madara x reader cuddle

Tobi madara mı?

Kendi kimliğini gizleyip Madara'nın ismini kullanan Obito, Ay'ın Gözü Planı'nın kalan parçalarını tamamlamak için ninja dünyasının gölgelerinden hareket etti.

Madara kim öldürdü?

Onlar bitkinlik için savaşan ve onların savaş sonu Vadisi katliama Sonuçta, Madara Hashirama tarafından öldürüldü.

Naruto Madara ölüyor mu?

Madara Uchiha ve Hashirama Senju köyün yönetim şekli yüzünden birbirlerine düşmüş, çıkan dövüşte Madara ağır yaralanmıştır. Aslında ölmesi gereken Madara, sağ gözüne sakladığı İzanagi sayesinde yeniden hayata dönmüş ve Hashirama Senju ile dövüşü sırasında ondan ufak bir et parçası koparmayı başarmıştır.

Obito hangi klandan?

Aletleri. Obito Uchiha (うちはオビト, Uchiha Obito), Konohagakure'nin Uchiha Klanı'nın bir üyesiydi.

Rinnegan nasıl uyanır?

Rinnegan'ın varlığı daha sonradan kanıtlansa da bazı insanlar bunun rastgele bir mutasyon olduğunu düşündü. Hagoromo çakrasını,oğulları Indra ve Asura'nın çakrasını birleştirerek veya direkt kendisinden alarak yeni bir Rinnegan'ı uyandırmak mümkündür.

Rinne Sharingan kimde var?

Kaguya'nın ağaçla birleşmesinin sonucunda On Kuyruklu'da Rinne Sharingan'a sahip oldu. Uchiha Klanı'na bırakılan Kil Tablet'e göre Rinne gücüne sahip olan kişi Ay'a yaklaşırsa göz Ay'a yansıyarak sonsuz bir rüyanın açılmasını sağlar.

Itachi kaç yaşında?

Obito ve Tobi aynı kişi mi?

Nagato Akatsuki lideri olduğunda ve güçlü bir kayıp-nin olduğununda Obito 'Tobi' ismini alarak ve kişiliğini gizledi.

Madara kaç yaşında?

Klanın bilinen en güçlü karakteri Madara Uchiha'dır.

En iyi Uchiha kim?

sharingan'ın en güçlü türü. uchiha klanının tarihinde çok az kişi bu sharingana sahip olabilmiştir. yanılmıyorsam insanları hipnotize edip ilüzyonlar gösteren sharingan türü de budur. anlamı kaleydoskop sharingan'dır.

En güçlü sharingan nedir?

Tam manasıyla bir pasifist olan Itachi gerekmediği takdirde asla savaşmaz. Tıpkı bir satranç oyuncusu gibi her zaman birkaç adım ilerisini düşünür, asla boşa hamle yapmaz ve analiz yeteneği çok iyi bir ninjadır. Şu ana kadar anime veya mangada savaştığı kimseye karşı mağlup olmamıştır.

Naruto ilk Uchiha kim?

uchiha shisui nin babası. ateşin iradesine inanan ender uchiha'lardan imiş kendisi.

Itachi iyi biri mi?

Kullanıcılar. Mangekyō Sharingan (万華鏡写輪眼, Tam anlamıyla: Kaleydoskop Kopyalama Çarkı Gözü) sadece az sayıda Uchihalı tarafından uyandırılan, Sharingan'ın gelişmiş halidir.

En güclü Uchiha kim?

IX. asır Tuna Bulgarlarından kalan ve Omurtag Han (814- 831) tarafından babası Krum Han (803-814) adına yaptırılan Madara Binicisi, Madara Akıncısı ya da Madara Süvarisi (Bulgarca: Мадарски конник, Madarski konnik), Bulgaristan'ın kuzeydoğusunda, Madadara kasabası yakınlarında bulunmakta; 80 m. yüksekliğinde olup 40 ...