ökkeş elmasoğlu kimdir hangi partiden

Aksu Belediye Başkanı hangi partiden?

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Giresun Belediye Başkanı seçildi. 30 Mart 2014 Pazar günü yapılan Yerel Seçimlerde Kerim Aksu, bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkanı seçilmiştir. 31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerde ise az bir farkla ikinci olmuştur.

Kürtün Belediye Başkanı hangi partiden?

Susuz Belediye Başkanı hangi partiden?

Belediye başkanı; il, ilçe ve kasaba gibi yerleşim merkezlerinin sınırları içerisindeki temizlikten, aydınlatmadan, su sisteminden, toplu taşımadan ve esnaf denetiminden sorumlu olan, belediye teşkilatını yöneten kişidir.

Aksu CHP ilçe başkanı kimdir?

Kilis'te doğdu. Kilis'te doğdu. Soyu, bugün Doğu Türkistan Uygur Özerk Bölgesi'nde bulunan ve XV-XVI. yüzyıllarda Hoten-Turfan civarında yaşamış olan Tomanbay (Tumenbey) aşiretine dayanmaktadır.

Aksu Belediye hangi parti?

Kilis, Gaziantep ilinin bir ilçesi iken, Bakanlar Kurulu'nun çıkardığı 550 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile 06.06.1995 tarihinde il statüsüne kavuşturulmuş ve Türkiye'nin 79. ili olmuştur.

Bahadın Belediye Başkanı hangi parti?

İdeoloji. Meral Akşener'e göre İyi Parti milliyetçi, kalkınmacı, demokrat ve siyasi yelpazenin tam merkezinde olan bir siyasi partidir.

Üçtepe Belediye Başkanı hangi partiden?

Keskin. Keskin'de 31 Mart 2019'da yapılan seçimler YSK tarafından iptal edilmiştir. 2 Haziran 2019 tarihinde yapılan seçimleri Adalet ve Kalkınma Partisi adayı Dede Yıldırım kazanmıştır.

Belediye Başkanı nereye bakar?

2014 yerel seçimleri için adı birçok parti ile anılan Turgut Altınok yaptığı açıklama ile Büyük Birlik Partisi'nden, Keçiören Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu. %30,3 alarak seçimi ikinci sırada bitirdi. 2019 yerel seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanlığı için AK Parti'ye dönerek aday olmuş ve kazanmıştır.

Derince Belediye Başkanı hangi partiden?

Süreyya Altınok ile evlidir.

Savsat belediye başkanı hangi partiden?

Altınok Öz (d. 1951 Nevşehir), İstanbul, Kartal eski belediye başkanı ve operatör doktor.

Selahattin Gurkan hangi partiden?

Sadi Altınok (d. 28 Haziran 1961, Ankara) Türk büyükelçi.

Urfa hangi parti?

Hayatı Ankara'nın Balâ ilçesinin Aşıkoğlu köyünde 1 Nisan 1962 tarihinde dünyaya gelen Turgut Altınok; ilkokulu Keçiören Fevzi Atlıoğlu İlkokulu'nda, ortaokul ve liseyi Keçiören Kalaba Lisesi'nde okudu. Yükseköğrenim için gittiği Azerbaycan'da Hukuk eğitimini aldı.