liva inÅŸaat kayseri

Kaya inÅŸaat sahibi kim?

2016 yılında gelişen teknoloji ve çevre politikası ile inşaat sektörüne giriş yapmış olan İsmail Kaya ; Kaya İnşaat olarak sektöre giriş yapmıştır. Kaya İnşaat ; müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli, özgün, lüks, modern projelere çağın gerektirdiği normları uygulayarak tecrübeli hizmet çalışmalarına devam etmektedir.

Åžua inÅŸaat sahibi kim?

Şua İnşaat 1992 yılında Nimetullah Kaya tarafından kurulmuştur. Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle yola çıkan Şua İnşaat, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik, yaşama kolaylık getirmeyi başarmıştır.

SK Yapı inşaat sahibi kimdir?

Ersin Arıoğlu Biyografisi

Arıoğlu 1940'da İstanbul'da doğdu. 1963 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden İnşaat Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu.

Åžua inÅŸaat sahibi nereli?

1962 Yılında Ağrı İli Eleşkirt İlçesinde Doğdu. Yüksek Öğrenime 1988 yılında başladığı Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 1989 yılında tamamladı.

Can inÅŸaat sahibi kim?

Can İnşaat'ın Kurucu Başkanı Osman Can ve oğulları İnşaat Mühendisi Proje Müdürü Ali Can, İşletme Müdürü Rahmi Can, Genel Müdür Remzi Can ile sektörü değerlendirerek, samimi bir röportaj yaptık ve Türkiye'de aile şirketi olmayı konuştuk.

Karen inÅŸaat sahibi kimdir?

HAKKIMIZDA. ''Galip Tayyar' tarafından 1986 yılında inşaat sektöründe faaliyet başlatılmıştır. 2005 yılında yeniden yapılandırmaya giderek 'Karen İnşaat' olarak daha güçlü ve dinamik bir şekilde yoluna devam etmektedir.

ArtaÅŸ inÅŸaat kime ait?

Artaş Grubu 1977 yılında Süleyman Çetinsaya tarafından kurulmuştur. Gayrimenkul, perakende ve turizm sektörlerinde 45 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren grup son yıllarda sanayi sektörüne de adım atmıştır.

KG inÅŸaat sahibi kim?

Kalite Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Danacı 27.

Daelim Limak SK Yapı kimin?

Daelim-Limak- SK-Yapı Merkezi Ortaklığı adına konuşan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 'Sayın Cumhurbaşkanımız 'Çanakkale'ye bir gerdanlık kalsın' demiştiniz, işte bu gerdanlıkla kıtalar bir kez daha birleşecek.

Ilk inÅŸaat sahibi kim?

İlk insaat 1995 yılında Mehmet Veysi Karasu tarafından kuruldu ve özel tekniklerin kullanılmasını gerektiren veya nispeten daha zor olan, karmaşık tasarım ve mühendislik çalışmalarının yapıldığı ve risklerin bulunduğu projelere odaklanma felsefesiyle dikkat çekti ve önce güven ilkesiyle iş ortaklarına daha iyi bir ...

Helya inÅŸaat sahibi kim?

HELYA İNŞAAT - ADEM ÇALIŞKAN ORTAKLIĞI | İnşaat Mühendisliği ve Müteahhitlik | Selçuklu Konya , 0332 321 11 19 Bulurum.com.

Han inÅŸaat sahibi kim?

yalçın doğru - İŞ SAHİBİ - HAN YAPI İNŞAAT | LinkedIn.

May inÅŸaat sahibi kimdir?

MAY İNŞAAT; 1984 yılından günümüze kadar büyüyen istikrarlı başarılarımız ile kentlerde yükselen yeni nesil yapılar oluşturuyoruz... - Serdar YILMAZ / Yönetim Kurulu Başkanı.

K Yapı inşaat sahibi kim?

K Yapı Gayrimenkul: Sahibi, Mimar Murat Karaduman, Öztürk Ailesi'nin gayrimenkul şirketi Regnum'un eski ortağı.

Hit yapı sahibi kim?

Hityapı'nın kurucusu Halil İbrahim TANIK, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunudur. HİTYAPI firması ile inşaat sektöründe birçok değerli projeyi hayata geçirmeye devam etmektedir.

YP inÅŸaat a ÅŸ sahibi kimdir?

Ali Zafer Girit - Yönetim Kurulu Başkanı - YP ENERJİ A.Ş. LinkedIn.

EMT inÅŸaat sahibi kimdir?

EMT Erimtan. Yüksel Erimtan, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1951 yılında İnşaat Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu.

Makro inÅŸaat sahibi kim?

Şimdi gelelim, Arda Turan transferinin sponsoru olan Makro İnşaat'a… Şirketin sahibi Ercan Uyan. Makro İnşaat, Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikasının ihraç edildiği Park Mavera 3 projesinin yüklenicisi, TOKİ'nin de uzun yıllardır çalıştığı, kamudan yüklü ihaleler alan bir şirket.

Keskin Ä°nÅŸaat kimin?

1964 yılında Muzaffer Keskin tarafından kurulan Keskin İnşaat, günümüze kadar birçok iş merkezi, konut projesi ve kamu binalarını hayata geçirmiştir.