mersin kent kart saatleri

Mersin 33 kart sivil ne kadar?

Bu ücretler yeni zammın üzerinden çok geçmeden %50 daha zam yapılıyor. 3.20₺ den 4.75₺ oluyor.

Mersin Belediye otobüsü kimlere ücretsiz?

Türk vatandaşı olan 65 yaş ve üzeri kişiler ise, demiryolları ve denizyollarının şehiriçi hatları ile belediyelere veya belediyeler tarafından yetki verilen özel şahıs ya da şirketlere ait şehiriçi toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanırlar.

Mersin Kentkart kimlere ücretsiz?

60-65 yaş indirimli kartların ve 65 yaş üstü ücretsiz kartların değiştirilmesi gerekmektedir. Belirtilen kategorideki vatandaşların, MERNİS'e kayıtlı olduğu süre boyunca evrak götürmesine gerek duyulmamaktadır.

Kart 54 sivil ne kadar?

Belediye Otobüsleri

Kart 54, şehir merkezinin pek çok noktasından 10 TL karşılığında temin edilebilir ve dolum işlemi gerçekleştirilebilir. Belediye otobüslerinin yolculuk tarifeleri; öğrenciler için 1,30 TL, sivil vatandaşlar için 2,60 TL olarak belirlenmiştir.

Mersin Belediye otobusu öğrenci kac tl?

Başkan Seçer'in girişimleri üzerine, çok tarifeli toplu taşıma araçlarında 3 TL'ye yolculuk yapan öğrenciler, düzenleme sonucu kısa mesafeli yolculuklarda artık abonman kartı ile 1 TL üzerinden seyahat edebilecek.

Belediye otobüsü kaç TL mersin?

Zamlı tarifeye göre belediye otobüslerinde 4,75 lira olan sivil yolcu ücreti 7 liraya, 2 lira olan öğrenci fiyatı 3 liraya yükselirken abonman öğrenci fiyatı ise 1 lirada kaldı.

Mersin Belediye öğrenci ne kadar?

Öğrenci abonmanları, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin tüm hatlarında 1 TL oldu. Daha önce Büyükşehir Belediyesi'ne ait çok tarifeli otobüsleri kullanan ve 3 liraya yolculuk yapan öğrenciler, bundan sonra il genelindeki tüm hatlarda 1 TL'ye istedikleri yere gidebilecekler.

Mersin 33 kart ne ise yarar?

Mersin33 kart, Mersin il sinirlari icerisinde bulunan belediye otobuslerinde ve özel halk otobuslerinde kullanabilirsiniz. Yakin zamanda minibuslerde de gecerli olacaktir.

Kentkart Mersin kaç TL?

Mersin Kentkart kaç TL? Mersin'de indi-bindi ücretleri siviller için 4,50 TL'den 6 TL'ye yükselirken, öğrenciler için ise 3,50 TL'den 4,50 TL'ye yükseltildi.

Mersin Kent Kart kimlere ücretsiz?

Öğrenci abonmanları, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin tüm hatlarında 1 TL oldu. Daha önce Büyükşehir Belediyesi'ne ait çok tarifeli otobüsleri kullanan ve 3 liraya yolculuk yapan öğrenciler, bundan sonra il genelindeki tüm hatlarda 1 TL'ye istedikleri yere gidebilecekler.

Mersin öğrenci ne kadar?

Son kullanım tarihi 31.03.2022'de dolan Kent Kart yerini Mersin 33 Kart'a bırakıyor. Teslimine başladığımız Mersin 33 Kart'ınızı değişim merkezlerimizden ÜCRETSİZ alabilirsiniz.

Mersin 33 kart ücretli mi?

Sosyal devlet anlayışının gereklerini yerine getiren Büyükşehir, ihtiyaç sahibi hasta ve engelli bireylerin Sağlık Kurulu Raporlarında yer alan ya da hekim tarafından reçete edilen cihaz ve sarf malzemelerini Medikal Destek tanımlı 41 Kart ile karşılayacak.

41 kart ne işe yarıyor?

41 kart nerelerde kullanılır?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 'Kart61' uygulaması ile ailelerin temel ihtiyaçlarını kendilerinin alışveriş yaparak karşılamalarını sağlamaktadır. olmak üzere gıda yardımı yapılmaktadır.

61 kart ne demek?

Kart 16 Kimlere Verilir? Bursa il sınırları içerisinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine verilen hizmetler arasında Kar 16 sosyal destek kartı da bulunmaktadır. İhtiyaç sahibi vatandaşlar Kart 16 sayesinde anlaşmalı marketlerden mahcup olmadan alışveriş yapabilecek, temel ihtiyaçlarını daha rahat şekilde alabileceklerdir.

Kart 16 ne iÅŸe yarar?

11.3 60-65 yaş arası kişiler: Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde ikamet eden, 60 (altmış) ile 65 yaş arasındakilere Tam Kart 54 bir biniş ücreti üzerinden %50 indirim uygulanır. 54 alacaklardan UKOME tarafından tespit edilen kart bedeli ve her yıl vize ücreti alınır.