kolsuz agop un yetiÅŸtirdiÄŸi doktor

Serkis barış kimdir?

1953 Kastamonu doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. İhtisasın Cildiye Uzmanı olarak Şişli Etfal Hastanesinden almıştır.

Esra Deniz Göde kimdir?

1984 yılı İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. İhtisasını Cildiye Uzmanı olarak İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Dermatoloji Kliniği'nden almıştır.

Dr Vahe Kösem kimdir?

1967 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. İhtisasını Cildiye Uzmanı olarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden almıştır.

Serkis barış nerede?

ünü türkiye sınırlarını aşmış ünlü cildiye uzmanı. kendisi surp pırgiç ermeni hastanesi'nde görev yapıyor.

Serkis barış nasıl randevu alınır?

ünü türkiye sınırlarını aşmış ünlü cildiye uzmanı. kendisi surp pırgiç ermeni hastanesi'nde görev yapıyor.

Serkis Barış nerede çalışıyor?

Kotoğyan için 16 Şubat'ta mezun olduğu İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tören düzenleneceği öğrenildi. İlkokuldan mezun olduğu yıl geçirdiği kaza sonucu tek kolunu kaybeden Prof. Dr. Agop Kotoğyan, kamuoyunda 'Kolsuz Agop' olarak tanınıyordu.

Uzm Dr Serkis barış kimdir?

Agop Kazazyan Efendi, 1836 yılında İstanbul, Pera'da doğmuştur. Birinci Meşrutiyet döneminde Meclis-i Mebûsan'da Dersaadet (İstanbul) mebusu olarak görev yapmıştır. İlk önemli görevi Osmanlı Bankası tercüme odası şefliğidir. 1872-1873 yılları arasında Galata Kaymakamlığı görevinde bulunmuştur.

Kolsuz Agop neden kolu yok?

Mıgırdiç Portakalyan (Ermenice: Մկրտիչ Փորթուգալեան Mgrdiç Portukalian, 21 Ekim 1848 - 1921), 1885 yılında Van merkezli Armenekan Partisi'ni kuran Osmanlı Ermenisi bir eğitimcidir.

Agop Kazakyan kimdir?

1937 yılında İstanbul'da doğdu. Babası Ermeni Kırımı yetimi olan Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinden Kirkor Bey, annesi Yozgat'ın İğdere Köyü'nden Makruhi Hanım'dır. Ailesi 1938 yılında İstanbul'a göç edip Samatya semtine yerleşti.

Mikail Portakalyan Efendi kimdir?

Agop Vartovyan (Güllü Agop ya da Agop Ağa olarak tanınır, sonradan Mehmet Yakup ismini almıştır; 1840; Beşiktaş, İstanbul - 1902, İstanbul), Osmanlı dönemi tiyatro oyuncusu ve yönetmeni ve Türk tiyatrosunun kurucularındandır.

Agop nereli?

Prof. Dr. Agop Çıtak Acıbadem Atakent hastanesinde görev yapmaktadır.

Agop AÄŸa Kimdir?

Prof. Dr. Aziz POLAT, 1987 de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 1992 yılında Selçuk Üniversitesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1998 yılında ise Ege Üniversitesinde Çocuk Hemotolijisi ve Onkoloji Uzmanı olmuştur.

Profesör Doktor Agop Çıtak hangi hastanede?

Dr. Vildan Ertekin Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme uzmanıdır. Siroz (Karaciğer Sirozu), Akut Pankreatit, Kabızlık alanlarında hizmet veriyor ve Laktoz tölerans testi, Kolesintigrafi, Bt kolonoskopi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr Aziz Polat Kimdir?

Agop Çıtak, Akademik kategorisinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Pediyatride Rutinler, Çocuk Yoğun Bakımı El Kitabı olarak sayılabilir. Agop Çıtak kitapları; Adana Nobel Kitabevi, İstanbul Tıp Kitabevi aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.

Prof Dr Vildan Ertekin kimdir?

Hayatı 1962 yılında Adıyaman'da doğmuştur.

Prof Dr Agop Çıtak kimdir?

Prof. Dr. Coşkun Polat 1963 yılında Kars ili Selim ilçesi Mollamustafa köyünde doğdu. İlkokulu Ankara ve İzmir'de, ortaokulu Kütahya'da, liseyi ise Sivas ve Kayseri'de tamamladı. 1981 yılında başladığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1987 yılında mezun oldu.

Prof Dr Mehmet Turgut nereli?

Adil Polat 1975 yılında Denizli'de doğdu. 1999 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Kalp ve Damar cerrahisi uzmanlığını 2005 yılında Koşuyolu Kalp Hastanesi'nden aldı. 2012 yılında doçent ve 2021 yılında profesör oldu.