kısa kesilmiş dal bulmaca

Bakire ne demek bulmaca?

Bakire sorusunun bulmacalardaki eşanlam cevapları aşağıdadır: KIZ. ERDEN.

Polonyalılara ne denir bulmaca?

Polonyalı bulmaca sorusunun 7 harfli bir tane doğru cevabı vardır. Polonyalı bulmaca 7 harfli yanıtı Polonyalı kelimesidir.

Bırakıt ne demek bulmaca?

Vefat eden bir kişinin ardından yakınlarına kalan maddi ve manevi unsurlar miras olarak bilinmektedir. Aynı zamanda kişi yaşarken de yine miras olarak bırakma kararını verebilmektedir. Bu doğrultuda miras kelimesi aynı zamanda bırakıt olarak ifade edilir. Böylece farklı bulmacalarda yaygın olarak kullanılır.

Bulmaca malarya Nedir?

Sıtma; kuluçka süresi ortalama 7 gün olan akut ateşli bir hastalıktır.

Balı alınmış petek ne demek?

Harf sayısına göre bakıldığı zaman balı alınmış petek cevabı olarak 6 harfli bir sözcük bulunmaktadır. Bu doğrultuda değişik bulmacada üzerinden kullanmak için, 'Kavara' kelimesi değerlendirilir.

Polonya dini inancı nedir?

Polonya'da faaliyet gösteren çok sayıda dini topluluk olmasına rağmen, nüfusunun çoğunluğu Hristiyanlığa bağlıdır. Bunun içinde, en büyük grup Polonyalılar'ın %86'sını oluşturan Katolikler'dir. Polonya, Avrupa'nın en dindar ülkelerinden biridir.

Polonya'nın eski adı nedir?

Polonya tarihi ya da Lehistan tarihi bugünkü Polonya Cumhuriyeti topraklarının tarih öncesi dönemlerden günümüze kadar uzanan tarihini kapsar.

Alaca benekli ne demek?

Alaca benekli 8 harfli bulmaca cevabı olarak, 'Cüzzamlı' kelimesi amaca uygun şekilde değerlendirilebilir.

Mecra nedir bulmacada?

akarsu yatağı, yatak, mecra.

Büyük yük kayığına ne denir?

Büyük Yük Kayığı bulmaca sorusunun doğru cevabı Alamana'dır. Bulmaca çözerken yanıtı bilinmeyen sorulara internetten bakmak ve bu sayede hızlı bir şekilde bulmacayı tamamlamak mümkündür. Harf harf bulmaca en sevilen ve en çok ilgi gören bulmacalardan biridir.

Öküzgözü bulmacada nedir?

öküzgözü, sığırgözü, mastı çiçeği.

Iri kepekli un ne demek?

Harf sayısına göre iri kepekli un cevabı olarak 'razmol' kelimesini kullanmak mümkün. Bu kelime aynı zamanda dünya çapında ortak şekilde değerlendirilen bir sözcük olarak öne çıkıyor. Yani aynı anlamı ile beraber uluslararası düzeyde değerlendirilir.

Bulmacada tuzak nedir?

Kare bulmacada Güçlü ve hareketli 0 harfli Çengel bulmacada Güçlü ve hareketli Daha Fazla Bulmaca Kapan tuzak bulmaca sorusunun cevabı TRAP.

Uçağın indiği yere ne denir?

Havalimanı, hava taşıtlarının iniş-kalkışlarını gerçekleştirdiği, yük alıp boşalttığı ve yolcuların uçaklarını beklediği alanlar bütününü kapsar. Aynı zamanda havaalanı ismi de kullanılır.

Kepekli un yararlı mı?

Kepek ununun faydaları arasında vücuda enerji üretmesi sayılır. Özellikle kepekli un tüketimi, beyindeki enerji üretimini destekler. Aynı zamanda kepekli un, kan hücrelerinin oluşmasını ve dolaşımın sisteminin sağlıklı bir şekilde çalışmasını da sağlıyor.

Rafine beyaz un nedir?

Rafine beyaz un sadece nişasta ve gluten bakımından zenginlik gösterir. Fonksiyonel özellikli bileşenlerden mahrumdur. Tam buğday unu ve ekmeği veya makarna gibi diğer ürünleri insan tabiatına ve sindirim sistemine en uygun gıda kaynağıdır.

Kepekli un nerelerde kullanılır?

İçeriğindeki yüksek kepek miktarı ile doğal lif kaynağıdır. Söke Esmer Kepekli Un'u kek, pasta, kurabiye, poğaça ve ekmek çeşitleri yapımında kullanabilirsiniz.

Boyun eÄŸen kiÅŸiye ne denir?

Radi kelimesi boyun eğen, kabul eden, razı gelen anlamına gelir. Bulmacalarda sıklıkla sorulan boyun eğen kelimesinin alternatif cevaplarından bir diğeri de İtaatkar sözcüğüdür.

Bulmaca madun ne demek?

Ast kelimesi, bulmacalarda görülen madun sorusuna doğru bir cevaptır.

Tüzük bulmaca anlamı nedir?

Bulmacalarda tüzük sorulursa beş harfli cevabı statü kelimesidir. Tüzük bulmaca sorusunun dokuz harfli 1 adet cevabı bulunmaktadır. Bulmacalarda tüzük sorulursa dokuz harfli cevabı nizamname kelimesidir.

Bir uçağın düşme ihtimali nedir?

Bir uçak kazasında ölme ihtimaliniz 11 milyonda 1'dir. Bir uçuş esnasında işlerin gerçekten çok kötü gitme ihtimali ise milyonda 1'dir.

Uçaklar havada neden Çarpışmaz?

YAKLAÅžMA LÄ°MÄ°TLERÄ°

İki uçak dikeyde en az 1000 feet yani 305 metre, yatayda ise 3 mil yani yaklaşık 4.8 km mesafede seyretmek durumunda. Uçaklar, Hava Trafik Kontrol Kuleleri tarafından yakından izlenmelerinin yanı sıra birbirlerine çok yaklaşmalarını engelleyen mükemmel uyarı sistemleri ile donatılmış durumda.

Uçağın hızını neden hissetmiyoruz?

Bunun nedeni de newtonun eylemsizlik yasası. Çünkü o anda yani uçağın yerde kalkış için beklediği anda bizim hızımız yere göre sıfırdır. Ama uçak hareket ettiğinde bi kuvvet hissederiz bunun nedeni de var olan mevcut hızımızı korumak istememiz.

Pedavra ne demek bulmaca?

Pedavra sorusunun bulmacadaki cevabı ''balar'' olarak ifade edilmektedir.

Yatak giysisi nedir?

Yatak kıyafeti uyurken giyilmek üzere tasarlanmış giysilerdir. Yıpranmış kıyafeti, mevsimlere göre değişebilir, daha sıcak koşullarda daha soğuk koşullarda giyilir ve bunun tersi de geçerlidir.

Bataklık ne demek bulmaca?

Bataklık bulmaca cevabı Çipi, Bara, Bıngıldak, Aynaz, Çoç, Azmak, Becenelik, Vuhul, Mırık, Çökek, Vahalgah ya da Merzaga olarak bilinmektedir.

Büyük yatak ne demek?

yani otelde tek kişi parası ödedikten sonra, akşam sevgilini yanına alıp iki kere kar etme aracıdır. türkiye de birçok taşra otelinde 'büyük yatak' olarak geçer.