mini sprink ek parçaları

1 sprink kaç m2?

Sprinkler Arası Maximum Mesafe ve Sprinkler Sayısı

Sprinkler uygulama alanı 12 m2 dir. Sprinkler uygulama alanının iki branşman arası uzaklığa bölünmesi ile sprinkler arası mesafe bulunur. Branşman hattın da sprinkler arası maximum uzaklık 3 metre olacaktır.

Fiskiye ne kadar su atar?

SU ATIŞ MENZİL : 8METRE -14 METRE AYARLI. ATIŞ VE PÜSKÜRTME PARÇALAMA AYARLI. ÜRÜN AÇI AYARSIZDIR. SÜREKLİ 360 DERECE DÖNMEKTEDİR. 10 – 15 Metre Arayla Uygulanabilir.

Sprinkler kaç derecede açar?

Kullanılması düşünülen alanlardaki koşullara bağlı olarak sprinkler 40o ile 350o arasındaki sıcaklık değerlerinde aktif hale geçecek şekilde dizayn edilirler. Sprinklerin geneli hemen hemen dakikada 70 ila 100 lt arasında suyun yangın alanına boşaltılmasını sağlarlar.

Mini sprink saatte kaç ton su atar?

Mini sprinkler sulamada başlık debileri 20 ile 120 lt/h arasında değişmektedir.

Sprinkler sulama kaç metrede bir konur?

SU ATIŞ MENZİL : 8METRE -14 METRE AYARLI. ATIŞ VE PÜSKÜRTME PARÇALAMA AYARLI. ÜRÜN AÇI AYARSIZDIR. SÜREKLİ 360 DERECE DÖNMEKTEDİR. 10 – 15 Metre Arayla Uygulanabilir.

Fiskiye neden çalışmaz?

Su motoru/pompası çalışmıyor olabilir. Hortum çıkmış, yırtılmış, kopmuş olabilir. Sistemde kireç ya da kir dolayısı ile tıkanıklık olabilir. Fıskiyeler bozuk olabilir.

1 m2 çim ne kadar su ister?

Ayrıca en önemli hususlardan birtaneside toprak yapısıdır. Kumlu ve hafif topraklar, killi ve ağır topraklardan daha çok suya ihtiyaç duyarlar. Bu dönemlerde 1 m2 çim alana 10 lt su verilmelidir.

Sprinkler kaç bar?

Kritik devrede ki en uç ve en yüksekteki sprinklerin 60 lt/dk ve 0.5625 Bar akma ve basınç değerlerinde sağlanması gerekir. Sprinklerde minimum basınç (konutlarda) 0,5 Bar olmalıdır. Basıncın daha düşük çıkması durumunda K sabiti değişik sprinkler seçilmelidir.

Sprink mi sprinkler mi?

türkçede sprinkin çoğul hali olarak kullanılır; herhalde bir çok sprinkler için sprinklerler demenin zorluğundan kaynaklanıyor. bunları satanlar dahil;tek bir püskürtücüye sprink der. püskürtme, fışkırtma, çiseleme anlamlarına gelebilen sprinkle fiilinden türemiş ingilizce bir kelime.

1 dekara kaç ton su gider?

kilogram (litre) olarak verilen sudur. Bir m2 alana 67 mm su vermek için 67 kg, bir dekara ise 67.000 kg (67m3) su vermek gerekir. miktarının toplamıdır.

Rotor Sprink kaç metre atar?

Atış mesafesi: 4,6 – 10,7 m.

Bir insan banyoda ne kadar su harcanır?

Bir duşta ortalama 50 litre su, bir banyoda 150 litre su tüketilir. Tek bir kişi yılda ortalama 49.140 litre suyu tuvaletlerde tüketir. Sifonun bir kez çekilmesi ile 10 lt su harcanır.

1 ev kaç ton su harcar?

Kullanılmadığı halde açık bırakılan su harcaması, yılda kişi başına ortalama 12 tondur. 4 kişilik bir ailede bu rakam yaklaşık 48 tondur.

4 kişilik aile kaç m3 su harcar?

Dört kişilik bir ailenin günde ortalama 760 litre su tüketmesi gerektiğine dikkat çeken bu araştırmaya göre, konut başına düşen ortalama aylık su tüketimi de 23 metreküp oluyor.

Rotor mu sprey mi?

Artıları: Rotor sistemi su dağıtımında, sprey başlı sprinklere göre daha düzgün ve daha hassas olarak kabul edilir. Esnek, garip şekilli alanlar ya da eğimli çimleri sulamada oldukça etkilidirler.

Sprinkler kaç bar olmalı?

Sprinklerde minimum basınç (konutlarda) 0,5 Bar olmalıdır. Basıncın daha düşük çıkması durumunda K sabiti değişik sprinkler seçilmelidir.

Hunter fiskiye kaç metre atar?

Her rotorun yanında Yedek Nozul Uçlar ücretsiz verilmektedir. Bu Uçlardaki rakamlar atış mesafelerini belirlemektedir. Her ucun bir atış mesafesi olduğu gibi, aynı orantıda su tüketimi de artmaktadır.

Hunter rotor nasıl ayarlanır?

Hunter ayarlama anahtarının plastik tarafını rotorun üst kısmında bulunan ayar yuvasına sokunuz. Ayar anahtarı bir kere minimum açıya geldiğinde (40 derece) dönmeyi durduracaktır. Açının arttırılmasına benzer olarak, rotor anahtarını minimum açının gerisine doğru zorlanmaması dikkate alınmalıdır.