luvi kaÅŸ otel ets

ETS Tur Türk mü?

Türkiye'nin önde gelen seyahat ve turizm kuruluşu olan Etstur, yurt içinde binlerce otelin satış ve pazarlamasını gerçekleştiriyor. Türkiye'de 60, yurt dışında ise yaklaşık 40 destinasyonu kapsayan yüzlerce tur paketi üreten firma, çatısı altında birçok markaya da ev sahipliği yapıyor.

Jolly Tur un sahibi kim?

Jolly Tur, Ahmet Mete Vardar'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mert Vardar'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ortaklığında yönetilmeye devam etmektedir.

Odamax kime ait?

Bir Etstur markası olan Odamax.com, kullanıcılara dünyanın her yerinden 200 bine yakın tesis için online rezervasyon hizmeti sunan dijital bir platformdur.

Setur turizm kime ait?

1964 yılı ortalarında, gümrükten muaf mağazaların ülkemizde faaliyet göstermesine olanak tanıyan kararın çıkarılması üzerine Koç Holding tarafından kurulan Setur, bugün hâlâ sürdürdüğü duty free hizmetlerinin yanı sıra, günümüzde seyahat, turizm ve özel havacılık sektörlerinin her alanında faaliyet gösteriyor.

Tatil Budur kime ait?

Tatilbudur.com, Türk menşeili olan, Tatilbudur Seyahat Acenteliği ve Turizm AŞ markasına bağlı olarak hizmet veren bir seyahat acentesi ve tur operatörüdür. 1997 yılında Derya Bülent Kuş tarafından kurulmuştur.

Jolly Tur hangi ülkenin?

Jolly Tur, 1987 yılında Sinan Vardar tarafından kurulan, Türkiye merkezli bir Tur operatörüdür. Club Jolly Turizm ve Ticaret A.Ş. 1994 yılında Öger Tur ile birleşen Jolly Tur, 2003 yılına kadar Öger Tur kuruluşu olarak sektörde varlığını iç turizm ve incoming (karşılama) alanlarında sürdürmüştür.

Gezinomi ne is yapar?

Güçlü bir tur operatörü olan Gezinomi, Türkiye genelindeki pek çok acentesi ile giderek büyüyen ve en kaliteli olanı, en uygun fiyata sunmayı hedefleyen bir tur operatörüdür.

Odamax mı ETS mi?

Odamax.com Hakkında

Bir Etstur markası olan Odamax.com, kullanıcılara dünyanın her yerinden 200 bine yakın tesis için online rezervasyon hizmeti sunan dijital bir platformdur.

Booking nereli?

Booking.com, konaklama rezervasyonları ve diğer seyahat ürünleri için Hollanda merkezli bir çevrimiçi seyahat acentesidir ve Booking Holdings'in bir yan kuruluşudur. Merkezi Amsterdam'dadır.

ETS TUR un sahibi kim?

Etstur, 1991 yılında Mehmet Ersoy ve Murat Ersoy tarafından paket tur ve otel konaklama hizmetleri vermek üzere kuruldu. Hızla büyüyen marka, kısa sürede hizmet yelpazesine eklediği ürünler ve bünyesine kattığı markalar ile lider pozisyona geldi.

Voyage otel sahibi kim?

Türk turizminde büyük bir temel atarak 1991 yılında kurulan Etstur ile iş hayatına başlayan Etsgroup; Didimtur, Ucuzabilet.com, Otelpuan.com, Odamax.com, Voyage Otelleri ve Maxx Royal Otelleri ile birbirinden farklı tatil alternatifleri sunuyor.

16 otel ne demek?

Yetişkin Otelleri Nedir? Yetişkin otelleri olarak da bilinen oteller, baş başa kalmak isteyen çiftler için kusursuz bir tatil imkanı vadediyor. Yetişkin otelleri nedir merak eden misafirlerimiz için bu otellerin kimi zaman çiftlere özel çocuksuz tesisler, kimi zaman +16 oteller olarak adlandırıldığını belirtelim.

TUI otelleri kimin?

TUI Grubu 19 otel ve iki mülkten oluşan 21 varlıktaki hisseleri devredince, Riu ailesi bu varlıkların yüzde 100 sahibi haline geldi. Ancak TUI ile Riu ailesi arasındaki 100 oteli kapsayan yüzde 50/50 ortaklık devam ediyor.

ETS Tur kaç oteli var?

Türkiye'de bulunan yaklaşık 6.00 tesis için, doldurulan güncel 400.000'den fazla anket sayesinde, her tesis için farklı tatil tiplerine göre (aile, yalnız gezgin, arkadaş grubu vb.)

+18 oteli ne demek?

Yetişkin oteli ya da +18 otel, yalnız kalmak isteyen ve çocuklar olmadan tatil yapmak isteyen çiftlere yönelik olarak oluşturulmuş bir otel tanımı.

Dünyanın en ucuz oteli kaç TL?

Faridpur Hotel, Buriganga Nehri üzerinde bulunuyor ve dünyanın en ucuz oteli. Bangladeş'in Dhaka bölgesinde bulunan bu otel suyun üzerin inşa edilmiş. Yatak fiyatı gecelik 30 taka yani yaklaşık 1 tl. Oda kiralamak isterseniz o da 70 taka yani yaklaşık 2.5 tl.

Dünyanın en lüks oteli hangisi?

1. Burj Al Arab, Dubai. Göz alıcı, güçlü mimarisi ve lüks konusundakı namı sayesinde Burj Al Arab, tartışmasız bir şekilde dünyanın en meşhur otelleri arasında yerini alıyor.

Otellerdeki +16 ne demek?

Yetişkin Otelleri Nedir? Yetişkin otelleri olarak da bilinen oteller, baş başa kalmak isteyen çiftler için kusursuz bir tatil imkanı vadediyor. Yetişkin otelleri nedir merak eden misafirlerimiz için bu otellerin kimi zaman çiftlere özel çocuksuz tesisler, kimi zaman +16 oteller olarak adlandırıldığını belirtelim.

AÅŸk Oteli ne demek?

Aşk oteli, otelin odalarını saatlik olarak kiralayabildiğiniz, önem verdiğiniz kişiyle bir iki saatliğine hoş bir zaman geçirebildiğiniz otellere denir.

+12 yetiÅŸkin oteli ne demek?

Yetişkin Oteli Ne Demek? Yetişkin oteli ya da +18 otel, yalnız kalmak isteyen ve çocuklar olmadan tatil yapmak isteyen çiftlere yönelik olarak oluşturulmuş bir otel tanımı. İçerisinde yetişkin ya da +18 gibi kavramlar geçtiği için birçok kişi tarafından yanlış anlaşılmalar olabiliyor.