lokman kuyumculuk instagram

Lokman Kuyumculuk sahibi kimdir?

Ödül töreni ardından basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Lokman Kuyumculuk Yönetim Kurulu başkanı Lokman Aydemir, 'Lokman Kuyumculuk olarak yüzde yüz müşteri memnuniyetiyle çalışıyor, tüm iş süreçlerimizi bu bakış acısıyla belirliyoruz.

Murat Kuyumculuk kimin?

Yakın bir zaman önce kendi iş yerini kuran Murat Kuyumculuk'un sahibi Murat Engin yaptığı açıklamada, 'Ben Gölcük'te 1990 yılından bu yana Gölcük halkına hizmet vermekteyim. 2022 yılına kadar farklı kuyucularda hizmet ettikten sonra kendi işyerimi kurmaya karar verdim.

Mazlum Kuyumculuk kimin?

Son olarak Araf Yapı-Mazlum Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Aydemir'i ziyaret eden MESİAD Başkanı Hasan Engin ve yönetim kurulu üyeleri Aydemir'e çalışmalarında başarılar diledi.

Favori Kuyumculuk sahibi kimdir?

Favori Kuyumculuk Sahibi Kimdir? Favori kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Selami Özel, 2008 yılında gayrimenkul işine de girmiştir. Fırsatları görmekte ve değerlendirmekte çok yetenekli olan Selami Özel, eğitime verdiği önemle adından sıkça söz ettirmektedir.

Türkiye'de kaç tane kuyumcu dükkanı var?

Türkiye`de son 10-15 yılda kuyumculuk sektörü büyüme açısından büyük gelişmeler gösterdi. Büyüme hızlı oldu, sektör temsilcilerinden öğrendiğime göre, Türkiye çapında 250 bin kişi bu alanda istihdam ediliyor ve gene Türkiye çapında toplam 47 bin adet kuyumcu var.

Altınbaş kuyumculuk kimin?

Bugün dünyanın dört bir noktasında mücevher tutkunlarıyla buluşan Altınbaş, 1975 yılında Altınbaş Ailesi tarafından Gaziantep'te kuruldu. Mehmet Altınbaş ve oğulları tarafından kurulan bu kuyumculuk mağazası, özenli el işçiliğiyle yaratılan ürünleri ve müşteri odaklı hizmeti ile kısa sürede tanındı.

Serbesler kuyumculuk kimin?

Sakarya'da kuyumculuk sektörünün lider firmaları denince ilk akla gelen markalardan biri olan Serbesler Altın & Döviz, Nahit Serbes tarafından --- yılında kuruldu. Kaliteli hizmet anlayışı prensibiyle tercih edilen bir marka olmanın gururunu yaşayarak günden güne büyüdü.

Serbesler Kuyumculuk kimin?

Merhaba, sizi biraz daha yakından tanıyabilir miyiz? Merhaba Hakan Gündoğdu ben, REİS markasının tasarımcısı ve yönetim kurulu üyesiyim.1988 İstanbul doğumluyum, Karadenizliyim. Bahçeşehir Üniversitesi'nden mezun oldum. Fakat sektöre girmem çocukluğuma dayanıyor, 9 yaşından bu yana çalışıyorum.

Reis Kuyumculuk sahibi kim?