n11 şikayet hattı

N 11 sahibi kim?

n11.com, Doğuş Grubu ile Güney Kore'nin en büyük teknoloji gruplarından SK Group'un ortaklığında Doğuş Planet çatısı altında Mart 2013'te kurulmuştur.

n11 de kaç kişi çalışıyor?

Yaklaşık 180 şirketi ve 35 bine yakın çalışanı ile hizmet verdiği müşterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktadır.

n11 Acun Ilıcalı'nın mı?

Tarihçe. Türkiye merkezli Doğuş Grubu ile Güney Kore merkezli SK Group, Haziran 2012'de Doğuş Planet adlı şirketi kurdu. Bu şirket de 20 Mart 2013'te n11.com'u hayata geçirdi. Adı başlangıçta numaraonbir.com olarak belirlenen site, adını SK Group'un Güney Kore'deki 11st.co.kr girişiminden almaktadır.

n11 kaça satıldı?

Anlaşma dahilinde yaklaşık 13.75'ten yapılan Dolar/TL değerinden hesapladığımızda ise n11.com'un değerlemesinin 2 milyar TL civarında olduğunu görüyoruz.

n11 kime satıldı?

Türkiye merkezli Doğuş Grubu ile Güney Kore merkezli SK Group, Haziran 2012'de Doğuş Planet adlı şirketi kurdu. Bu şirket de 20 Mart 2013'te n11.com'u hayata geçirdi.

n11 de mağaza açmak karlı mı?

Mağaza açarak satış hacminizi genişletebilir ya da yeni bir iş alanı yaratabilirsiniz. 'N11'de mağaza açmak kârlı mı?' diye düşünebilirsiniz. Bu sorunun cevabı tamamen iş alışkanlıklarınıza bağlı. Fiziki bir mağazaya gösterilen özenin aynısı N11 mağazasına da gösterilirse kârlı bir iş olduğunu söylemek mümkündür.

TV8 in yüzde kaçı Acunun?

Acun Ilıcalı saat kaç para?

Saatin değerinden bahseden Ilıcalı '2019'da 189 bin 500 Euro'dan (Bugünkü kurla 1 milyon 950 bin TL) satışa çıkan saatin artık üretimi olmadığı için 'gray market'te teklif usulüyle el değiştiriyor ve bu rakam bir milyon dolara kadar çıkabiliyor.' ifadelerini kullandı.

TV8 Acun un mu?

ACUNMEDYA, 2013 yılında TV8 kanalını bünyesine dâhil etti. ACUNMEDYA prodüksiyonlarıyla TV8, %1'lik izlenme oranından, Türkiye'nin en çok izlenen TV kanalları arasına girdi. Daha sonra Türkiye'nin en büyük medya kuruluşlarından biri olan Doğuş Yayın Grubu ile de ortaklığa imza attı.

Getir in sahibi kim?

Getir Kurucusu

'Eğer insanlara 3 dakikada taksi gönderebiliyorsak, diğer ihtiyaç ürünlerini de 10 dakikada götüremez miyiz?' sorusundan yola çıkan Nazım Salur'un teknoloji alanındaki ikinci girişimi olan Getir, Temmuz 2015'te hizmete girdi.

Getir kime satıldı?

Getir, Anadolu Grubu bünyesinde hizmet veren araç paylaşım uygulaması MOOV'un %75 hisse payını Rekabet Kurumu'nun 23 Eylül 2021 tarihli onayıyla devralmıştır. Gerçekleşen bu satın alma sonrasında Getir araç hizmete başlamıştır.

Getir nereye ortak oldu?

n11.com hisselerinin yüzde 33,3'ü Getir'in oldu

Gerçekleşen 50 milyon dolarlık yatırımın ardından ise Getir, n11.com'un yüzde 33,3 hissesinin sahibi oldu.

Getir neden batıyor?

Getir, çalışanların yüzde 14'ünü işten çıkarma kararı aldığını açıkladı. Getir'in bu kararını konuya yakın bir kaynak şöyle açıklıyor; şirketin küresel ölçekte ve Türkiye'de artan enflasyon nedeniyle, maliyetleri azaltmak için aldığını belirtti.

Getir kaç milyar dolar?

Getir, rakibi Gorillas'ı 1,2 milyar dolara satın aldı; değerlemesi 10 milyar dolara yükseldi. İnternet üzerinden alışveriş ve hızlı teslimat şirketi Getir, Alman rakibi Gorillas'ı 1,2 milyar dolara satın aldı. Böylece Getir grubunun toplam değerlemesinin 10 milyar dolara yükseldiği bildiriliyor.

Türkiye'de kaç tane Getir deposu var?

Şu anda Türkiye'de 81 ilde, 760'tan fazla Getir, GetirBüyük ve GetirSu deposu ile hizmet veren şirket, yurt dışına ilk adımı 2021'in başında Londra ile attı.

n11 kim aldı?

Türkiye merkezli Doğuş Grubu ile Güney Kore merkezli SK Group, Haziran 2012'de Doğuş Planet adlı şirketi kurdu. Bu şirket de 20 Mart 2013'te n11.com'u hayata geçirdi.

Getir CEO ÅŸu kim?

Nazım Salur

1986'da Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Salur, 20 yılı aşkın süredir seri girişimcilik yapıyor.

Getir ne kadar zengin?

Sipariş uygulaması Getir'in değeri son aldığı 300 milyon dolarlık yatırımla 2.6 milyar dolar değerlemeye ulaştı.

n11 kime satildi?

n11.com, Doğuş Grubu ile Güney Kore'nin en büyük teknoloji gruplarından SK Group'un ortaklığında Doğuş Planet çatısı altında Mart 2013'te kurulmuştur.

Getir Ceo'su Kim?

Nazım Salur

1986'da Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Salur, 20 yılı aşkın süredir seri girişimcilik yapıyor.

n11 neden tc kimlik no istiyor?

Ürünlerin faturasının adınıza kesilmesi ve kargonun doğru kişiye teslim edilmesi için alıcıların alışverişlerinde TC kimlik numarası yazması zorunludur.

TC kimlik numaramı bilen biri ne yapabilir?

ÇALINAN KİMLİK BİLGİLERİ İLE NELER YAPILABİLİR? Çalınan kişisel veriler ve kimlik bilgileriyle adınıza banka hesabı açılabilir, yeni telefon hatları alınabilir, kredi çekilebilir, şirket kurulabilir, interaktif bankacılık işlemleri gerçekleştirilebilir.

T.C Kimlik no 0 ile biter mi?

Bütün TC kimlik numaraları çift rakamla bitiyor. Kimlik numaralarının son 2 harfi, ilk 9 rakamının doğrulayıcısı özelliğine sahip. İlk 9 basamak arasında kurulan bir algoritma bize 10. basamağı, ilk 10 basamak arasında kurulan algoritma ise bize 11. basamağı verir. Kimlik numaralarının ilk hanesi asla 0 olamaz.

TC kimlik numarası ile bir şey yapılabilir mi?

Ancak hukuki açıdan da siber güvenlik bağlamında da TC kimlik numaranız birilerinin eline geçerse bu kesin olur, bu olamaz demek zor. Devlet hizmeti olan veya kimlik bilgilerinizi isteyen diğer kuruluşların web sitelerinde tek başına TC kimlik numaranızla pek bir şey yapamazlar.

Sadece TC Kimlik no ile ÅŸirket kurulur mu?

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, 'Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) ile kaybolan ya da çalınan nüfus cüzdanı, ehliyet ve pasaport belgelerindeki bilgilerin kullanılarak şirket kuruluşu yapılmasının önüne geçtik' dedi.

Kimlik Seri No vermek tehlikeli mi?

Kimlik bilgileri ve kişisel verilerin hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi ve bu yolla bir başkasının kimlik bilgilerini kullanarak onun adına işlemler yapılması Türk Ceza Kanununun 135. ve 136. maddeleri kapsamında suçtur.