metin2 tr bedensel statü

Metin2 statü sıfırlama kağıdı ne işe yarar?

Statü puanlarınızı yeniden dağıtmanızı sağlar.

Bu eşyayı uygulayarak stat puanlarınızı yeniden dağıtma şansına sahip olursunuz, böylece karakterinizi başka bir yönde geliştirebilirsiniz.

Metin2 Karakter neden silinmiyor?

Bazen belli bir Level'ya da oynanış süresi üstü / altındaki karakterler silinemeyebiliyor. Gerekli şartları sağladığınıza emin olun. Sonuç çıkmazsa ticket atarak desteğe başvurun.

Metin2 tecrübe puanı ne demek?

Çevrimiçi ve çevrimdışı olarak oynanan birçok oyunda kullanılan bir ödüllendirme sistemidir. Bu sistem dahilinde karakter gelişimini sağlar ve seviye atlar. Her seviye atlamak için belirli bir deneyim puanı ister. İstenilen deneyim puanına erişildikten sonra seviye atlanır ve deneyim puanı sıfırlanır.

metin2 soğuma süresi nedir?

İnceleme bekleyen şablon/dosya değişiklikleri bulunmaktadır. 30 dakika soğuma süresi vardır.

Metin 2 neden metin2?

1-metin:metin in anlamı taş demek ('Savaş Metni', ' Dayanıklılık Metni' )bazıları oyunda diyor ama herkesin bildiği gibi taştır. Bu taşlar oyunun amacını oluşturuyor aslında! 3-metin2 adı : metin2 metinin devamı olduğu için karışmasın diye ve 3 boyutlu oynanabilen 3D mmorg oyunu olduğu için bunada metin2 demişler....

metin2 statü sıfırlama kağıdı ne işe yarar?

Metin2, 18 AÄŸustos 2022 tarihinde Steam'e veda ediyor.

Metin2 kaldırılacak mı?

Metin2, çok oyunculu online istemci MMORPG rol yapma oyunudur. 2004 yılının Mart ayında Ymir Entertainment şirketi tarafından Kore'de yayına başladı.

Metin2 kaç yıllık?

pay to win tarzı oyunlarda, bir yerden sonra oyuna devam edebilmeniz için içeriğe para vermeniz gerekir. mesela bir bölümde ilerlemek için bir kapıyı açmalısınız ancak bu kapının anahtarı sadece gerçek para ile satılırsa, bu pay to win oluyor.

Metin2 p2w ne demek?