konya kelebekler vadisi ne zaman açık

Konya Kelebek Vadisi kac tl?

Konya Kelebekler Vadisi GiriÅŸ Ãœcreti 2022

Yetişkin Bilet = 25 TL. +9 Kişilik Yetişkin Grupları İçin = Kişi Başı 15 TL. Aile paketi: anne + baba = 30 TL ve 7 – 14 yaş arası her bir çocuk için +5 TL. Öğrenci Bileti = 7,5 TL.

Kelebekler Vadisi kimlere ücretsiz?

* Aile ile birlikte gelen 0-6 yaş çocuklar için ücretsiz. * Engelli ve 65 yaş: 5 TL. * Aile Paketi: Anne + Baba : 30 TL ve (7-14 yaş arası) her çocuk için 5 TL.

Konya Kelebekler Vadisi kimin?

Tarihi ve tasarımı Kelebek Evi, Selçuklu'nun en büyük şehir parklarından biri olan Kelebekler Vadisi Parkı içerisine Selçuklu Çiçek Bahçesi ve Macera Kulesi'nin yanına Selçuklu Belediyesi tarafından yaptırılmıştır. 4 Temmuz 2015 tarihinde açılmıştır.

Kelebekler Vadisi ücretsiz mı?

Konya Kelebekler Vadisi GiriÅŸ Ãœcreti 2023

Yetişkin Bilet = 25 TL. +9 Kişilik Yetişkin Grupları İçin = Kişi Başı 15 TL. Aile paketi: anne + baba = 30 TL ve 7 – 14 yaş arası her bir çocuk için +5 TL. Öğrenci Bileti = 7,5 TL.

Kelebekler Vadisi Kaç Para?

Kelebekler Vadisi yolu tehlikeli mi? Acemi şoförseniz cevap evet. Kelebekler Vadisi'ne giden yol oldukça virajlı.

Kelebekler Vadisi yolu tehlikeli mi?

Deniz Bayramoğlu 1987'de bu ismi kullanarak 'Kelebek Vadisi' nin doğmasına neden olan işletmeyi başlattı. Amaç doğayla uyumlu bir yaşam modelinin temellerini atmak ve bunu tüm dünyayla paylaşmaktı. Başta müzisyen Nezih Topuzlu ve H. Deniz Bayramoğlu olmak üzere, doğasever bir grup vadiyi koruma misyonu üstlendi.

Kelebekler Vadisi kimin?

Tüm yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı Vadi'de karşılayabilirsiniz. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirmemenizi rica ederiz. Ayrıca Vadi'de yangın tehlikesi nedeniyle tüp ya da mangal yakmak yasaktır.

Kelebekler Vadisi mangal yasak mı?

Fiyatlar şu şekildedir: * Aile ile birlikte gelen 0-6 yaş çocuklar için ücretsiz. * Engelli ve 65 yaş: 5 TL. * Aile Paketi: Anne + Baba : 30 TL ve (7-14 yaş arası) her çocuk için 5 TL.

Kelebekler Vadisi ne kadar?

Kelebekler Vadisi ücreti ne kadar?

350 metreye ulaşan sarp kayalık duvarlarla çevrili olan Vadi ismini, barındırdığı 80'den fazla kelebek türünden ve özellikle kaplan kelebeğinden almıştır.

Kelebekler Vadisi kaç sayfa?

Fethiye Kelebekler Vadisi denize girilir mi, sorusunun cevabı evettir. Bölgede plaj bulunmaktadır ve bu plaja giderek denizde vakit geçirebilir veya güneşlenebilirsiniz.

Neden adi Kelebekler Vadisi?

Gerçekten de uyumak göz kapaklarını kapatmak gibi düşünülürse kelebeklerin göz kapakları yoktur. Kelebeklerin uykusu dinlenmek anlamına gelir. Dinlenirken genellikle kendilerini düşmanlarından koruyacakları yerleri seçerler.

Kelebekler Vadisi denize girilir mi?

Kelebekler, yağmurlu havayı sevmiyorlar. Yani isteseler başa çıkabilirler. Ama çıkmıyorlar, kaçıyorlar. Geceleri nasıl görünmez oluyor ve saklanıyorlarsa, yağmurlu havalardan da haz etmiyorlar ve genellikle büyük ağaçların yapraklarına filan saklanıyorlar.