kocaeli izmit evde ek iş ilanları

IÅŸkur evlere iÅŸ veriyor mu?

Kadınlara İŞKUR üzerinden evde kına paketleme, evde nikah şekeri yapma, poşet katlama, mandal montajı, takı tasarımı, bitki çayı paketleme, evde sabun yapma, tırnak kutulama ve cetvel seti hazırlama gibi işler yapacaklar. Yapılan her iş başına para ödemesi yapılacak.

Ev hanımı olarak ne iş yapabilirim?

Kadınlara İŞKUR üzerinden evde kına paketleme, evde nikah şekeri yapma, poşet katlama, mandal montajı, takı tasarımı, bitki çayı paketleme, evde sabun yapma, tırnak kutulama ve cetvel seti hazırlama gibi işler yapacaklar.

Evde iş yapmak için nereye başvurulur?

İŞKUR evde iş imkanı fırsatından yararlanmak isteyen ev hanımları ilgili ilanın yayımlanması ile beraber kendilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek İŞKUR evde ek iş başvuru formu dolduracak. Bu form doldurulurken formu dolduran ev hanımının eğitim sertifika belgeleri meslek danışmmanı tarafından kayıt edilecek.

Caner paketleme güvenilir mı?

Instagram'da caner paketleme acentesi diye bir yer sabun paketleme isi için 550₺ kayıt ücreti isteyip arkasından 876₺ kargo ücreti istiyorlar kabul etmeyince para iadesi yapmıyorlar ve ödeme yapmazsanız hukuki işlem başlatılacak diye tehdit ediyorlar 550₺ hesaplarında geri göndermiyorlar sözde devle...

Işkur ev hanımlarına iş veriyor mu?

TÜRKİYE İş Kurumu, çalışma hayatına katılamayan ev kadınlarına yönelik yeni bir projeyi devreye aldı. Kadınlar, projeyle birlikte 1000 TL kazanma imkanına kavuştu. Çeşitli nedenlerden dolayı çalışma hayatına katılamayan kadınlara müjde... İŞKUR yeni projesiyle kadınlara evden 1000 lira kazanma imkanı sağlıyor.

Evden ne gibi iÅŸler var?

Iyi bir ev hanımı nasıl olur?

Ev hanımı bu işleri yaptıkça iş başı para kazanacak. Kadınlara İŞKUR üzerinden evde kına paketleme, evde nikah şekeri yapma, poşet katlama, mandal montajı, takı tasarımı, bitki çayı paketleme, evde sabun yapma, tırnak kutulama ve cetvel seti hazırlama gibi işler yapacaklar. Yapılan her iş başına para ödemesi yapılacak.

Ä°ÅžKUR eve is veriyor mu?

Home Ofis Şahıs Şirketinde Stopaj Vergisi

Ev, şahıs şirketi kuran kişiye ya da kira ödemediği bir aile ferdine ait ise stopaj vergisi ödenmez. Ancak şirket, kiralık bir evde kurulmuşsa brüt kira üzerinden %20 stopaj vergisi ödemek gerekmektedir.

Bu açıdan bakıldığında evden çalışmanın çalışanlar açısından birçok yararı var. Çalışan kişi, evden çalıştığında herhangi bir şekilde trafik stresi yaşamıyor veya pandemi korkusuyla yüz yüze gelmiyor. Toplum sağlığı açısından da bulaş riski büyük oranda azalıyor ve daha güvenli bir ortam oluşuyor.

Evden ne iÅŸ yapabilirim?

4857 sayılı İş kanununa baktığımızda İşçinin ticaret yapmasının yasak olduğu veya işçinin ek iş yapamayacağına ilişkin direkt bir hüküm yer almamaktadır. İşçinin işvereni ile akdetmiş olduğu iş sözleşmesinde, ek iş yapma yasağı bulunmakta ise bu düzenlemeye aykırı davranılamayacaktır.

Evden ek iş neler yapılabilir?

Yargıtay Kararı: Çalışanların Maaş Bilgilerinin Gizliliği Dokunulmaz Hak Değildir.

Evden ne yapıp satabilirim?

Sonuç olarak işçinin iş sözleşmesinde veya toplu iş sözleşmesinde engelleyici bir hüküm yoksa ve işverenden izin alarak; part time başka bir işte çalışmasında ya da şirket ortağı olmasında yahut üzerine şahıs şirketi kurmasında bir sakınca yoktur.