millenicom müşteri temsilcisine direk bağlanma

Millenicom nerenin malı?

Millenicom; Azerbaycan merkezli SOCAR Holding'e bağlı, 2004 yılından itibaren Türkiye'de alternatif operatör olarak hizmetlerine devam eden İnternet servis sağlayıcısıdır.

Türk Net kime ait?

TurkNet Veri Akışı Erişimi (VAE) üzerinden ADSL ve G.SHDSL hizmetlerini sunan ilk operatör oldu. NetOne Telekom, tasfiye halindeki Sabancı Telekom'dan Turk.net markasını satın alarak TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş. unvanını aldı.

Millenicom aylık kaç TL?

Taahhütsüz İnternet Paketlerimiz

Ayda 119,90 TL'ye bu evde internet paketimizden yararlanabilirsiniz. Taahhütsüz Fiber 35 kampanyası: 35 Mbps'e kadar indirme, 6 Mbps'e kadar yükleme hızına sahiptir. Ayda 129,90 TL'ye bu evde internet paketimizden yararlanabilirsiniz.

Millenicom kimin altyapısını kullanıyor?

Ülkemizde hem Superonline hem de Türk Telekom'a ait fiber internet altyapısı mevcuttur. İnternet hizmeti alınacak adreste bu iki fiber altyapıdan biri varsa müşteri fiber internet teknolojisinden yararlanabilir.

En iyi internet hangisi?

TurkNet, Türkiye'nin en hızlı internet sağlayıcısı Speedtest, Türkiye'de faaliyet gösteren internet sağlayıcıların medyan indirme ve yükleme hızlarını paylaştı. TurkNet, 2022'nin ikinci çeyreğinde 49.46 Mbps medyan indirme hızıyla Türkiye'nin en hızlı sağlayıcısı ünvanına sahip oldu.

TurkNet Türk Telekom mu?

TurkNet, Türkiye'deki yerleşik operatör olan Türk Telekom'un DSL ve fiberoptik altyapısının yanı sıra İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illerin belirli bölgelerinde kendi fiber optik altyapısı üzerinden de hizmet vermektedir.

Türk Telekom TurkNet aynı mı?

NetOne Telekom, tasfiye halindeki Sabancı Telekom'dan Turk.net markasını satın alarak TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş. unvanını aldı.

Millenicom borç ödenmezse ne olur?

Faturanızın son ödeme tarihi geçtiği halde ödenmemesi durumunda internet hizmetinizin erişimi kısıtlanabilir. Kısıtlama işleminden önce aboneye bilgilendirme yapılmaktadır. Erişimin kullanıma kısıtlanması halinde faturalamanız durdurulur.

Millenicom kac tl?

Taahhütsüz İnternet Paketlerimiz

Ayda 119,90 TL'ye bu evde internet paketimizden yararlanabilirsiniz. Taahhütsüz Fiber 35 kampanyası: 35 Mbps'e kadar indirme, 6 Mbps'e kadar yükleme hızına sahiptir. Ayda 129,90 TL'ye bu evde internet paketimizden yararlanabilirsiniz.

TurkNet kime ait?

Şirket yapısı Şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini aynı zamanda sahibi olan Mehmet Çelebiler yürütmektedir.

TurkNet kimin altyapısını kullanıyor?

Biz de TurkNet olarak adresi yerleşik operatörün (Türk Telekom) fiber altyapısında bulunan müşterilerimize, Özgür İletişim Fiber ile 100 Mbps'e kadar download 4 mbps'e kadar da upload sunuyoruz.