mevlüt uysal vikipedi

Süleyman Uysal nereli?

Asıl adı Süleyman Uysal olan şair, Afyon'un Dinar ilçesine bağlı Yelalan köyünde, Sarıkeçili Yörüklerinden olan, çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan Mustafa Bey ve Ayşe Hanım'ın oğlu olarak 1935'te dünyaya gelmiştir.

Osman Uysal Kimdir?

Osman Uysal, Dünya Tarihi, İnsan ve Toplum, İş Dünyası kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; 1. Dünya Savaşı'nın 100. Yıl ve Çanakkale 1915-2015, Liderliğin Anatomisi olarak sayılabilir.

Ali Uysal Kimdir?

Ali Uysal, 1 Aralık 2016 tarihinde yayınlanan kararname ile İpsala Kaymakamlığı görevine atandı. 1 Eylül 2018 tarihinde yayınlanan kararname ile Edirne Vali Yardımcılığına atanmış olup, halen görevine devam etmektedir. Evli olan Sayın Uysal'ın, İnci isminde bir kızı ve Mehmet Kartal isminde bir erkek çocuğu vardır.

Doruk Uysal Kimdir?

Doruk Uysal kimdir? 4 Ağustos 1979 doğumlu. Annesi ev hanımı babası tornacı olan oyuncunun gerçek adı Kadir Uysal. İlkokulu Gaziosmanpaşa 500Evler'deki Ülkü İlköğretim Okulunda, Orta Okulu da Küçükköy Vefa Poyraz Lisesi'nde okudu.

Efe Uysal Kimdir?

29 haziran 2010 ispanya portekiz maçı için yaptığı araştırmacı gazetecilik ile farkındalık yaratan spor yorumcusu (bkz: #19550741).

Mustafa Uysal kaç yaşında?

Mustafa Uysal Biyografisi

1959 yılında ilçemiz Çavdır'da doğdu.

Mehmet Uysal Kimdir?

Mehmet Uysal, Edebiyat, Felsefe, Genel Konular kategorilerinde eserler yazmış popüler bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Aşkla Sonsuz Yaşam, Düşüncenin Düşüncesi, Hazinenin Düşüncesi, Kan Tohumu, Terk Edilmiş Hayatlar, Zehr-i Aşk olarak sayılabilir.

Mevlüt Uysal nerede çalışıyor?

İstanbul'da Mart 2019 Türkiye yerel seçimleri, Büyükçekmece) Aynı yıl Mayıs ayında Halkbank yönetim kurulu üyeliğine atandı. Mevlüt Uysal evli ve dört çocuk babasıdır.

Gültekin Uysal aslen nereli?

3 Nisan 1976 yılında Afyonkarahisar'da doğdu. İlkokulu Afyonkarahisar'da Gedik Ahmet Paşa İlköğretim Okulu'nda, ortaokul ve liseyi İstanbul'da Özel Üsküdar Fazilet Erkek Lisesi'nde tamamladı.

Prof Dr Ahmet Uysal Kimdir?

Ahmet Uysal (29 Mayıs 1938, Balıkesir - 3 Temmuz 2011, Edremit, Balıkesir), Türk şair, yazar, öğretmen. Tam adı Seyit Ahmet Uysal. 1957'de ilköğretmen okulunu bitirdi ve ilkokul öğretmeni olarak çalışmaya başladı. Ayrıca yükseköğrenim düzeyindeki Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Eğitim Bölümü'nü bitirdi.

Demokrat parti kaç milletvekili var?

2006-2007 yılları arasında Tıp Eğitimi ve Bilişimi Anabilim Dalı Başkanlığı yaptı. 2004-2010 yılları arasında Türk Fizyolojik Bilimler Derneğinde Genel Sekreterlik yaptı. Ayrıca, 2011 yılından bu yana Genel Merkezi Konya'da bulunan 'İnsanlığa Çağrı Derneği'nin Genel Yönetim Kurulu Başkanlığını da sürdürmektedir.

Demokrat Parti milletvekili kim?

Türkiye'deki akademik kariyerini Almanya'da devam ettiren Cevdet Uysal, 16 yıl boyunca Stuttgart Üniversitesinde ders verdikten sonra Türkiye'ye dönerek Çukurova Üniversitesinin yapılanması için çalışmalarda bulunmuş Türkiye'nin başarılı akademisyenlerinden biridir.

Prof Dr Hüseyin Uysal Kimdir?

18 Eylül 1979'da İstanbul'da doğan Ahmet AVCI, aslen Çanakkale, Biga'lıdır. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan AVCI; 2002'de lisans, 2005'te yüksek lisans ve 2010'da doktora eğitimini Marmara Üniversitesi'nde eğitim bilimleri alanında tamamladı.

Doç Dr Cevdet Uysal Kimdir?

Bekir Uysal (1960, Denizli) Türk büyükelçi.

Prof Dr Ahmet Avcı nereli?

Gültekin Uysal (d. 3 Nisan 1976, Afyonkarahisar), Türk siyasetçi. Demokrat Parti genel başkanı ve Afyonkarahisar milletvekili.

Bekir Uysal nereli?

Baba ocağı Antalya'da 1991 yılında avukatlığa başlayan Uysal, 9 Eylül 1992'de yeniden açılan Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katıldı. Kurucu İl meclisinde görev aldı, il yönetim kurulu üyeliği, gençlik kolları başkanlığı görevlerinde bulundu. 2001 yılında, henüz 31 yaşındayken İl Başkanı seçildi.

Gülten Uysal Kimdir?

Demokrat Parti, 27 Mayıs 1960 Askeri Müdahalesi ile iktidardan düşürülmüş ve 29 Eylül 1960'ta kapatılmıştır. Demokrat Parti'nin kısa adı DP'dir.