kelimelik solo oyna

Kelimelik oyununda H3 ne demek?

Oyunda farkı yaratan harfi ikiyle çarpan H2, üçle çarpan H3; geldiği kelimeyi ikiyle çarpan K2 ve üçle çarpan K3. Eğer yazdığınız kelime bonus karesinden geçmiyorsa bonustaki bir JET kelimesi kadar puan kazandırmayabilir.

Kelimelik oyununu kim buldu?

Kelime Oyunu, sunuculuğunu Ali İhsan Varol'un yaptığı, sırasıyla Kanal 1, Bloomberg HT, Show TV, FOX ve günümüzde teve2'de hafta içi her gün yayınlanmaya devam eden yarışma programıdır.

Kelimelik kaç K harfi?

Kelimelik 15x15 hücrelik bir oyun tahtası üzerinde oynanır. Oyunda toplam 100 adet harf bulunmaktadır. Yerdeki taşlar bitene kadar oyunculara her tur 7 adet harf verilir.

Kelimelik 3 yıldız kaç puan?

3 yıldız karesinden geçen hamle +25 ek puan verir. Bir hamlede 7 harfinizin tamamını kullanırsanız +30 ek puan kazanırsınız.

Kelime Oyununda H2 ne demek?

Oyunda farkı yaratan harfi ikiyle çarpan H2, üçle çarpan H3; geldiği kelimeyi ikiyle çarpan K2 ve üçle çarpan K3. Eğer yazdığınız kelime bonus karesinden geçmiyorsa bonustaki bir JET kelimesi kadar puan kazandırmayabilir.

K ile şehir var mı?

K Harfiyle Başlayan Türkiye İlleri

1- Karaman: 1989 yılında Konya'dan ayrılarak şehir statüsü kazanmıştır. İç Anadolu Bölgesinde yer alır. 2- Kars: Doğu Anadolu bölgesinde yer alan Kars'ın kış turizmi gelişmiştir.

Kelime oyunun adı ne?

Scrabble olarak bilinen ve Türkçe karşılığı kelime oyunu olan oyun, yediden yetmişe herkes tarafından sevilen ve oynanan oyunlardan bir tanesidir. Oyun, çok sevildiği için değişik varyasyonları da piyasaya sürülmüştür.

Kelime Oyununda kaç harf var?

Kelimelik 15x15 hücrelik bir oyun tahtası üzerinde oynanır. Oyunda toplam 100 adet harf bulunmaktadır. Yerdeki taşlar bitene kadar oyunculara her tur 7 adet harf verilir. Yerdeki harfler bittikten sonra elindeki harfleri de bitiren oyuncu ile birlikte oyun biter.

Kelimelik ücretli mi?

Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız ve oldukça eğlenceli bir oyun olan Kelimelik Solo oyunu ücretsiz bir oyundur.

Kelimelik oyunu bilgisayarda oynanır mı?

Kelimelik her yerde! İster mobil cihazdan isterseniz de bilgisayarınızdan oynayabilirsiniz. Aynı anda 20'ye kadar oyun açabilir, bu sayede bekleme olmaksızın oyuna devam edebilirsiniz.

Z harfi ile ülke var mı?

Z Harfi Ä°le BaÅŸlayan Ãœlke

Z harfi ile başlayan ülkeler ise, Zambiya ve Zimbabve olarak bilinir.

L ile ülke var mı?

Dünya genelinde L harfi ile başlayan 9 ülke bulunmaktadır. Bu ülkelerden en bilinenleri Lübnan, Litvanya ve Lüksemburg'dur.

C ÅŸehir nedir?

Türkiye'de c harfi ile başlayan şehir ismi maalesef bulunmuyor. Bu sebeple bulmaca ya da kelime oyunlarında c harfiyle şehir adı soruluyorsa dünya şehirlerine göz atmanız gerekiyor. Ülke isimlerinde de c harfi sadece Cebelitarık, Cook Adaları, Cibuti, Cezayir ve Cayman Adaları olmak üzere 5 ülkede yer alır.

Kelimelik H2 nedir?

Kelimelik uzun kelime yazanın her zaman yüksek puan aldığı bir oyun değil. Oyunda farkı yaratan harfi ikiyle çarpan H2, üçle çarpan H3; geldiği kelimeyi ikiyle çarpan K2 ve üçle çarpan K3. Eğer yazdığınız kelime bonus karesinden geçmiyorsa bonustaki bir JET kelimesi kadar puan kazandırmayabilir.