müzik indir ezhel

Ezhel Türkiye'de neden konser yapmıyor?

Rıza Okçu,

Alman vatandaşlığı aldığı yönündeki iddia doğru değil. İstediği zaman Türkiye'ye gelebilir' diyerek ortaya atılan o iddiaları yalanlamış oldu. Ezhel, geçtiğimiz yıl 'Uyuşturucu kullanma' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası almıştı. Ezhel'in cezası sabıkasız olması nedeniyle 5 yıl süreyle ertelenmişti.

Ezhel hangi şarkıdan yargılandı?

İddianamede, bu raporda, 'Ezhel' ismini kullanan şüpheli İpekçioğlu'nun internet üzerinden uyuşturucuyu özendirdiği, 'Şehrimin tadı', 'Küvet' ve 'Alo' isimli şarkılarının, bütünlüğü içinde uyuşturucu maddeyi özendirdiğine ilişkin tespitlerin yer aldığı anlatıldı.

Ezhel Volkswagen Arena kaç kişi katıldı?

Arena'nın kapasitesi etkinliklere göre farklılık göstererek 4.500'den 6.500'e kadar çıkmaktadır.

Ezhel ne tür müzik yapar?

Ezhel neden yasaklı?

Ezhel, geçtiğimiz yıl 'Uyuşturucu kullanma' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası almıştı. Ezhel'in cezası sabıkasız olması nedeniyle 5 yıl süreyle ertelenmişti. Duruşma sonrası açıklama yapan Ezhel, çok kez hâkim karşısına çıktığını belirterek, 'Umarım bir an önce biter. Ben müziğimi yapmak istiyorum sadece.

Ais Ezhel ne demek?

İsimlere girmişken, Ais Ezhel adı ne anlama geliyor? Ais aslında İngilizce buz anlamına gelen 'ice' kelimesinden geliyor. Ancak internet aramalarında kolay bulunsun diye Ais yaptım ben onu. Çok düşünülmüş bir şey değil, biraz ergenlik ismi gibi kalsın istiyorum aslında.

SEFO Türk mü?

16 Mart 1998, Samsun, Türkiye), Türk rapçi ve söz yazarıdır. ''Bilmem Mi?'' isimli Reggaeton tarzı şarkısıyla geniş kitlelerce tanınmıştır.

Volkswagen Arena icinde ne var?

Bina içerisinde 14 tane bar, 1 tane büfe, 1 tane pub, Volkswagen'e ait VIP fuaye alanı, küçük çaplı kokteyller için lounge, kalabalık etkinlere yetecek kapasitede vestiyer ve 9 adet çoklu WC mevcuttur. Salonun basketbol oyunları için kapasitesi ise 5.240'tır.

Volkswagen Arena Maslak kaç kişilik?

Tribünler oturmalı ve saha içi ayakta toplam 6.500 kişiyi, tamamı oturmalı düzende ise 4.500 kişiyi ağırlayabilmektedir. Dünyanın önde gelen kapalı konser salonlarından biri olarak adından söz ettiren Volkswagen Arena, seyircilere özgün bir konser deneyimi sunmaktadır.

Ezhel hangi şarkıdan dolayı hapse girdi?

Bu sözler, 'Ezhel' adıyla bilinen ve geçen hafta 'uyuşturucuya ve uyuşturucu kullamına özendirme' iddiasıyla tutuklanan rapçi Sercan İpekçioğlu'nun 'Yarınımız Yok' adlı şarkısından.

Ezhel ne kadar ceza yedi?

Mahkeme, Sercan İpekçioğlu hakkında, 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmasını karar verdi.

Ezhel Alo Spotify da neden yok?

Alo'yu neden Spotify'dan sildin? Müzik sektöründen kendini uyanık sanan bir ablamız şarkının We Dem Boyz'dan çalıntı olduğunu iddia ettin ve şarkıyı dava etti. Biz de tüm notaları, ölçüleri belgeleyip alakasız olduğuna dair bir karşılaştırma sunduk. 'Bilirkişi'ye göre %100 aynıymış şarkı.

Ezhel ne kadar süre hapis yattı?

Ezhel adıyla bilinen rap şarkıcısı Sercan İpekçioğlu, 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı, cezası 5 yıl süre ile ertelendi.

Ezel neden Türkiye'de yok?

Almanya vatandaşlığı aldığı yönündeki iddia doğru değil. İstediği zaman Türkiye'ye gelebilir' diyerek ortaya atılan o iddiaları yalanlamış oldu. Ezhel, geçtiğimiz yıl 'Uyuşturucu kullanma' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası almıştı. Ezhel'in cezası sabıkasız olması nedeniyle 5 yıl süreyle ertelenmişti.

Murda kaç yıl hapis?

Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla 'Uyuşturucu madde kullandırmaya özendirmek' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Murda lakaplı şarkıcı Mehmet Önder Doğan, 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ezel ne suc isledi?

1 YIL 8 AY HAPÄ°S, ERTELEME KARARI

Mahkeme, İpekçioğlu'nun kanında az miktarda da olsa uyuşturucu madde bulunduğunu ve bunun da kullanma suçunu oluşturduğunu belirterek, ünlü rapçiye 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi. Sabıkasız olması nedeniyle de cezayı 5 yıl süreyle erteledi.

Spotify engel atılıyor mu?

Spotify engel atılıyor mu? Spotify engelleme özelliğini profillere getirdi Akıllı telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan dilediğiniz kişinin profilini açın ve sağ üst köşedeki üç nokta (…) simgesine tıklayın. Ardından 'Engelle' veya 'Kullanıcıyı Engelle' butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Spotify insanlar ne dinlediğimi görmesin?

Arkadaş Aktivitesi'ni görmek veya gizlemek için: Sağ üstte yer alan. simgesine tıkla ve Ayarlar seçeneğini belirle. Görüntüleme Seçenekleri altında Arkadaşlarının ne çaldığını gör seçeneğini açabilir (yeşil) veya kapatabilirsin (gri).

Ezhel neden Türkiye'de konser veremiyor?

Yaklaşık 1 yıldır Almanya'nın Berlin şehrinde yaşayan 'Ezhel' ismiyle tanınan Sercan İpekçioğlu'nun neden Türkiye'ye gelmediği merak konusu olmuştu. Snob Magazin'e konuşan Ezhel'in menajeri Rıza Okçu bütün bu iddialara cevap verdi. Rıza Okçu, 'Ezhel'in Almanya'da oturma izni var. Burada yeni albümü üzerine çalışıyor.

Ezhelin cezası nedir?

Rap şarkıcısı Sercan İpekoğlu'nu (Ezhel), 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak' suçundan hakkında açılan davada 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptıran mahkeme, cezayı 5 yıl süreyle erteledi.