millet mahallesi inÅŸaat

Gültekin inşaat kimin?

İzmir'de yaptığı konutlarla adından sıkça söz ettiren Gültekin İnşaat'ın sahibi Mustafa Gültekin, Menemen'de yeni projesi 'İmgelife' inşaatına başladı

Mutlu inÅŸaat sahibi kim?

Aile şirketi olan ve Seyit Mehmet Mutlu tarafından 1978 yılında bugünün temellerini atan Mutlu Grup İnşaat, çalışma alanını üst yapı projeleri olarak belirlemiş ve çalışmalarında çoğunlukla konut ve işyeri yapımına yönelmiştir.

Can inÅŸaat sahibi kim?

Can İnşaat'ın Kurucu Başkanı Osman Can ve oğulları İnşaat Mühendisi Proje Müdürü Ali Can, İşletme Müdürü Rahmi Can, Genel Müdür Remzi Can ile sektörü değerlendirerek, samimi bir röportaj yaptık ve Türkiye'de aile şirketi olmayı konuştuk.

AlioÄŸlu inÅŸaat sahibi kimdir?

MERTCAN ALIOGLU - Şirket Sahibi - Alioğlu Yapı San ve Tic Aş | LinkedIn.

Kaya inşaat'ın sahibi kimdir?

Şeref Kaya - Yönetim Kurulu Başkanı - KAYALAR YAPI İNŞAAT | LinkedIn.

Beyaz inşaat'ın sahibi kim?

Seyfi Beyaz Gümüşhane'de doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Çanakkale Meslek Yüksekokulundan mezun oldu. 25 yaşında babasından ayrı olarak kardeşi Muzaffer Beyaz ile baba mesleği olan İnşaatçıkta faaliyet göstermek için Beyaz İnşaat'ı kurdu ve Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

GK inÅŸaat sahibi kim?

nihat genc - gk inÅŸaat - gk inÅŸaat | LinkedIn.

Helya inÅŸaat sahibi kim?

HELYA İNŞAAT - ADEM ÇALIŞKAN ORTAKLIĞI | İnşaat Mühendisliği ve Müteahhitlik | Selçuklu Konya , 0332 321 11 19 Bulurum.com.

Han inÅŸaat sahibi kim?

yalçın doğru - İŞ SAHİBİ - HAN YAPI İNŞAAT | LinkedIn.

May inÅŸaat sahibi kimdir?

MAY İNŞAAT; 1984 yılından günümüze kadar büyüyen istikrarlı başarılarımız ile kentlerde yükselen yeni nesil yapılar oluşturuyoruz... - Serdar YILMAZ / Yönetim Kurulu Başkanı.

Karden inÅŸaat kimin?

Meslek seçimini çok genç yaşlarda yapan ve kariyer planını buna göre şekillendiren Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, çocukluk yıllarından başlayan serüvenini paylaştı.

ASOY inÅŸaat sahibi kim?

Kurucusu Adem Soytekin liderliğinde büyümeyi sürekli kılmak ve sektör içinde daha emin adımlarla yürümek hedefiyle yola çıkan ASOY İnşaat, kurulduğu günden bugüne birçok prestiji projeyi başarıyla tamamlamıştır.

ASOY inÅŸaat sahibi kimdir?

Şirketleşmeye giden yolda, en önemli adım olarak gördüğümüz ve bugün şirketimizin var olmasının temel kaynağı kurucu ve Genel Müdürümüz Adem SOYTEKİN' in 1992 yılında inşaat sektörüne girmesi ile başlayan çalışmaları, azmi, başarıları, kurmuş olduğu güven ve inanç temelli ilişkiler bugün dahi bize yol gösterici ...

Keskin Ä°nÅŸaat kimin?

1964 yılında Muzaffer Keskin tarafından kurulan Keskin İnşaat, günümüze kadar birçok iş merkezi, konut projesi ve kamu binalarını hayata geçirmiştir.

Güçlü inşaat sahibi kim?

Güçlü Group'un temelleri Hüseyin Çelik tarafından 1991 yılında kurulan ve bugün Güçlü Group'un lokomotif şirketi olan Güçlü İnşaat A.Ş. ile faaliyete başlamıştır.

Yükseliş inşaat sahibi kimdir?

Tahir Tikici tarafından 1998 yılında kurulmuştur. 'İnsanın dünyadaki esas vazifesi dünyayı güzelleştirmektir.' sözünden yola çıkarak, kuruluşundan itibaren bugüne kadar geçen süre içerisinde büyüklü küçüklü birçok projeye imza atmıştır.

Keskin inÅŸaat sahibi kimdir?

Yönetim Kurulu Başkanı Adil Eroğlu, 'Dasif İnşaat, 1997'de Gaziemir'de kuruldu. O tarihten beri günün koşullarını göz önüne alarak müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda konut ve işyeri üretiyoruz. Bugüne kadar toplamda 90 bin metrekare alanda, 850 konut ve 250 işyeri tamamladık.

Dasif inÅŸaat sahibi kim?

20 yılı aşkın bir süredir Gaziantep'te başarılı projeler gerçekleştirmeye devam eden Adıgüzeller İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Adıgüzel ile siz değerli okurlarımız için bir röportaj gerçekle...

Adıgüzeller inşaat sahibi kimdir?

Ali Zafer Girit - Yönetim Kurulu Başkanı - YP ENERJİ A.Ş. LinkedIn.

YP inÅŸaat a ÅŸ sahibi kimdir?