kordugum 199

Kördüğüm Rani kimin kızı?

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Kördüğüm'de bugün Nandini'nin eskiden Akash'ın sevgilisi olduğunu öğrenen Methi, huzursuzdur. Ancak bu gerçeğe rağmen Nandini ile kızı Rani'nin konakta kalmasına müsaade eder.

Kördüğüm Naz hamile mi?

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Naz'ın hamile olduğunu öğrenen Umut, Naz'dan evliliklerini sürdürmek için bir şans daha ister.

Kördüğüm Içça nasıl öldü?

Kördüğüm'de İçça araba kazası geçirmiş ve kalbini Tapasya'ya bağışlamıştı. Bütün bu olanları kimse bilmiyor herkes İçça'nın yaşadığını, kalbi bağışlayanın ise başka biri olduğunu sanıyordu. Ancak ölen kişinin kıyafetlerini gören Damini kızının öldüğünü anlar.

Kördüğüm Naz'ın katili kim çıktı?

Naz'ın ölümünden sonra ortaya çıkan tüm deliller, katil olarak Ali Nejat'ı göstermektedir.

Kördüğüm umut ölüyor mu?

Umut'un intihar ettiÄŸi kesindir.

Kördüğüm de Içça öldü mü?

Damini'den sonra Veer, Joghi, Nani, Divya, Mukta, Raghu hepsi gerçeği öğrenir. İçça'nın ölümü herkesi sarsacaktır.

Kördüğüm deki köşk kimin?

KÖRDÜĞÜM: SAHİBİ MİMAR

İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un başrollerini paylaştığı dizide Karasu Ailesi'nin yaşadığı ev dikkat çekiyor. Şatoyu anımsatan ev sosyetik mimar Murat Atabarut'a ait ve Polonezköy'de yer alıyor.

Kördüğüm kimin?

Arif Mardin'in yapımcılığını üstlendiği projede besteleri Hümeyra'ya ait iki şarkı bulunmaktadır. Albümdeki 'Kördüğüm' isimli parça esasen Şevket Rado tarafından yazılmış bir şiirdir ve sanatçının müzik dünyasında tanınmasını sağlayan en önemli şarkılardan biri olarak kabul edilir.

Kördüğüm Vishnu kimdir?

Vişnu, İçça'nın Kanha'yı kurtarmak için öldürdüğü Avinash'ın oğludur. Vişnu'nun amacı Methi ile evlenip onun hayatını zindana çevirmektir.

Kördüğüm de nazı kim öldürdü?

Naz'ın ölümünden sonra ortaya çıkan tüm deliller, katil olarak Ali Nejat'ı göstermektedir.

Kördüğüm kaç?

Kördüğüm neden yok?

aysun kocatepe'nin muhteşem bi şarkısı.

Kördüğüm son bölümlerde rayting sıralamasında çok kötü sonuçlar alınca kanal projeyi bitirme kararı aldı. Dizi dün akşam yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda etti. Yeni sezon başlangıcında Belçim Bilgin sürpriz bir şekilde diziye veda etti ve onun yerine Burcu Kara diziye dahil oldu.