morhipo iade kodu al

Morhipo ve Boyner aynı mı?

Biz Kimiz. 2011'de Boyner Holding çatısı altında kurulduk. Türkiye'de bir ilke imza atarak yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları tek bir sitede topladık.

Beymen Club kime ait?

Haziran 2019 itibarıyla Boyner'de yüzde 54 payı bulunan Katarlı hakim ortak Mayhoola Beymen'i ve Ay Marka Mağazacılığı 97% devraldı.

Boyner Beymen ayrıldı mı?

Boyner Holding ve Mayhoola, finansal ortaklıklarını Boyner Perakende şirket portföyünü paylaşarak sonlandırdı. Beymen ve Aymarka, Mayhoola'ya geçerken Boyner Büyük Mağazacılık ve Altınyıldız'ın tamamı Boyner Holding'in oldu.

Morhıpo ne demek?

Morhipo, Boyner Holding tarafından kurulan e-ticaret markasıdır. Morhipo, bir giyim mağazası olmasının dışında ev eşyaları ve kozmetik ürünleri de satmaktadır. 2015 yılında kendi markası olan People by Fabrika, Agenda, D by Divarese'i online sitesinde satışa sunmuştur.

Ay Marka sahibi kim?

Hakkımızda. ÖNCÜ, MODERN, DİNAMİK: MODAYA YÖN VEREN MARKALARIN YARATICISI AY Marka olarak 1999 yılından itibaren art arda doğan ve büyüyen markalarımızla 2008 yılında Boyner Holding bünyesinde kurulduk. Bugün, Türkiye'nin öncü tekstil perakende şirketlerinden biriyiz.

Beymen battı mu?

Buna göre, Boyner Büyük Mağazacılık ve Altınyıldız Tekstil'in tamamı Boyner Holding'in olacak. Buna karşılık Beymen Mağazacılık ve Ay Marka Mağazacılık'ın yüzde 97 oranındaki çoğunluğu ise Mayhoola'ya geçecek.

Elif Çapçı kim?

2001 yılında CitiGroup'a geçen Çapçı, New York, Brüksel ve Londra ofislerinde görev aldı. 2006 yılında Türkiye'ye dönerek Citibank'ta perakende bankacılıktan sorumlu genel müdür yardımcısı görevini üstlendi. 2008'de başkan yardımcısı olarak Boyner Holding'e katılan Çapçı, Beymen'in CEO'su olarak görev yapıyor.

Altın Yıldız kime ait?

Bir Boyner Holding kuruluşu olan Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları A.Ş. 1952 yılında faaliyete geçti.

Beymen kimin kızı?

Haziran 2019 itibarıyla Boyner'de yüzde 54 payı bulunan Katarlı hakim ortak Mayhoola Beymen'i ve Ay Marka Mağazacılığı 97% devraldı.

Morpass Üyelik ücretli mi?

Morpass'e üye olmak ücretsiz, sadece birkaç dakikanızı ayırarak kazanacaklarınız; Hediye çekleri ve ekstra indirimler.

Kuponlar ne iÅŸe yarar?

Kupon kodu, tüketicilere tek seferlik ya da belli sürelerde geçerli olacak indirimler sunmak için, özel olarak hazırlanmış kodlardır.

Morhipo hangi banka ile anlaşmalı?

Taksit kampanyası kapsamında, morhipo.com'dan HSBC Advantage kredi kartlarıyla yapılacak alışverişlerde üye işyeri, kozmetik, gıda ürünleri, hediye kartı/çeki hariç vade farksız 2 ve 6 arası taksitleri uygulayabilecektir.

Morhipo hangi firmaya ait?

2011'de Boyner Holding çatısı altında kurulduk. Türkiye'de bir ilke imza atarak yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları tek bir sitede topladık.

Kupon iptal edilir mi?

1 Ocak 2021 tarihi itibarıyla oynanan iddaa kuponları iptal edilememektedir.

Trendyol 100 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?

Trendyol'da satıcı panelinizde bütçe belirleyerek mağazanızdan yapılan alışverişlerde geçerli olacak kuponlar tanımlayabilirsiniz. Kupon için belirlenen indirim tutarı siparişin tutarından düşülür ve müşteri ürünü indirimli olarak satın alabilir.

İndirim nasıl kullanılır?

Örnek verecek olursak, ürünün normal fiyatı 100 TL, indirim oranı %30 olsun. 100x%30=30 TL, bu fiyat yapılan indirimdir. 100-30=70 TL, ürünün indirimli fiyatıdır. Hızlı ve basit şekilde indirimli fiyatı bulmak için 'liste fiyatı x (100-oran)/100' formülünü kullanarak sonuca ulaşabilirsiniz.

Morhipo kapandı mı?

ile 31.03.2020 tarihi itibari ile birleştirme kararı aldık. Bu birleşme ile Morhipo.com markamız altında verdiğimiz hizmetleri güçlendirerek her zamanki gibi koşulsuz müşteri mutluluğu ilkemizle sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.

Morhipo da kaç taksit var?

Axess'e özel 1 Ocak - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Morhipo'da alt limitsiz, vade farksız 6 aya varan taksit fırsatı sunulmaktadır. Kampanyaya Axess, Free, Wings, Bank'O Card Axess, Ticari kartlar ile bu kartların ek kartları ve sanal kartları dahildir. Bank'O Card Axess ile en fazla 4 taksit yapılabilmektedir.

Fabrika giyim kime ait?

Türkiye'nin moda trendlerini belirleyen Ay Marka'ya ait olan Fabrika, 2000 yılından beri kalite anlayışından taviz vermeden ve ileri teknoloji kullanarak modern bir tarzda üretim yapar.

Morhipo ne demek?

Biz Kimiz. 2011'de Boyner Holding çatısı altında kurulduk. Türkiye'de bir ilke imza atarak yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları tek bir sitede topladık.

Morhipo mu Boyner mi?

Bu madde Mayıs 2022 tarihinden bu yana işaretli olarak durmaktadır. Morhipo, Boyner Holding tarafından kurulan e-ticaret markasıdır. Morhipo, bir giyim mağazası olmasının dışında ev eşyaları ve kozmetik ürünleri de satmaktadır.

Morhipo kime satıldı?

2000: Şirketin 2.kuşak temsilcilerinden Volkan Atik tarafından AVVA markası kurulmuştur.

Avva nın sahibi kim?

Hakkımızda. ÖNCÜ, MODERN, DİNAMİK: MODAYA YÖN VEREN MARKALARIN YARATICISI AY Marka olarak 1999 yılından itibaren art arda doğan ve büyüyen markalarımızla 2008 yılında Boyner Holding bünyesinde kurulduk.

Roman Türk markası mı?

30 yıllık bir geçmişe sahip olan, Türkiye'nin hazır giyim firması olarak önde gelen markalarından biri olan Roman'da 2003 yılından bu yana 'Tasarım Direktörlüğü' görevini üstleniyorsunuz.