metin2 kayıt ol ve indir

metin2 neden yasak?

Oyunun delici ve ezici silahlarla yapılan savaş görüntülerinin yanı sıra şiddet içerikli öğeler barındırdığının tespit edildiği belirtilen açıklamada, oyunun valiliğin oluruyla yasaklandığı bildirildi.

Metin2 kaldırılacak mı?

Metin2, 18 AÄŸustos 2022 tarihinde Steam'e veda ediyor.

Metin 2 yi kim yaptı?

Metin2, çok oyunculu online istemci MMORPG rol yapma oyunudur. 2004 yılının Mart ayında Ymir Entertainment şirketi tarafından Kore'de yayına başladı.

Metin2 de ks atmak ban sebebi mi?

Ceza 7-15-30 gün olarak devam ediyor ve evet ban sebebi. 引用自 Nau: Ks yapmanın herhangi bir cezası yok. Haritalardaki yaratıklar tüm oyunculara açıktır.

Metin2 neden yasak?

Metin2 NEDEN BATTI? - BATMA EŞİĞİNDE? Cevabı çok basit oyunu geliştirmediler. Sunucuları stabilitesini kalitesini arttırmadılar. Habire yeni sunucu açıp EP satma telaşına düşüp zaten Azıcık kalan oyuncularını serverlar arası dağıtarak dahada azalttılar.

Metin2 neden battı?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR. Türkiye çapında yaklaşık 2 milyon kullanıcısı olan internet üzerinden oynan 'Metin 2' adlı oyuna yasak geldi. Akşam'ın haberine göre, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün talebi üzerine artık 18 yaşından küçükler, oyunu oynayamacak.

Metin2 yasal mı?

31 temmuz 2020 itibarıyla tanoth sunucularını kapatarak 12 yıllık macerayı sona erdirecek bir alman oyun firması.

Tanoth kapandı mı?

Türkiye çapında yaklaşık 2 milyon kullanıcısı olan internet üzerinden oynan 'Metin 2' adlı oyuna yasak geldi. Akşam'ın haberine göre, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün talebi üzerine artık 18 yaşından küçükler, oyunu oynayamacak.

Metin2 Yasak mı?

Paralı asker veya ücretli asker, herhangi bir çatışmaya, çatışmadan doğrudan kazanım elde edeceklere hizmet etmek üzere katılan ve hizmeti sonucunda belirli bir menfaat veya para kazanan silâhlı savaşçı veya askere denir.

Metin2 paralı asker nedir?

Firma oyunun Steam üzerinden tamamen kaldırılacağını açıkladı. 18 Ağustos tarihinde Metin2, tamamen Steam üzerinden kaldırılmış ve sayfası da silinmiş olacak. Bir dönemin efsanesi olsa da yapımı iyiden iyiye unutabiliriz.

metin2 kaldırılacak mı?

At sadece açlıktan ölür, ölmüş bir atı tekrar canlandırmak için özel bir bitki gerekmektedir. Bu bitkileri Maymun Patronlarından elde edebilirsiniz.

Metin2 TR bitti mi?

Metin2, çok oyunculu online istemci MMORPG rol yapma oyunudur. 2004 yılının Mart ayında Ymir Entertainment şirketi tarafından Kore'de yayına başladı. 2006 yılında Gameforge 4D GmbH tarafından satın alındı ve 17 dilde hizmet vermeye başladı.