

Jetta ne demek?

kökeni danca olan bir kelimedir. anlamı gagae/gagai adlı antik likya şehrinden çıkan siyah, parıltılı bir değerli taştır.

Passat ne anlama gelir?

Volkswagen Passat Volkswagen AG ('VW') tarafından 1967'den beri çeşitli formlarda üretilen bir aile arabasıdır. Passat, Volkswagen Golf/Jetta ile Volkswagen Phaeton arasında kalan bir model olup şu anda Almanya'da bulunan Emden ve Mosel/Zwickau fabrikalarında üretilmektedir.

Volkswagen Bora mı Jetta mı?

Amerika'da Jetta, Türkiye ve Avrupa'da Bora ismiyle satılan model bundan böyle tüm dünyada Jetta ismini kullanacak.

Jetta sahibi kim?

Melih Can Harmanda'nın sahibi olduğu jeti, Ziver Havacılık işletiyor.

Araç tipi 3 C ne demek?

Birçok diyabet çeşidi vardır. En çok bilinenleri ise tip 1, tip 2 diyabet ve hamilelikte gelişen gestasyonel diyabettir. Tip 3c diyabet, en son tanımlanan diyabet tiplerinden biridir. Pankreatojenik diyabet olarak ta adlandırılan tip 3 c diyabet, pankreas kanserinin erken bir belirtisi olabilir.

VW anlamı ne demek?

Volkswagen, Almanya'da, 1937 yılında tek model halk tipi otomobil üretimi için Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi tarafından Alman Otomotiv Birliğine kurdurulan otomobil firması. Şirketin adı, Almanca'da halkın arabası anlamına gelmektedir.

Arteon ne anlama gelir?

'Arteon ne demek?' diye merak ediyorsanız markanın yine çok anlamlı bir tanımı mevcut. 'Art' öbeği arabanın ahenkli çizgilerini ve duygusallığını ifade ederken 'eon' eklentisi arabayı otomobil devinin Phideon serisine bağlamak amacıyla kullanılmış.

Jetta neyin?

Volkswagen Jetta, 1979'da Golf'ün sedanı olarak üretilmeye başlanan kompakt sedan otomobildir. Jetta'nın özellikle 3. nesli çok beğenilmiştir ve VW Vento ismiyle de üretilmiştir.

VW Jetta neden yok?

Ülkemizde ise Jetta hâlâ satılmaya devam ediyor. 1.2 TSI 105 HP, 1.4 TSI 125 HP ve 1.4 TSI 150 HP modelleriyle satılan Jetta'nın 1.6 lt'lik dizel motoru emisyon skandalından sonra ürün gamından çıkarılmıştı.

Jetta hangi ülkede yapılıyor?

Golf'ün daha geniş iç hacme sahip versiyonu olarak üretilen Jetta, geniş motor ve donanım seçenekleri ile Türkiye'de çok fazla tutulan bir model. Volkwagen Jetta, sanılanın aksine Almanya'da değil Meksika'da üretiliyor.

Jetta satışı neden durduruldu?

Bir diğer neden olarak ise Jetta' nın boyutlarının Passat' a yaklaşması. Passat' tan 33 mm daha kısa olan model, D segmenti satışlarını olumsuz etkileyebileceğinden, satışı durduruldu.

Jetta kimin malı?

Alman otomobil üreticisi Volkswagen (VW), Jetta modelini Çin pazarında bir marka haline getirdi. Ülkedeki genç kullanıcıları hedefleyen VW, bu kapsamda Jetta markası altında düşük fiyatlı araç satacak. Jetta bu yöneyle VW'nin Çin'deki girişi seviye markası olacak.

Jetta en son kaç model?

Şuan 2017 üretimi Jetta'ların Türkiye'deki son kasa olduğunu söyleyebiliriz.

Passat ve Jetta aynı mı?

Ayni markanın farklı siniftaki temsilcileridir. Passat D,jetta C segmentidir.

Jetta ne kadar yakıyor?

YAKIT TÃœKETÄ°MÄ° & EMÄ°SYON

Yakıt Kapasitesi 55 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 5.6 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.7 lt.

Volkswagen Jetta neden satılmıyor?

Volkswagen Jetta, rakiplerinin ötesine geçse de abisi Passat'a yenilmiştir. Bu yüzden Volkswagen Jetta, bir süre sonra Türkiye'de satıştan kaldırıldı.

Jetta'nın ne demek?

Jetta güçlü bir hava akımı anlamına geliyor.

Jetta kaç ileri?

1.4 litre turbo beslemeli benzinli motor 125 PS güç ve 200 NM tork üretiyor. 6 ileri manuel versiyonu 0-100 km hızlanmasını 9,6 saniyede tamamlayıp maksimum 206 km hıza ulaşıyor.

Jetta 1 km kaç yakar?

Jetta kaç km hız yapar?

1.4 litre turbo beslemeli benzinli motor 125 PS güç ve 200 NM tork üretiyor. 6 ileri manuel versiyonu 0-100 km hızlanmasını 9,6 saniyede tamamlayıp maksimum 206 km hıza ulaşıyor.

Jetta 0-100 kaç saniye?

1.4 TSI ve diğer tüm TSI motorlar LPG ile kesinlikle uyumlu değildir.