miles and smiles öğretmen indirimi

THY öğretmen indirimi ne kadar?

Kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenler ve aileleri ile YÖK'e bağlı üniversitelerde görev yapmakta olan öğretim üyeleri ve ailelerine %20 indirim uygulanacaktır. Kampanyadan yararlanabilmek için Miles&Smiles üyeliği zorunludur.

THY öğrenci indirimi kaç yaş?

Öğrenci uçak bileti avantajlarından 12-34 yaş arası öğrenciler faydalanabilmektedir.

THY Aile indirimi yüzde kaç?

Türk vatandaşları ve TC kimlik numarası bulunan tüm vatandaşların faydalanacağı kampanyada aile üyeleri için alınacak biletlere yüzde 30 indirim uygulanacak. Türk Hava Yolları aile indirimi, en az 3 en fazla 9 kişiden oluşan aileler için geçerli olacak.

Uçak bileti kimlere ücretsiz?

1 mil kaç para?

Mil kullanımı Garanti BBVA üye işyerlerinde geçerlidir. Biriktirilen her 100 mil 1 TL değerindedir. Mil kullanım kampanyaları 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerlidir.

Uçakta öğrenci indirimi ne kadar?

İndirim baz ücret üzerinden iç hat uçuşlarda %20, Ercan Havalimanı uçuşlarında %15 oranındadır, vergiler dahil değildir ve promosyon sınıflarında (V/P/W/U/F/G) uygulanmamaktadır.

THY kaç yaşa kadar ücretsiz?

Bebeğim kucağımda seyahat edebilir mi? Bebeğiniz 2 yaşını doldurana kadar ilave kemerlerle korunarak kucağınızda seyahat edebilir. Detaylı bilgi için bebek ve çocuk yolcular sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Uçak bileti kimlere indirimli?

Uçuş firmalarının özellikler; 65 yaş ve üstü, bebekler, gençler, engelliler ve öğrencilere uyguladığı indirimler oldukça başarılı sonuçlar veriri. Güzel indirimler alabilirsiniz. 65 yaş ve üstü yolcular için uygulanacak olan indirimler %25 oranındadır.

Miles and Smiles üyelik ücreti ne kadar?

Üyelik için herhangi bir ücret alınmamaktadır ve 2 yaşın üzerindeki bütün gerçek kişilere bireysel olarak açıktır. Başvuru formları THY Satış Ofislerinden, THY check-in kontuarlarından ve THY kontuarlarından talep edilebilir.

En çok Mil kazandıran kredi kartı hangisi?

Türk Hava Yolları Biletlerinden Mil Kazanımı

Yurt içi Türk Hava Yolları satış ofisleri, Türk Hava Yolları mobil uygulaması, 0850 333 0 849 ve www.thy.com.tr'den satın alacağınız uçak biletleri için 2 TL harcamanıza 1 mil kazanır ve dilerseniz ödemelerinizi taksit ile yapabilirsiniz.

Türk Hava Yolları 1 Mil kaç TL?

Alışverişlerinizde yararlanacağınız Miles&Smiles ayrıcalıkları QNB Finansbank'ta sizi bekliyor.

THY Mil hangi banka?

Mil kazanmanın birçok yolu var!

Miles&Smiles üyesi olarak yapacağınız uçuşlardan, anlaşmalı banka iş birlikleri ve program ortakları harcamalarınızdan Mil kazanabilirsiniz. Ayrıca Cash&Miles ile biletinizin bir kısmını Millerinizle ödeyerek aynı zamanda uçuşlarınızdan Mil kazanmaya devam edebilirsiniz.

THY 1 mil kaç TL?

300.000 TL'ye kadar varlığı olan Classic programı müşterilerimiz yurt dışı harcamasından 1.500 Mil Puan, 600.000 TL'ye kadar varlığı olan bir Black programı müşterimiz 2.000 Mil Puan, 600.000 TL ve üzeri varlığı olan bir Black Plus programı müşterimiz ise 3.000 Mil Puan kazanabilir.

Mil nasıl biriktirilir?

Türk Hava Yolları Amerika Kıtası'na yaptığı uçuşlarda ağırlıklı olarak Boeing 777, 787 ve A330 uçaklarını kullanıyor. Ama filoya son katılan Airbus 350 uçakları da özellikle Kanada ve Brezilya hatlarında devreye girdi. Toronto-Boston gibi hatlarda da A350 uçakları uçuş yapıyor.

1500 mil puan kaç TL?

Bebeğim kucağımda seyahat edebilir mi? Bebeğiniz 2 yaşını doldurana kadar ilave kemerlerle korunarak kucağınızda seyahat edebilir. Detaylı bilgi için bebek ve çocuk yolcular sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

THY Amerikaya hangi uçakları kullanıyor?

2022 yılı itibariyle Havayolu, dünyanın en büyük 9. filosuna sahiptir.

Uçak bileti kaç yaşına kadar ücretsiz?

Mil Puan Kullanımı

Yurt içi biletlerde biriktirdiğiniz her 100 Mil Puan 1 TL değerinde sayılırken, yurt dışı biletlerde Mil Puanlarınız 2 kat değerli olup biriktirdiğiniz her 50 Mil Puan 1 TL sayılır.

Türk Hava Yolları dünyada kaçıncı sırada?

Başta favorim Zanzibar olmak üzere safari ülkeleri Tanzanya ve Kenya için de yine sadece 20.000 mil karşılığında vergi ücretlerini ödeyerek uçabiliyorsunuz.

10 bin Mil puan kaç TL?

Türk Hava Yolları kanallarından* satın alacağınız uçak biletleri için her 1 TL harcamanıza 1 Mil kazanırsınız. Örneğin 1,000 TL'lik bir uçak bileti alımında 1,000 Mil kazanırsınız.

20.000 Mil ile nereye gidilir?

Türk Hava Yolları Milas smiles öğretmen üyesiyim. 2022 Ekim ayına kadar geçerli olan öğretmen indirimi birden kaldırıldı.

THY 1 tl kaç Mil?

23/11/2020 07:00. TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle geçmiş yıllarda olduğu gibi öğretmenlere YHT bilet ücretlerinde bir hafta süreyle yüzde 50 indirim uygulayacak.

THY öğretmen indirimi kalktı mı?

İmzalanan protokol kapsamında akademik çalışmaları için yurt dışına seyahat edecek öğrenci ve öğretim görevlilerine yakıt ve vergiler hariç net bilet fiyatı olan 'baz ücret' üzerinden yüzde 15 oranında bilet indirimi sağlanacak.

YHT de öğretmen indirimi var mı?

Şirketimizin vasıtalarından ücretsiz veya indirimli seyahat imkânına sahip yolcularımız 4736 sayılı kanunda belirtilmekte olup, emniyet ve rütbeli subaylar Kanun kapsamı dışında tutulmuştur. Bu sebeple polisler, rütbeli subaylar, zabıtalar, postacılar vb. Marmaray'dan ücretsiz faydalanamamaktadır.

THY dış hat öğrenci indirimi ne kadar?

(Ayrı bir yer istenmemek koşuluyla 0-6 yaş (73 aydan gün almamış) çocuklar ücretsiz seyahat edebilir.) 65 Yaş ve üzerindeki yolcular %50: YHT, Anahat trenlerinde 65 yaş ve üstü yolcular yararlanabilmektedir.