metin balkanlıoğlu vefat etti

Cübbeli Ahmet Hoca Metin Balkanlıoğlu'nun cenazesine katılmadı mı?

Metin Balkanlıoğlu'nun cenaze namazı önceki gün Fatih Camii'ndeki ikindi namazının ardından kılındı. Cenaze namazına birçok siyasi ve cemaatin müritleri katılırken, İsmailağa Cemaati'nin ünlü ismi 'Cübbeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü cenaze törenine katılmadı.

Cübbeli Ahmet Hoca niye hapishaneye girdi?

2011 tarihinde Karagümrük çetesi operasyonu kapsamında Fuhuş amaçlı insan ticareti, tehdit, şantaj ve mafya ile ilişki kurmak suçlamalarıyla gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Cübbeli Ahmet Hocanın hastalığı nedir?

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü 40 yıldır şeker hastalığı ile yaşıyordu.

Abdulmetin Balkanlıoğlu hangi camide?

Gündem Haberleri. İsmailağa camiasının önde gelen isimlerinden Abdülmetin Balkanlıoğlu (60), kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen 20 Haziran 2018 yılında vefat etti. Metin Balkanlıoğlu ne zaman, neden vefat etti?

Cübbeli kaç sene hapis yattı?

1999 Gölcük Depremi hakkında yaptığı konuşmanın ardından Halkı din, mezhep ve inanç farklılığı gözeterek, birbirine karşı kamu düzeni için tehlikeli olabilecek şekilde düşmanlığa alenen tahrik etmek suçundan iki yıl yedi ay üç gün hapis cezasına çarptırıldı, fakat sadece 13 ay hapis yattı.

Recep Tayyip hapishaneye girdi mi?

Belediye başkanlığı görevinden ayrılarak 26 Mart 1999'da girdiği cezaevinde dört ay on gün kaldıktan sonra 24 Temmuz 1999'da tahliye edildi.

Cübbeli Ahmet Hoca hapisten çıktı mı?

Hakkında tahliye kararı verilen kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Metris Cezaevi'nden ayrıldı.

Cübbeli Ahmet Hoca Geçimini nasıl sağlıyor?

1997 yılına kadar ailesinin kazancı ile geçimini sağlayan Ahmet Mahmut Ünlü, 1997 yılında babasının işlerinin bozulması ve iflas etmesi neticesinde çok sıkıntılı günler geçirdi. 1997'den sonra bizzat kendisinin kaleme aldığı risalelerin geliri ile geçimini sağladı.1999 Gölcük depremi hakkında yaptığı konuşmanın ...

Cübbeli Ahmet Hoca neden ameliyat oldu?

'Cübbeli Ahmet Hoca' diye tanınan Ahmet Mahmut Ünlü gözünden katarakt ameliyatı ameliyat oldu. Ameliyat sonrası bir video çekerek takipçilerine sağlık durumunu paylaşan Cübbeli Ahmet, iyi olduğunu söyleyerek, 'Dualarınızı eksik etmeyin' ifadesini kullandı.

Cübbeli Ahmet Hoca gerçek mi?

Ahmet Mahmut Ünlü (d. 27 Şubat 1965, Fatih, İstanbul), halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelenlerindendir.