manisa samsung servis

Samsung Servis kaç TL?

Servis onarım bedeli 120 TL (kdv hariç) ve altındaki arızalı cihazlar onay alınmadan onarılır.

Samsung kaç yıl garanti veriyor?

Samsung, Android işletimi kullanan hemen hemen her mobil cihazda, 2 yıllık garanti desteği veriyor. Yani bu süre boyunca cihazınızın başına bir iş gelirse, hata ürün kaynaklı ise ücretsiz, kullanıcı hatasıysa belli bir ücret karşılığında düzeltiliyor.

Samsung garanti süresi kaç yıl?

Kullanıcı kaynaklı herhangi bir hasar olmaması durumunda teknik arızalar 2 yıl Samsung garantisi kapsamındadır. 40' ve üzeri televizyonlarda; Yetkili servis tarafından kurulum yapılması zorunlu olup ücretsizdir. Yetkili servisten önce ürün ambalaj ve kutusunu açmayınız.

Samsung onarım kaç gün sürer?

Normal onarım süresi 3 gün olup arızaya göre bu süre 21 güne kadar çıkabilmektedir. Yurt dışı yedek parça temini gerektiği zaman eğer müşteri kabul ederse işlem süresi uzatılarak onarım gerçekleştirilir. Servis onarım bedeli 120 TL (kdv hariç) ve altındaki arızalı cihazlar onay alınmadan onarılır.

Samsung orjinal olup olmadığını nasıl anlarım?

Samsung Türkiye garantisi mi KVK mı?

Resmi ile samsung garanti demek aslinda aynıdir. Samsungun servisleri zaten genpa kvk vs.. hepsi bakıyor. Ama bazen satıcilar disbirutor garantili der ama garantisi ithalatci firma garantisi altındadır.

Samsung telefonum bozuldu ne yapmalıyım?

Samsung ürününüzle ilgili teknik yardım almak için web sayfamızdaki 'Destek' Bölümünden giriş yapabilir, Samsung Yetkili Servis merkezlerimizi ziyaret edebilir ya da Müşteri Hizmetleri merkezimiz ile temasa geçebilirsiniz (444 77 11).

Bir telefon kaç kez garantiye giderse yenisi verilir?

A maddesine dikkat ! Yani garanti süresi içinde ikinci kere kullanıcı hatası olmayan bir arıza durumunda, tüketici para iadesi, değişim veya ayıp oranında indirim talep edebilir. Tabii servis size bu aynı yıl içinde 4 kere aynı arıza muhabbetini yapacak ve talebinizi reddedecektir.

Samsung servis ücretleri ne kadar?

Samsung Servis Merkezi 444 77 11 FahiÅŸ Fiyat!

444 77 11 Kime Ait?

Tüm sorularınız ve yetkili servis hizmeti için 444 77 66 Profilo Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz. Hayatı kolaylaştıran Profilo ürünleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın.

444 77 66 kimin?

Samsung ürün uzmanını arayın

6. 444 77 11 numaralı telefondan Samsung müşteri hizmetlerini arayın.

Samsung müşteri hizmetleri numarası kaç?

Samsung merkezi Seul, Güney Kore olan bir firmadır. Endüstri alanında bir holding şeklinde faaliyetlerine devam etmektedir. Samsung Nerede Üretiliyor? Başta Güney Kore olmak üzere dünyanın dört bir yanında, farklı ülkelerde Samsung marka üretimler yapılmakta ve kullanılmaktadır.

Samsung telefon nere malı?

Xiaomi Corporation, 6 Nisan 2010'da Lei Jun tarafından kurulmuş ve merkezi Pekin'de bulunan Çinli bir elektronik şirketidir.

Xiaomi kime ait?

OPPO Çin'in En İyi Akıllı Telefon Markası Konumunda Yer Alıyor! Kardeş kuruluşu Vivo ile Çin'in akıllı telefon pazarında zirvede yer alan OPPO, Reno5 serisinin çılgınlar gibi satmasıyla birlikte en çok satan telefon markası oldu. En çok dikkat çeken markalardan biri olan OPPO ülkemizde de çok popüler.

En iyi Çin malı telefon hangisi?

Tarihi. 'OPPO' markası 2001 yılında Çin'de tescil edildi ve 2004 yılında piyasaya sürüldü.

Oppo hangi ülkeye ait?

Aslında bu tam olarak doğru değil. Oppo, son zamanlarda popüler olmaya başlayan bir teknoloji şirketi olabilir. Fakat şirketin kuruluşu 2004'e dayanıyor. Oppo, Çinli teknoloji şirketi BBK Electronics tarafından kuruldu.

Oppo mu yoksa Xiaomi Mi?

Poco Hakkında

Akıllı telefon piyasasının liderlerinden Xiaomi'nin alt markası olarak hazırlanmış olan POCO, hazırlamış olduğu telefon modelleri ile orta segment fiyatlara sahip amiral gemisi tasarımlar ortaya koyuyor.

Poco kime ait?

POCO cihazları aslında Redmi'dir. Redmi ekibi tarafından hazırlanmıştır. Bu yüzden Çin'de satılmıyorlar çünkü aynı cihaz Redmi serisinde zaten mevcut. POCO X serisi de Redmi tarafından üretilir ancak Redmi serisinde değildir.