k.maraş otobüs firmaları telefon numaraları

Kahramanmaraş Otobüs kaç TL?

11 Ocak Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak yeni tarifeyle İndirimli Kahramankart (Öğrenci) 2 TL, İndirimli Kahramankart (Öğretmen) 3 TL, Tam Kahramankart 3,10 TL oldu.

K MaraÅŸ tam kart ne kadar?

KahramanKart'ın satış bedeli Tam Kart'lar için 15 TL indirimli kartlar için ise 20 TL 'dir. Harcama yapabilmek için karta ayrıca bir yükleme yapmanız gerekmektedir.

Istanbul Maraş arası kaç saat sürüyor?

İstanbul - Kahramanmaraş arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 15 saat 48 dakika sürmektedir.

Tam kart ne kadar KahramanmaraÅŸ 2022?

KahramanKart'ın satış bedeli Tam Kart'lar için 15 TL İndirimli Kart'lar içinse 20 TL'dir.

KahramanKart kaç TL 2022?

KahramanKart'ın satış bedeli Tam Kart'lar için 15 TL İndirimli Kart'lar içinse 20 TL'dir.

KahramanKart kırılırsa ne olur?

Kırılan kartınızda bulunan bakiyenizin yeni kartınıza aktarılması için kayıt açtırmanızdan 3 gün sonra ve gerekli kontrollerin tamamlanmasıyla kırılan kartınızdaki bakiye yeni kartınıza aktarılacaktır.

Öğrenci kaç basıyor Kahramanmaraş?

Güncellenen yeni rakamla Pazartesi gününden itibaren tam kart 4,40, indirimli kart (öğrenci) ise 3 TL'ye yükseldi.

Maraş Urfa arası kaç?

Kahramanmaraş - Şanlıurfa arası toplam 233 kilometre.

Antep Maraş arası kaç TL?

İstanbul Maraş arası kaç TL?

KahramanKart'ın satış bedeli Tam Kart'lar için 15 TL İndirimli Kart'lar içinse 20 TL'dir. Harcama yapabilmek için karta ayrıca bir yükleme yapmanız gerekmektedir.

K Maraş Otobüs kartı kaç TL?

Türkiye'deki en ekonomik abonman kartlarından biri olarak gösterilen ve Ankara'da ilk kez kullanılacak 'Aylık Abonman İndirimli Kart' uygulamasından Milli Eğitim Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu sistemine kayıtlı olan 27 yaş ve altı öğrenciler yararlanabilecek.

KahramanKart tek biniÅŸ ne kadar?

UKOME toplantısında alınan yeni karara göre 15 Ocak 2023 tarihi itibariyle -üzülerek belirtiyoruz ki- tam bilet 9.5 TL, öğrenci bileti 4.75 TL, öğrenci abonmanı ise aylık sınırsız 140 TL olarak belirlenmiştir.

Kimler abonman yapabilir?

EGO öğrenci abonman kart EGO Genel Müdürlüğüne bağlı şehir içinde hizmet veren toplu taşıma araçlarında (otobüs, raylı sistemler ve teleferikte) transfersiz kullanılır ve yükleme tarihinden itibaren 30 gün geçerlidir. Sınırsız biniş aylık öğrenci EGO abonman kart ücreti 140,00 TL'dir.

Ankarada ego kaç TL?

İndirimli Kart38, Serbest Kart38 ve Tam Kart38 kartların kırılması, kaybolması veya herhangi bir nedenle arızalanması durumunda yenilenmesi için Kart38 Kart İşlem Merkezi'ne başvurulması gereklidir.

EGO öğrenci ne kadar?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ücretiz seyahat kartı hizmeti ülkemizde yaşayan ve belirlenen şartları sağlayan kişilere verilen şehir içi ve şehir dışı seyahatlerde ücretiz olarak seyahat imkanı sunan bir karttır.

Kart 38 kırıldı ne yapmalıyım?

Abonman 2 defa basılır mı? Bir Abonman Kart'a 1 ay içerisinde en fazla 1 kere yükleme yapılabilir.

Serbest kart ne demek?

Kart38 Serbest Kartlar, Gazi, Gazi Yakını ve Şehit Yakınları ve Vazife Malulü için tahsis edilecek olan kartlar olup, ücretsiz binişler için kullanılmaktadır. (Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca verilen kartlar.)

Abonmanda üst üste basılır mı?

*Serbest KahramanKart, Gazi, Gazi Eşi ve Şehit Yakınları için tahsis edilecek olan kartlar olup, ücretsiz binişler için Serbest KahramanKart kullanılacaktır.

KahramanKart kimlere ücretsiz?

KahramanKart'ın satış bedeli Tam Kart'lar için 15 TL indirimli kartlar için ise 20 TL 'dir. Harcama yapabilmek için karta ayrıca bir yükleme yapmanız gerekmektedir.