müdür yardımcılığı sınavı ertelendi mi

Müdür yardımcılığı için kaç yıl?

ç) Yazılı sınavın son başvuru tarihi itibariyle müdürlük sınavı için en az sekiz yıl öğretmenlik, iki yıl müdür yardımcılığı veya müdür yetkili öğretmenlik yapmış olmak; müdür yardımcılığı sınavı için de en az iki yıl öğretmenlik yapmış olma şartı aranır. Aday öğretmenlikte geçen süreler hesaba katılmaz.

Müdür kaç maaş alır?

ÃœLKEMÄ°ZDE MÃœDÃœR MAAÅžLARI NE KADAR

Asgari ücretin 8506 lira olduğu ve çalışanların yüzde 45'inin asgari ücretli olduğu ülkemizde ise ortalama aylık maaş 9200 lira civarlarındadır. Ülkemizde müdür maaşları ise 12.000 lira civarında olmakla birlikte şehirlere göre farklılık göstermektedir.

Müdür yardımcısı kaç maaş alır?

Müdür ne kadar maaş alır?

Milyonlarca emekli ve memurun yeni zamlı maaşı bugün, TUİK'in haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardında belli oldu. Haziran enflasyonuna göre memur ve emekli zammı yüzde 41,69 zam geldi. Temmuz zammı genel müdür maaşları da etkiledi. Buna göre genel müdür maaşları 19.382 lira oldu.

Kaymakam maaşı ne kadar?

2023 yılında yapılan zam oranı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrasında belli oldu. Memurlara yapılan yüzde 30'luk zam artışı sonrasında polis maaşları değişti. Buna göre; 13 bin 747 TL olan polis maaşı yüzde 25 zamla birlikte 17 bin 871 TL'ye, başkomiser maaşı ise 15 bin 810 TL'den 20 bin 553 TL'ye yükseldi.

Polisler ne kadar maaş alıyor?

Son zamlarla birlikte valilerin maaşı 29247 TL'den 40.846 TL'ye yükseltilmiştir.

Bir vali ne kadar maaş alıyor?

Şu anda şube müdürünün ocak ayı itibariyle maaşı: 10.452 TL dir. Okul müdürlerinin ocak ayı maaşı ise 12.651 TL dir. Şu anda şube müdürüyle okul müdürünün arasındaki fark yaklaşık 2.200 TL'dir. Okul Müdürü Uzman Öğretmen olduğunda bu fark yaklaşık 3.500 TL'ye çıkacaktır.

Ana sınıfı öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?

(2) Müdür yardımcılığı mesleğine giriş sınavı; a) Yazılı sınav puanına göre yapılacak sıralama ve mülakat, b) KPSS puanına göre yapılacak sıralama ve mülakat, usullerinden biriyle yapılır.

Şube müdürü maaşı ne kadar?

Yazılı sınav test şeklinde yapılır, 60 ve üstünde puan alanlar başarılı sayılır ve sonuçlar açıklandığı tarihten itibaren 3 yıl geçerli olur. Yazılı sınavda başarılı olanlardan, eğitim kurumlarında boş bulunan müdür yardımcısı sayısının 3 katı aday sözlü sınava çağrılır.

Müdür yardımcılığı için mülakat var mı?

Mülakata giderken erkeklerin koyu renk takım elbise, tercihen beyaz veya desensiz gömlek, uygun bir kravat ve takım elbiseye uygun boyalı temiz bir ayakkabı ayrıca traşlı, temiz, abartısız ve mümkünse jölesiz bir saç stili ile; Kadınların ise etek-ceket veya pantolon -ceket, gömlek ve burnu kapalı, kıyafetle uyumlu, ...

Müdür yardımcısı olmak için kaç puan almak gerekir?

(1) Müdür olarak görevlendirileceklerin aşağıdaki şartlardan en az birini taşımaları gerekir: a) Müdür olarak görev yapmış olmak. b) Kurucu müdür, müdür başyardımcısı, müdür yardımcısı ve müdür yetkili öğretmen olarak ayrı ayrı veya toplam en az bir yıl görev yapmış olmak.

Mülakat için nasıl giyinmeli?

Bunun basit bir dille anlamı, kamuda işçi ve/veya sözleşmeli olarak 5 yılı, özel sektörde 4 yılı ve memuriyette iki yılı olan bir kişi şube müdürü, kurum il müdürü ve yardımcısı, bölge müdür yardımcısı ya da genel müdür yardımcısı olabilirken daire başkanı kadrosuna atanamamaktadır.

Müdür yardımcılığı yapmadan müdür olunur mu?

Her görüşme genelde 30-45 dakika sürer ve İK yetkilisi veya yönetici, karşılarındaki kişiyi, yetkinliklerini ve uzmanlığını CV'den bir adım ötede ölçmeye çalışır. İlk karşılaşmada şöyle sıkı bir tokalaşın ve yetkili ile konuşurken onun gözlerine bakmayı unutmayın.

Okul müdür yardımcısı maaşı ne kadar?

Görüşme gerçekleştirilirken vücut dilimizin karşı tarafa verdiği sinyallere dikkat edilmelidir. Görüşmede dik bir şekilde oturarak, karşı tarafla sürekli ve rahatsız edici olmamak kaydıyla göz teması kurulmalıdır. Geriye yaslanarak, ayak ayak üstüne atarak, kolları birleştirerek oturmak olumsuz izlenim bırakabilir.

Kaç yıl sonra müdür olunur?

Ayakkabılar mutlaka boyalı olmalıdır. Mülakat odasına davet ettiklerinde, kapıyı vurup yanıt beklemeden içeri girmek ve kapıyı kapattıktan sonra duruma göre 'günaydın efendim' ya da 'iyi günler efendim' gibi bir selam verdikten sonra 'oturabilirsiniz' demelerini beklemek gerekir.

Bir mülakat kaç dakika sürer?

(3) (Değişik:RG-10/7/2019-30827) Müdür yardımcısı ve öğretmen sayısı yeterli olmayan okullarda müdür yardımcısı ve öğretmenlere haftada birden fazla nöbet görevi verilir.

Mülakatta masada nasıl oturulur?

(3) Müdür, müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı olarak yeniden görevlendirilmek üzere başvuruda bulunanlara en fazla 20 eğitim kurumu tercih etme hakkı verilir.

Mülakata girerken nasıl selam verilir?

Müdür Başyardımcılığına, müdür yardımcısı olarak en az bir yıl görev yapmış olmak kaydıyla halen o ilde görev yapanlar arasından eğitim kurumu müdürünün teklifi, milli eğitim müdürünün uygun görüşü ve valinin onayı ile duyuru yapılmaksızın atama yapılır.

Müdür Yardımcısı nöbet tutar mı?

MADDE 26 – (1) Müdür, müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı boş bulunan eğitim kurumları ile dört ve sekiz yıllık görev süresini dolduran müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarından boşalacak eğitim kurumları, il millî eğitim müdürlüklerinin internet sitesinde duyurulur.

Okul müdürü ne kadar maaş alıyor?

2022 Ocak ayında 8.668 TL olan 1/4 öğretmen maaşı Temmuz ayı içerisinde 12.281 TL'ye yükseltilmişti. 2023 Ocak-Haziran döneminde uygulanacak olan yüzde 30 zammın ardından 1/4 öğretmen maaşı 15.965 TL oldu.