metropol sineması vizyondakiler

Sweetbox nedir?

kimi sinema salonlarinda yeni türeyen bir 2'li koltuk türü. kanepe gibi bir dizayn yani arada kolçak ya da icecek, ıvır zıvır koymaya yarayan aparatlar bulunmaz. sevgiliyle sarilarak ya da kafa gogse yaslamalı film izlemeye imkan verir. zaten adı da sweetheart kelimesinden türemiştir.

1 Sweetbox kaç kişilik?

kimi sinema salonlarinda yeni türeyen bir 2'li koltuk türü.

Sweetbox 2 kiÅŸilik mi?

kimi sinema salonlarinda yeni türeyen bir 2'li koltuk türü. kanepe gibi bir dizayn yani arada kolçak ya da icecek, ıvır zıvır koymaya yarayan aparatlar bulunmaz. sevgiliyle sarilarak ya da kafa gogse yaslamalı film izlemeye imkan verir. zaten adı da sweetheart kelimesinden türemiştir.

Skybox 2 kaç kişilik?

Skybox, iki kişilik locaların olduğu bir salon çeşididir. Localar, salonun yukarısına konumlandırılmış. Balkon benzeri ancak camla kapalı bir yerden izliyorsunuz. Her locaya özel ses sistemi var.

Yataklı sinema hangi Avm'de?

Yatarak Film İzlemeyi Sevenler Buraya: İstinyepark'ta Yataklı Sinema Salonu Açıldı Favorilerinize Ekleyin. Cinemaximum sinema zincirini satın alan Güney Koreli 'CJ CGV' İstanbul İstinyepark'taki sinema salonunu baştan aşağıya yeniledi.

Axis AVM Sinemada neler var?

2013 yılının Haziran ayında Axis Kâğıthane AVM'yi açan Sur Yapı, 2014 Eylül ayında Metrogarden AVM'yi ve en son olarak da 2016 Mayıs ayında Axis İstanbul Ofis ve AVM'yi hayata geçirmiştir. Sur Yapı MARKA Rezidans&AVM, İzmir Kompleksi'nin çalışmalarını da devam ettirmektedir.

Axis AVM Sinema hangi filmler var?

sinema salonunda film izlerken, izlenen filme konsantre olabilmek ve keyif almak açısından oturulan yer önemlidir. en arka sıranın 3 sıra önü orta kısımlar filmden en fazla keyif alınacak oturma yerleridir. bu nokta uzak gelirse aynı hizada önlere doğru gidilebilir.

Serdivan AVM Sinema neler var?

Geniş ve yatabilen koltuklarıyla bambaşka bir konfor sunan Gold Class, sinemaseverleri bekliyor. Gold Class salonlarının kendine ait ayrı bir fuaye alanı var. Dileyen misafirlerimiz için telefon şarj ünitesi bulunan salondaki rahat koltuklar konforda sınırı bir üst seviyeye taşıyor.

Axis AVM sahibi kimdir?

4DX, Güney Koreli sinema zinciri CJ CGV'nin bir yan kuruluşu olan CJ 4DPlex tarafından geliştirilen bir 4D film formatıdır. Filmlerin hareketli koltuklar, rüzgar, flaş ışıkları, simüle kar ve kokular gibi çeşitli pratik efektlerle zenginleştirilmesini sağlar.

Sinemada nereye oturulur?

Tempur Sinema Salonu sadece Paribu Cineverse Atakule'de.

Sinema Gold Class ne demek?

Fragman gösterim süresi en az 3, en fazla 5 dakika olacak. Kamu spotları ve sosyal sorumluluk projelerine ilişkin gösterimler, bu sürelere dahil edilemeyecek. Sinema filmi gösterim arası 15 dakikayı aşamayacak.

4DX sinema ne demek?

Cinemaximum Yaş Sınırı Sorunu

Filmin yaş sınırı ülkemizde 18 yaş olarak alınabilirmiş ancak ben 15 yaşındayım ve bu filmi 2 yıldır bekliyorum fakat imdb'ye göre bu film R-rated yani 18 yaşından küçük kişiler aile ile beraber filme girebilir...

Yataklı Sinema hangi Avm'de?

Esas Holding, 2000 yılında Şevket Sabancı tarafından kurulmuş, havacılık, lojistik, gıda, sağlık, perakende ve gayrimenkul üzerinde faaliyet gösteren holding. Eğlence sektörü grubun başarı sağladığı önemli iş koludur.

Gold Class ne demek?

amerikadaki rating degerlendirme sistemine gore degerlendirilmis ve restricted seklinde ibare almis filmler icin kullanilir. 17 yasindan yanlarinda yetiskin kimse olmadan izlemesine izin verilmeyen filmler icin kullanilir. filmin icindeki cinsellik, konusma dili ve siddet baslica kriterlerdir.

Tempur Sinema hangi Avm'de?

Sinema sektörünün korunması amacıyla yapılan düzenleme ile sinema filmleri gösterim tarihinden itibaren 5 ay geçmeden ücretli yayın yapan platformlarda, 6 ay geçmeden ücretsiz yayın yapan platformlardan gösterilemeyecek.