kefkende satılık arsa

Kefkende ne var?

Kefken'de denize girilir mi?

Kefken Plajı, Bölgenin tercih edilen plajları arasında bulunmaktadır. Büyük plaj, Küçük Plaj, Balıkçı Barınağı, Sahil Yürüyüş Yolu, Soyunma Kabinleri, Duşluklar, Restoran ve cafeterya hizmetleri bulunuyor.

Kerpe'de yüzmek yasak mı?

Kandıra Kaymakamlığı'ndan yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: 'Saygıdeğer vatandaşlarımız olumsuz Hava/deniz şartları sebebiyle bugün içinde Kandıra İlçemizde bulunan SEYREK, KERPE ve KOVANAĞZI plajları dışında bulunan tüm plajlarda denize girmek tehlikeli ve yasaktır.

Kerpe dalgalı mı?

Kerpe Sahili & Kerpe Halk Plajı

Neden derseniz Kerpe halk plajı, doğal bir koy içinde olduğu için Kuzey rüzgarlarından etkilenmez. Yani Türkçesi; bilmeseniz bu plajın Karadeniz'de olduğunu bile anlamazsınız. Temiz ve yaz aylarının tamamında denize girmek için elverişlidir.

Kefken nereye yakın?

İzmit merkeze 55 km, Kandıra'ya 20 km uzaklıktadır.

Kefken Neyi MeÅŸhur?

Kefken, deniz mahsulleri ile ünlüdür.

İstavrit, palamut, çinekop ve kalka Kefken'de deneyebileceğiniz lezzetli balık çeşitlerinin başında gelir.

Havuza ÅŸortla girilir mi?

Kullanıcılar beyaz şort, kapri, diz altı kıyafet giymeleri yasaktır. Yüzme amaçlı üretilmiş malzemeler dışında kot pantolon, futbol şortu vs. ile havuza girmeyiniz. Havuza girmek için kullanılan mayonun içine iç çamaşırı giymeyiniz. Dışarıda kullanılan ayakkabılarla havuz çevresine girmeyiniz.

Şortla yüzülür mü?

Ancak profesyonel olmayan ve eğlenmek, serinlemek amaçlı yüzme deneyimlerinizde mayo olarak deniz şortunu kullanabilirsiniz. Deniz ve havuz için mayo olarak rahatlıkla şort kullanabilirsiniz. Tercih edeceğiniz mayo ister yüzücü mayosu olsun ister slep, yüzerken kendinizi rahat hissettiğiniz sürece sorun olmayacaktır.

Kerpe plajı ücretli mi?

Kerpe Plajına giriş ücreti yoktur. Şezlong kiralamak isterseniz ücreti 30 TL'dir. Kovanağzı Plajı, Kandıra ilçesinin sınırları içerisinde yer almaktadır. Şehir merkezinden özel aracınız ile kolay bir şekilde gidebilirsiniz.