kavga çıkaran fanatik futbol takımı taraftarı

Futbol taraftarı ne demek?

Futbolda, taraftar her iki takımdan birini destekleyen bireylere verilen isimdir. Taraftarlar takımı desteklemek için taraftarı oldukları takımın renginde forma giyerek o takımı desteklediklerini gösterirler.

En fazla taraftarı olan takım hangisi?

Galatasaray en fazla taraftara sahip olan takım! Araştırmaya katılan 18 yaş üstü kişilerden Türkiye nüfusuna göre yapılan oranlamayla çıkan sonuçlara göre Galatasaray 25,9 milyon ile en çok taraftarı olan takım. Sırasıyla takip eden takımlar ise 20,3 milyon ile Fenerbahçe ve 13,5 milyon ile de Beşiktaş.

TS taraftarı kaç milyon?

Bu sezon toplam 305 bin 320 kişiye ev sahipliği yapan bordo-mavili takım, ortalamada yanına kimseyi yaklaştırmadı. Süper Lig'de 23 bin 486 taraftar ortalamasıyla mücadele eden Trabzonspor, puan sıralamasının yanı sıra bu alanda da liderliği kaptırmadı.

Futbol kimin?

Milattan önce 3. Yüzyılda Çinliler spor amacıyla ve tekmelemek suretiyle topla oynanan ve topu fileye sokmaya çalışan ilk topluluktur. Ancak bugünkü modern futbolun bulunması ise 19. Yüzyılda İngiltere tarafından ortaya çıkarılmıştır.

Mustafa Kemal Atatürk hangi takımı tutuyor?

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk de Fenerbahçeli'ydi.

Türkiye'nin en büyüğü hangi takım?

Taraftarlık üzerine yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, Türkiye'nin geneline baktığımız zaman en fazla desteklenen takımın Galatasaray olduğu ortaya çıkıyor. 'Türkiye Taraftarlık Anketi'ne göre Türkiye'nin %37,6'sı Galatasaray taraftarı iken ikinci sırada ise %32,3 ile Fenerbahçe taraftarı var.

Türkiye'nin en başarılı takımı kim?

IFFHS'nin yayımladığı raporda Türkiye temsilcileri oldukça gerilerde kaldı. 2021 yılının son dönemecinde UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasını namağlup lider olarak tamamlayan Galatasaray, listenin 46. sırasında yer alarak Türkiye'nin 2021 yılındaki en başarılı kulübü oldu.

En fanatik taraftar hangi takımın?

EN FANATÄ°K TRABZONSPORLULAR

Bordo-mavilileri yüzde 65,9 ile Galatasaraylı taraftarlar takip ederken, Fenerbahçeli taraftarlar yüzde 65,3 ile üçüncü sırada yer aldı.

Dünyada kaç tane Fenerbahçe taraftarı var?

araştırmalar ve bunlara dayanan tahminlerime göre 12 milyon civarındadır.