kolsan lastik

Lassa Türk malı mı?

Lastik sektöründeki 42. yılını kutlayan, Türkiye'nin köklü ve lider lastik markası Lassa'nın temelleri 1974 yılında atıldı. Sabancı Holding ve ortakları tarafından kurulan Lassa, 1978 yılında üretime başladıktan tam on yıl sonra, Japon devi Bridgestone Corporation'la ortaklık kurarak Brisa adını aldı.

Petlas ın sahibi kim?

Petlas, 1976 yılında Petrokimya Holding bünyesinde motorlu taşıt lastikleri üretmek üzere kurulmuştur. Faaliyetlerini Kırşehir'de bulunan fabrikasında yürütmektedir. 1997 yılında özelleştirme idaresi tarafından Kombassan Holding'e satılmıştır. 2005 yılında Abdulkadir Özcan AŞ tarafından satın alınmıştır.

Lassa ve Bridgestone aynı mı?

1 Kasım 1988'de, dünya lastik pazarı lideri Japon Bridgestone Corporation ile Sabancı Grubu arasında, eşit hisseli olarak kurulan ortaklıkla Lassa şirketinin adı, Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak değiştirilir.

Good Year kime ait?

The Goodyear Tire & Rubber Company, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir lastik üreticisidir. Şirket 29 Ağustos 1898 tarihinde Frank Seiberling tarafından kurulmuş olup adını vulkanize edilmiş kauçuğun mucidi Charles Goodyear'dan almaktadır.

Lassa'nın sahibi kim?

Sabancı Holding'e bağlı Brisa çatısı altında yer alan ve Türkiye'nin ilk yerli lastik üreticisi olan Lassa, global bir marka olma yolunda belirlediği ihracat ve üretim hedefleri doğrultusunda 30 yıllık logosunu da yeniledi.

Milestone kime ait?

Milestone lastik, 1970 yılında kurulan Abdülkadir Özcan A.Ş kuruluşuna ait bir markadır. Milestone, Türkiye'nin ilk yerli sermaye ile kurulan lastik markası olan Petlas ile aynı fabrikada üretilmektedir.

Petlas mı Michelin mi?

sorusuna ziyaretçilerimiz Michelin cevabını verdiler. 1 Mart tarihinde başlayan ve 15 gün içinde toplam 2.217 oyun kullanıldığı anketimizde Michelin toplam oyların %36'sını alırken, Bridgestone %17 oy oranı ile ikinci oldu. Üçüncülük için kıyasıya bir mücadele devam ederken ipi göğüsleyen %13 oy oranı ile Petlas oldu.

Lassa kaliteli mı?

kaliteli ve türkiye yollarına uygun bir lastik çeşididir. bridgestone'un know how'ı üzerine memleketemin yol şartları eklenerek tasarlanmışlardır. iyidir, hoştur, orta sınıf araç lastikleri sınıfında fiyat performans oranı gerçekten yüksek düzeydedir.

Lassa hangi ülkede üretiliyor?

Lassa yarış lastikleri, Türk mühendislerinin çalışmaları sonucunda İzmit'te özel olarak üretilmektedir, 2005'ten beri Türkiye'nin tüm parkurlarındaki yarışlarda kullanılmaktadır.

Kormoran lastik kime ait?

Dünyanın en ünlü lastik üreticileri arasında yer alan Michelin tarafından üretilen Kormoran lastik modelleri, şık dizaynı ve üstün teknik özellikleri ile kusursuz bir yol performansı sunuyor.

Lassa hangi ülkeye ait?

TÃœRKÄ°YE'NÄ°N LASTÄ°K MARKASI: LASSA

Lassa lastikleri, bugün Türkiye'nin en büyük lastik üreticisi olan Brisa'nın araştırma geliştirme çalışmalarıyla ve kullanılan en son teknolojiyle üretiliyor.

Falken kime ait?

Yarış pistlerinde edindiği tecrübeyi yola aktararak yüksek performanslı araçların tercihi olan FALKEN lastikleri, ana şirketi olan Sumitomo Rubber Gurubun'un uluslararası motor sporları sahnesindeki amiral gemisi markasıdır.

Petlas kime ait?

Petlas ne malı? Petlas lastik üretim yeri, Türkiye'dir.

Petlas Türk malı mı?

Kendi geliştirdiğimiz teknolojilerimizle, binek araçlardan kamyon ve otobüslere, traktörlerden askeri birlik ve güvenlik güçlerinin kullandığı araçlara, iş makinelerinden savaş jetlerine, ülkemizi geleceğe taşıyan lastikleri üretiyoruz ve bu lastikleri bir Türk markası olarak dünya pazarlarına da sunuyoruz. '

Kormoran kime ait?

Merhaba, Kormoran markası Michelin güvencesiyle üretilen bir markadır. Polonya’da fabrikası vardır.

Rıken lastik hangi ülkenin?

Riken markası, 1917 yılında kurulmuş bir lastik firmasıdır. Şirketin tamamı Japonlara aittir. İlk etapta fizik ve kimya alanında araştırmalar yapan Riken, kuruluş yılından bir kaç sene sonra lastik üretimi yapmaya başlamıştır.