masterchef editörü pınar kimdir

MasterChef ÅŸef Dilara nereli?

Aslen Tekirdağlı olan yarışmacı yarışmaya İstanbul'dan katılıyor.

MasterChef Sergen kaç yaşında?

Sergen Özen, 25 yaşında yani 1996 doğumludur.

Ayaz nereli?

Yarışmaya Ankara'dan katılan Ayaz Abdurrahman Geçer, aslen Şırnak Silopi doğumlu. 23 yaşındaki Ayaz, 13 yıldır Ankara'da yaşıyor. Mesleğe ilk bulaşıkhanede başlayan Ayaz, şu an Ankara'da restoranlarda çalışıyor.

MasterChef Fatmanur kaç yaşında?

İlk turda yaptığı Sushi yemeği ile şeflerden üç evet alan ve ikinci tura yükselen Fatma Nur ikinci turda üçlü elemede Alis ve İsmail'den daha iyi bir balık çorbası yaparak adını bir üst tura yazdırmıştı.Fatma Nur Uçar 23 yaşında. 10 yaşından beri bu mesleğin içerisinde olduğunu söylüyor.

MasterChef Tahsin kaç yaşında?

23 yaşındadır ve aslen Trabzonludur. Doğma büyüme Kocaelili olan genç yarışmacı, yedi yıldır İstanbul'da yaşamaktadır. Masterchef yarışmasının iddialı isimlerinden birisidir.

MasterChef Görkem kaç yaşında?

Yarışmaya Ankara'dan katılan Görkem, 28 yaşında. Şerafettin Görkem Ünal, aşçılık yapmaktadır.

MasterChef Büşra kim?

Aslen Denizlili olan Büşra Zambak, 25 yaşında ve 9 yıldır profesyonel olarak aşçılık yapıyor. İstanbul'da yaşayan Büşra, Güler Sabancı gibi üst düzey yöneticilerin yemeklerinden sorumlu. İtalyan mutfağına çok ilgi duyduğunu söyleyen Büşra, aynı zamanda fotoğrafçılık işiyle de uğraşıyor.

Emre Gel nereli?

Emre Fel 10 Ağustos 1998 yılında Amasya'nın ilçesi olan Taşova'da dünyaya geldi.

Mastır şefin Burcusu kim?

Burcu Önal, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 1986 yılında dünyaya geldi. 15 sene Asya'da yaşayan Önal, küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüdü. Aslen Diyarbakırlı olan yarışmacı, İbrahim Önal ile evlidir. Hayatında yaptığı ilk yemek 13 yaşındayken yaptığı mantıymış.

Cemre uyanık burcu ne?

Cemre Uyanık: Akrep burcu.

Master şefin ödülü ne?

Geçen yıl Acun Ilıcalı birinci olana 100 bin lira para ödülü vermişti. Bu sene ödül bir araba oldu. Masterchef şampiyonu olan Cemre arabanın sahibi oldu.

Master Åžef'in kurucusu kimdir?

2000 yılında Ordu'nun Fatsa ilçesinde dünyaya geldi. Şuanda İstanbul'da yaşayan Cemre Solmaz'ın Youtube'da 1 milyondan fazla abonesi bulunmaktadır. Cemre Solmaz 2 yıllık hemşirelik eğitimi aldıktan sonra bir hastanede çalışmaya başlamıştır. Genç Youtuber ilk olarak Tiktok paylaşımlarıyla ünlü olmuştur.

Solmaz nerede yaşıyor?

Cemre Uyanık, ABD'de bir Fransız restoranda staj gördü. 2018 yılında New York'ta farklı bir restoranda parti şefi olarak çalıştı. 2019 yılında MasterChef Türkiye yarışmasında Alican Sabunsoy ile finale kaldı ve şampiyon oldu.

Cemre uyanık kiminle finale kaldı?

Geçen yıl Acun Ilıcalı birinci olana 100 bin lira para ödülü vermişti. Bu sene ödül bir araba oldu. Masterchef şampiyonu olan Cemre arabanın sahibi oldu.

Cemre uyanık ne kadar kazandı?

MasterChef'in köstebeği olarak bilinen ve elenecek yarışmacıları önceden açıklayan isim, MasterChef Türkiye jüri üyelerinin bölüm başına 60 bin lira kazandığını ileri sürmüştü. Bir diğer iddia ise Danilo Zanna 50 bin lira, Mehmet Yalçınkaya 60 bin lira, Somer Sivrioğlu ise 65 bin lira kazanıyor.

Şefler bölüm başı ne kadar alıyor?

Masterchef ödülü araba fiyatı yaklaşık 300 bin TL'ydi. Masterchef 2022 ödülü nedir sorusu için ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Master şef kaç para?

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Burak 1991 doğumlu ve oyunculukla ilgileniyor. Hollywood'da küçük bir rolde oynayan Burak, daha önce reklam filmlerinde oynamış. Ara verdiği yemek macerasına ise 7 yıl sonra geri dönüş yapmış.

Burak Kaya kac yasinda MasterChef?

MasterChef Türkiye'nin yeni yarışmacısı Araz Aknam, İran'ın Başkenti Tahran'da 26 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. Babası İran Azerisi olan Araz'ın annesi Türktür. Tam adı, Araz Aghnami Aknam'dır.

Master Åžef'in arazi nereli?

MasterChef, ilk olarak Temmuz 1990'da İngiltere'de yayımlanan, Franc Roddam tarafından yaratılan, yemek pişirmeye dayalı bir televizyon yarışması formatıdır.