kılıçdaroğlu kaç yıldır genel başkan

deniz baykal kaç yaşında?

Deniz Baykal (20 Temmuz 1938, Antalya - 11 Şubat 2023, Ankara) Türk avukat, siyaset bilimci, akademisyen ve siyasetçidir. Cumhuriyet Halk Partisinin 4. genel başkanıdır. 1995-1996 yılları arasında başbakan yardımcılığı görevini yürütmüştür.

Halil Ataman kim?

Halil Ataman, bir Türk baba ve Alman anneden dünyaya gelmiş, iyi eğitimli biridir. 1960 Niğde doğumlu olan Ataman Galatasaray Lisesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi mezunudur. ATAÇ Grubu'nun yönetim kurulu başkanı olduktan 2 yıl sonra 2007'de o tarihte CHP Genel Başkanı olan Deniz Baykal'ın kızı Prof.

Hatice Ataman kimdir?

Küçükçekmece'deki lunaparkta 'Discovery' adlı oyun aletine binen 18 yaşındaki Hatice Ataman 20 metre yükseklikte iken aniden emniyet kemeri açılınca yere düşerek feci şekilde hayatını kaybetti.

Ataman nereli?

Halil Ergin Ataman, 7 Ocak 1966 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İtalyan Lisesi'nde tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdi. Basketbola 1978 yılında Eczacıbaşı takımında oyuncu olarak başladı.

Ali Ataman kim?

Ali Rıza Ataman (1884, Kağızman - 26 Haziran 1955), Türk siyasetçi. İdadi mezunudur. Ziraat ve bahçecilik, Güneybatı Kafkas Geçici Hükûmeti ve Güneybatı Cumhuriyet Hükûmeti Dâhiliye Vekilliği, Kağızman Kaymakamlığı, TBMM I.Dönem Kars Milletvekilliği yapmıştır.