mersin inegöl arası kaç km

Sarımsaklı Mersin kac km?

Sarımsaklı - Mersin arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Sarımsaklı - Mersin arası toplam 895 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 16 saat sürüyor.

Mersin Ayvalık arası kaç?

Mersin - Ayvalık arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Mersin - Ayvalık arası toplam 944 kilometre.

Konya Mersin arası kaç?

Konya ile Mersin arası ulaşımda kullanılabilecek karayolları D330 karayolu ve D715 karayoludur. Eğer otobüs ya da özel araç ile yolculuk yapacaksanız bu iki yolu tercih etmeniz gerekmektedir. D330 karayolu yaklaşık olarak 356 km, D715 karayolu ise yaklaşık olarak 341 km'dir.

Eskişehir Mersin arası kaç saat sürüyor?

Mersin - Eskişehir arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 10 saat 38 dakika sürmektedir.

Ayvalık nerede kalmalı?

Ayvalık nasıl bir yer?

Ayvalık, Balıkesir il sınırında bulunan, Ege sahillerinin kıyısında, küçük bir ilçedir. Küçük olmasına karşın turizm bakımından oldukça tercih edilen, gezilip görülecek yerleri, plajları ve doğası ile yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği bir bölgedir.

Mersin Ankara arası kaç?

Ankara - Mersin arası toplam 493 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 6 saat sürüyor.

Konyadan Adana kaç kilometre?

Adana ile Konya arasında bulunan mesafe tam 344 kilometre olarak hesaplanmıştır.

Konya Bursa arası kaç?

Çaltıbozkır Köyü Mersin İli Silifke İlçe merkezine bağlı olup İlçe Merkezinin kuzeyinde ve 27 km. uzaklıkta yer almaktadır.

Silifke çaltıbozkır arası kaç kilometre?

Taşucu - Anamur arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 4 saat 53 dakika sürmektedir.

Tasucu Anamur arası kaç saat?

Adana ile Silifke arası mesafe, özel araçla Adana- Erdemli Otoyolu/O-51/E982 üzerinden gidildiğinde 167,1 km olacaktır. Adana- Silifke arası otobüs yolculuğunda mesafe, ortalama 255 km olacaktır.

Adana Silifke arası kaç km?

CoÄŸrafi konum

Anamur, Mersin'e bağlı bir ilçe olup, Türkiye'nin güneyinde bulunur.

Anamur il mi?

Dünya Sağlık Örgütü'ne göre, günde 10.000 adım atmak gerekiyor. Bu ise yaklaşık 7 kilometreye tekabül ediyor. Ritminize göre bu mesafe 1.5 ya da 2 saat sürebiliyor. Öte yandan uzmanlar, 3000-5000 adımın yani 30 ile 45 dakika arası yürüyüşün de yararları olduğunu ifade ediyor.

Günde kaç kilometre yürümem lazım?

Adana - Karaman arası toplam 286 kilometre.

Elbistan Karamağara arası kaç kilometre?

Silifke, doğal güzelliklerden daha çok tarihi ve kültürel güzelliklere sahip olan bir ilçedir. Bunun temel sebebi, ilk yerleşim yerinin milattan önce 2000'lü yıllara kadar uzanmasıdır. Silifke, Mersin diğer bölgeleri kadar pek tanınmadığı için çok sakin bir yerdir. Bu yüzden de tarihi yapıları zarar görmemiştir.

Karaman Adana arası kaç?

Ankara - Silifke arası yaklaşık olarak 606kms'dir.

Silifke nasıl bir yer?

Mersin Antep arası 299 km'dir. Bu mesafeyi özel aracınızla alacaksanız yolculuk süreniz yaklaşık 3 saat 15 dakika sürecektir. Kullanacağınız güzergâh da seyahat sürenizin belirlenmesinde etkili olacaktır.

Ankara Silifke arası kaç?

Antep Diyarbakır arası karayolu ulaşımı ile toplamda 307,9 kilometredir.

Antep'te Mersin kaç kilometre?

Antalya Mersin arası ne kadar sürer sorusunun yanıtı ise yaklaşık 7 ila 8 saattir.