kahramanmaraş diyarbakır arası kaç saat

Ş Urfa Diyarbakır arası kaç km?

Kamil Koç ile Şanlıurfa - Diyarbakır yolculukları ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 226kms km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 1 saat 55 dakika saat kadar sürer. Biletinizi almanın en kolay yolu mobil uygulamamızı ya da internet sitemizi kullanmaktır.

Adıyaman Urfa arası kaç?

Adıyaman - Şanlıurfa arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Adıyaman - Şanlıurfa arası toplam 112 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat 30 dakika sürüyor.

Urfa Mardin arası kaç saat?

Şanlıurfa - Mardin arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 3 saat sürmektedir.

Midyat Diyarbakır kaç?

Midyat - Diyarbakır arası toplam 91 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat sürüyor.

Urfa Diyarbakır arası kaç?

Şanlıurfa - Diyarbakır arası mesafe kaç km? Şanlıurfa - Diyarbakır arası yaklaşık olarak 226kms'dir.

Kahta urfa arası kaç TL?

Erzincan Urfa arası kaç?

Erzincan - Şanlıurfa arası toplam 512 kilometre.

Kayseri Urfa arası kaç?

Kayseri - Şanlıurfa arası toplam 497 kilometre.

Hatay Urfa kac?

Hatay - Şanlıurfa arası toplam 356 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 6 saat 30 dakika sürüyor.

Islahiye Maraş arası kaç TL?

Kahramanmaraş - Şanlıurfa arası toplam 233 kilometre.

Maraş Urfa arası kaç?

İslahiye, Gaziantep ilinin güneybatısında yer alan ve geçim kaynağı tarım olan bir ilçedir. Nüfusu 67.862 kişidir. İdari bakımdan Gaziantep'in bir ilçesi olmasına rağmen Akdeniz Bölgesi'ne aittir.

Islahiye il mi?

Gaziantep'te Kürt nüfusun çoğunlukta oldugu tek ilçe Islahiye ilçesidir. İlçe nufusunun %60 kadarı Kürtlerden oluşmaktadır. Buradaki Kürtler de buraya 1900 lü yılların başında getirilmiştir. Diğer ilçelerde de Kürt köyleri vardır ama çok az sayıdadır.

K Maraş Antep kaç TL?

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan eski mezarların Oğuzların 24 boyundan biri olan Kayı boyuna ait olduğu, bulunan mezarlarla birlikte Oğuz Türklerinin Anadolu'ya ilk girdiği bölgelerden birinin de İslahiye olabileceği belirtiliyor.

Antep Maraş arası kaç TL?

19. yüzyıl sonlarında Adana vilayetinin Cebelibereket (Osmaniye) sancağına bağlı bir kaza merkezi iken, 1933'te Cebelibereket kaldırılmış, İslahiye de Gaziantep'e ilçe olarak bağlanmıştır.

Gaziantep İslahiye Kürt mü?

Kahramanmaraş ilinin 11 ilçesi vardır: Dulkadiroğlu ve Onikişubat, büyükşehir metropol ilçeleridir. Diğer ilçelerinden nüfusu ve alanı en büyük ilçesi Elbistan'dır.

Ä°slahiye hangi boydan?

Gaziantep ile İstanbul arasındaki mesafe 1353kms km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 15 saat 55 dakika kadar sürmektedir.

İslahiye eskiden nereye bağlıydı?

Ankara ile İstanbul arası kara yolculuğu mesafesi 450 km'dir. Bu süre 5 saate yakın sürmektedir. Arabayla, Otobüsle ve Uçakla Kaç Saat Sürer? Araba ile İstanbul Ankara arası 4 buçuk saat, otobüs ile 5 saat sürmektedir.

K Maraş kaç ilçesi var?

Ankara ile Gaziantep arasındaki mesafe 739kms km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 7 saat 59 dakika kadar sürmektedir.

K MaraÅŸ ne yenir?

Ankara - Gaziantep arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 9 saat 48 dakika sürmektedir.

Maraş Pazarcık kaç TL?

Bursa Ankara arası mesafe yaklaşık olarak 387 km'dir. Bu güzergahı değişik ulaşım araçları ile kat etmek imkanı mevcuttur. Bursa Ankara Arası Kaç Km? Bursa Ankara arası 387 kilometredir.

Gaziantep istanbul arası kaç?

İstanbul - Antalya arası yaklaşık olarak 767kms'dir.

Ist Ankara arası kaç saat?

İstanbul - İzmir arası mesafe kaç km? İstanbul - İzmir arası yaklaşık olarak 541kms'dir.