justice high 1.bölüm türkçe altyazılı

Juvenile Justice konusu ne?

Dizi kısaca; bir çocuk mahkemesindeki karmaşık davalara bakan sert bir yargıcın, küçük yaştaki suçlulara karşı hissettiği nefreti adalet ve cezaya olan sıkı inancıyla dengelemesini konu ediniyor. 'Kore'de yaklaşık 3300 yargıç var. Fakat bunların sadece 20'si çocuk mahkemelerinde çalışıyor.

Big Mouth konusu ne?

İki dost olan Nick Kroll ve Andrew Goldberg'ün bu cüretkâr komedisinde, ergenliğin mucizevi ve korkutucu yönleri, yeni yetme arkadaşların hayatlarını altüst ediyor.

My Liberation Notes konusu nedir?

Yetişkinliğin gündelik tekdüzeliğinden bıkıp usanan üç kardeş, sıradan hayatlarından kurtularak doyuma ulaşmaya çalışır. Canınız neyi isterse izleyin. 'My Mister'ın senaristi Park Hae-young imzalı, yaşamdan kesitler sunan dramada Lee Min-ki, Kim Ji-won ve EL başrollerde.

Big Mouth gerçek mi?

Nedir Bu Big Mouth? Big Mouth; Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin ve Jennifer Flackett tarafından Netflix için yaratılan 10 bölümlük bir çizgi film serisi. Serinin; içerdiği dil, cinsellik ve şiddet nedeniyle çocuklar için uygun bir yapım olmadığını belirtmekte fayda var.

Tomorrow konusu ne?

Bir kaza sonucu yarı insan yarı ruha dönüşen genç bir adam, yeraltı dünyasında özel görevler üstlenen ölüm meleklerinden oluşan bir ekibe katılır. Canınız neyi isterse izleyin. Aynı adlı webtoon'dan uyarlanan dizide Kim Hee-seon, Rowoon ve Lee Soo-hyuk başrollerde.

My Liberation Notes kac bolum?

henüz 6 bölüm yayınlanmış olmasına rağmen güzel ilerliyor. hatta şimdiden bağlandığımı hissediyorum. aynı şeyi (bkz: be melodramatic) dizisini izlerken de hissetmiştim.