malatya beydağı turizm telefon numarası

Malatya Zafer Turizm sahibi kim?

Malatya Zafer Turizm Hakkında

Kurucusu Mustafa Aksoğan ve profesyonel ekibinin her zaman daha iyi hizmet verme misyonu ile günümüze dek ulaşan firma, 1950 ve 60'lı yıllarda sefer ağına Gaziantep, Ankara ve Kayseri gibi kentleri dahil etti.

BOSS Turizm sahibi kim?

Berkay Tunç - Şirket sahibi - Boss Turizm | LinkedIn.

Beydağı Turizm kime ait?

Kemal Mutlu'nun 2002'de vefatından sonra şirket yönetimi oğulları Murat Mutlu,Çetin Mutlu ve Ö. Reşat Mutlu tarafından yürütülmektedir.

Lider Turizm sahibi kim?

Metin Barokas'ın , Dentavit Sağlık Ürünleri Tic.Ltd. Şti'nde %50 ortaklığı bulunmaktadır. 2011 yılı başında LDR Turizm A.Ş.'ye ortak olan Metin Barokas, günümüz itibariyle LDR Turizm A.Ş'nin ana hissedarı ve Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

As Turizm sahibi kim?

Galip Öztürk (d.

Ben Turizm sahibi kim?

ÖZKELEŞ Ailesi (Uzun Arap) 1940 yılından beri taşımacılık ve otobüs sektörü ile uğraşan Gaziantep'in köklü ailesidir. Halil Özkeleş'in oğulları Mehmet Arap Özkeleş ve Halil Özkeleş tarafından işletilmektedir.

RH Turizm sahibi kim?

RH Turizm, Rahmi Hamurcu tarafından kurulmuştur. Kurucusunun isminin baş harflerini alan firma 2000 yılından beri hizmet vermektedir. Ana merkezi Kayseri olan firma zamanla Türkiye'nin dört bir tarafına yayılmıştır.

Medine Turizm sahibi kim?

1996 yılında Ali Keskin tarafından kurulan Medine Turizm, merkezi Malatya'da yer alan hayli köklü bir firma.

Medine Turizm nerenin firması?

Medine Turizm firma merkezi Malatya'da bulunmaktadır. 1996 yılında Ali Keskin tarafından kurulmuştur. Firma yurt içi birçok şehre yolcu taşımacılığı yapmaktadır.

Metro Turizm kime ait?

Metro, 1964 yılında Almanya'da kurulan ve bugün 30'dan fazla ülkede hizmet veren uluslararası perakende şirketidir.

Pamukkale Turizm kime ait?

Pamukkale Turizm, 1962 yılında Sadık Bababalım tarafından Denizli'de kurulan şehirlerarası otobüs şirketi. 1972 yılında şirketin merkezi İzmir'e taşınmıştır. Türkiye'de ilk şehir içi servis sağlayan ve ilk çevrimiçi bilet-rezervasyon hizmetini başlatan firmadır.

Özkaymak Turizm nereye ait?

O günden beri büyümesinden hiçbir hız kaybetmeyen Özkaymak Turizm, bugün günde 100'den fazla seferi, 1000'lerca çalışanı ile İç Anadolu Bölgesi'nin ve Konya'nın parlayan yıldız firmalarından biridir. 1974 yılında Konya ilinde Özkaymak Park Hotel, ilk belgeli konaklama tesisi olarak yine Özkaymak bünyesinde açılmıştır.

Astor turizm hangi ilin?

2005 yılında Şanlıurfa şehrinde kurulan Şanlıurfa Astor Turizm, kısa zamanda ülkemizin önemli otobüs firmalarından biri haline geldi.

Türkiyede kaç tane otobüs firması var?

Günümüzde Türkiye'de 277 kayıtlı şehirlerarası otobüs firması bulunmaktadır ve yazlık ve kışlık sezonlarda bu rakam 30+- değişkenlik göstermektedir.

Pamukkale Turizm iflas etti mi?

Türkiye'nin en büyük otobüs ulaşım firmalarından Pamukkale Turizm'in konkordato başvurusunu inceleyen İzmir 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi, şirketin mali durumuna ilişkin raporları inceledikten sonra iflas kararı verdi.

Varan Turizm kime ait?

2016 yılında kapanan şirket hakları bankaya geçmiş ve 2020 yılı itibarıyla şirket Kemal Soğancı'ya ait olan Varan Grup Turizm A.Ş şirketine devrolmuş.

Buzlu Turizm'in sahibi kimdir?

Kontur un sahibi kim?

Merkezi Konya'da bulunan Kontur Turizm'in sahibi Faysal Karakuş ve kardeşi Barbaros Karakuş ile firmanın 3 görevlisi, Hollanda'da başlatılan ve yaklaşık 1 yıldır devam eden kara para soruşturması kapsamında gözaltına alındılar.

Canlar Turizm nerenin firması?

2004 yılında İstanbul'da kurulan ve Tokat iline bağlı Zile ilçe merkezli olarak hizmet veren bir otobüs firması olan Mavi Canlar Turizm, hem Tokat ve Zile, hem de İstanbul Esenyurt ve Sultanbeyli'deki ofisleriyle yolcularına konforlu bir otobüs yolculuğu sunuyor.

Feridun Geçgel kim?

2015 yılında GEÇGEL ailesi almış olduğu karar ile ASTOR firmasının Yönetim kurulu başkanı olarak tüm faaliyetlerini Ankara'da topladı. Astor Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam eden FERİDUN GEÇGEL, birçok alanda yaptığı yatırımlarla tanınmış ve saygın bir iş adamıdır.

Urfa Cesur Turizm sahibi kim?

1964 yılında Teyze çocukları olan Halil ERYAVUZ ve Mehmet İPEKÇİOĞLU Şirketi devralmış ve o yıllarda Mercedes fabrikası henüz istanbulda açılmamışken Bursa yapması Anter otobüslerle İnanılmazı gerçekleştirmiş ve Urfa'dan İstanbul'a yolcu taşımaya başlamıştır.

Es Turizm kime ait?

Es Turizm Kırıkkale otobüs firmasıdır. Özellikle Ankara Kırıkkale arası yoğun sefer düzenleyen Es Turizm için otobüs bileti arıyorsanız, obilet.com üzerinden Es Turizm otobüs bileti alabilirsiniz.

Malatya Medine Turizm sahibi kim?

3 Mayıs 1974 tarihinde Yüksel Yüce tarafından Elazığ merkezli olarak kurulan ve Türkiye'nin 91 farklı noktasına ulaşım hizmeti veren Elazığ Murat Turizm'in en çok sefer düzenlediği yerlerin başında Düzce, Denizli, Çanakkale, Bursa, Burdur, Bolu, Aydın, Antalya, Ankara, Aksaray, Afyon, Adana, Eskişehir, İzmit, İstanbul, ...