kral pop frekans ankara

Kral Pop TV kapandı mı?

Kral TV ve Kral Pop TV kanalı 1 Mayıs 2018 tarihinde tek kanal üzerinden dönüşümlü olarak yayın yapmaya başlamış ve bununla beraber Kral Pop TV kanalı kapanmıştır.

Artı Bir TV neden kapandı?

Digiturk platformu üzerinden 23 Nisan 2013'te test yayınına başlayan kanal, 29 Nisan 2013'te düzenli yayına geçti. 13 Mayıs 2013'te Türksat 3A ve D-Smart platformu ve mobil ortam üzerinden de yayına başlayarak izleyici kitlesini genişletti. Oluşan mali kriz sebebiyle kanal kapanmıştır.

Show tv kapandı mı?

Kanal 1 Ekim 2012'de kapatıldı ve yerine Dizimax Entertainment yayına başladı.

Kral Fm sahibi kimdir?

Yapılan ihâle ile Doğuş Grubu'na bağlı bir kuruluş olarak yayınlarına devam etmektedir.

Flash haber kimin?

Türkiye'den ulusal yayın yapan ilk özel televizyon kanalı olmuştur ve Göktuğ Şirketler Grubu bünyesindedir.

Beyaz TV kapandı mı?

Beyaz TV, 24 Mayıs 2010'da kurulan Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in sahibi olduğu ulusal televizyon kanalı. Genelde yayınladığı yabancı filmler ile ön plana çıkmaktadır. Beyaz TV 1 Eylül 2022 itibariyle SD yayınını sonlandırdı.

Flash TV nereden yayın yapıyor?

Flash TV, televizyon kanalları, Çatma Mescit Mah., Trafo Sok., No:5, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye - Yandex Haritalar.

Kanal 7 nin sahibi kim?

Kanal D'nin sahibi kim?

Kanal D, Demirören Holding'in Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir.

Show TV neden ceza aldı?

RTÜK şikayetleri değerlendirerek kararını verdi.

Dizideki küfür, argo kullanımının, kadınları güçsüz gösteren hareketlerin ve kavgaların Roman vatandaşları yansıtmadığına, dolayısıyla dizinin 'ayrımcı ve aşağılayıcı' bir tonu olduğuna karar veren RTÜK, Show TV'ye idari para cezası verdi.

Joy Türk kaçta?

Günümüzde 100.6 frekansından İstanbul ve çevresinde, 106.5 frekansından Ankara'da, 97.7 frekansından da İzmir'den dinlenebiliyor.

Joy Türk sahibi kimdir?

Karnaval Media Group, Türkiye'nin önde gelen özel sermaye fon şirketi Actera Group'a ait olan, Türkiye-İstanbul merkezli, mobil öncelikli, içerik bazlı, teknoloji odaklı bir medya grubudur.

Karnaval radyo sahibi kim?

Süper FM Türkiye'nin ilk özel radyosu olarak yayın hayatına başlamıştır.Süper Fm Türkçe Pop müzik yayını yapmaktadır.Süper FM 'in frekansları ağırlıklı olarak illerde 90.8 FM bandından yayın yapmaktadır.

Süper FM kaç?

Süper FM, Karnaval Media Group bünyesinde yer alan karasal ve dijital yayınları ile dinleyicileri ile buluşan, merkezi İstanbul'da olan ulusal radyo istasyonudur.

Karnaval sahibi kim?

JoyTurk, 1 Ağustos 2003'te kurulan Türkçe slow müzik yayını yapan radyo istasyonu. Ayrıca Türkiye'nin ilk Türkçe slow müzik radyosudur. İstanbul'da 89.0 FM frekansından yayın yapan Lokum FM'in yerine kurulmuştur. Karnaval Media Group'a ait diğer bir radyo olan Joy FM'in Türkçe versiyonudur.

Best FM kaç?

BEST FM: KARÅžILIKLA ANLAÅžARAK SONLANDIRDIK

Best FM yönetimi de Cem Arslan'la olan birlikteliği karşılıklı anlaşarak sonlandırdıklarını açıkladı. İşte Best FM'den yapılan o açıklama: 'Best FM olarak 17 yıldır Cem Arslan'la sürdürdüğümüz birlikteliğimizi karşılıklı anlaşarak sonlandırmış bulunmaktayız.

Metro Fm sahibi kim?

Karnaval Media Group, Türkiye'nin önde gelen özel sermaye fon şirketi Actera Group'a ait olan, Türkiye-İstanbul merkezli, mobil öncelikli, içerik bazlı, teknoloji odaklı bir medya grubudur.

Süper FM sahibi kim?

Owned by the KBN Group, MAX FM plays the best Pop, Rock and Country music on the planet.

Joy Türk kime ait?

Cem Arslan 20 Ocak 2021 tarihinde Süper FM'de saat 18.00-20.00 arasında Gazoz Ağacı programını sunmaya başlamıştır.