mecidiyeköy kayaşehir

KayaÅŸehir hangi semtte?

Kayabaşı veya konut projeleri nedeniyle daha çok bilinen adıyla Kayaşehir, İstanbul'un Başakşehir ilçesinin merkezidir.

Kayabaşı ve Kayaşehir aynı yer mi?

Kayaşehir, Kayabaşı'nda bulunan bir uydu kent projesidir. Kayaşehir hızlı gelişimi ile birlikte Kayabaşı isminin önüne geçmiştir. Proje, Başakşehir'in geri kalanı gibi sitelerden oluşmaktadır. Kayaşehir de, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,15 ve 16. bölgeler yer almaktadır.

Başakşehir il mi ilçe mi?

Başakşehir, İstanbul'un bir ilçesidir. 2008 yılında Küçükçekmece, Esenler ve Büyükçekmece ilçelerinden ayrılarak ilçe yapılmıştır. Başakşehir, kuzeyde Arnavutköy, kuzeydoğuda Sultangazi ve Eyüpsultan, doğuda Esenler, güneyde Bağcılar, Küçükçekmece ve Avcılar ile batıda Esenyurt ilçeleriyle çevrilidir.

Kayaşehir'e metro var mı?

Kayaşehir Merkez (M3) Metro İstasyonu, İstanbul metrosu'nun M3 (Bakırköy İDO - Kayaşehir Merkez) Metro Hattı'nda yer alan ve 2023'te hizmete girmesi planlanan inşa hâlindeki yer altı metro istasyonudur.

Kayaşehir in en iyi bölgesi neresi?

Başakşehir ne kadar büyük?

Kayabaşı Mahallesi | Kırşehir Belediyesi.

Kayabaşı hangi belediyeye bağlı?

Başakşehir, İstanbul'un bir ilçesidir. 2008 yılında Küçükçekmece, Esenler ve Büyükçekmece ilçelerinden ayrılarak ilçe yapılmıştır.

Başakşehir nereden ayrıldı?

Denize kıyısı olmayan Başakşehir, kuzeyde Arnavutköy, kuzeydoğuda Eyüp, doğuda Sultangazi ve Esenler, güneyde Bağcılar, Küçükçekmece ve Avcılar ile güneybatıda Esenyurt ilçeleriyle çevrilidir.

Başakşehir'de deniz var mı?

141K otobüs hattının ilk durağı Mahmutbey Metro - Aksaray-Atestugla Yönü olup son durağı Kanuni Sultan Süleyman - Peron Yönü durağıdır.

İstanbul Kayabaşı hangi yakada?

78B(İETT) 78B otobüs hattının ilk durağı Yenibosna Metro - Son Durak(85m) Yönü olup son durağı Fenertepe Peronlar - Yenibosna Yönü durağıdır. 78B (Yenibosna Metro -Fenertepe Peronlar), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: 78B hattında 35 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 61 dakika.

98km nereden geçiyor?

98S(İETT) 98S otobüs hattının ilk durağı Bakirköy - Incirli Yönü olup son durağı Kanuni Sultan Süleyman - Peron Yönü durağıdır. 98S (Bakirköy -Kanuni Sultan Süleyman), her gün çalışıyor.

141K nereden geçiyor?

98AB(Ä°ETT)

Ek bilgi: 98AB hattında 47 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 47 dakika.

59N(İETT) 59N otobüs hattının ilk durağı Fatih Sultan Mehmet - Son Durak Yönü olup son durağı Fatih Sultan Mehmet - Son Durak Yönü durağıdır. 59N (Fatih Sultan Mehmet -Fatih Sultan Mehmet), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 59N hattında 32 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 48 dakika.

78B ÅŸu an nerede?

79KT otobüs hattı (Kayabaşi Kiptaş Peron -Tekstilkent), Kayabaşi Kiptaş Peron - Son Durak Yönü durağından başlayıp Tekstilkent-Giyimkent Metro İstasyonu - Yüzyil Yönü durağına gidene kadar 46 duraklartan geçiyor. 79KT otobüs hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 05:45'da çalışmaya başlıyor ve 21:00'da bitiyor.

98 S nereye gider?

79KM otobüs hattının ilk durağı Kayaşehir - Sondurak 79t-79b-79m Yönü olup son durağı Mecidiyeköy Metrobüs - 97m-79m-79km-141a-141m-336m Yönü durağıdır. 79KM (Kayaşehir -Mecidiyeköy Metrobüs), her gün çalışıyor.

79k nereye gidiyor?

775(ESHOT)

Ek bilgi: 775 hattında 113 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 144 dakika.