Nakkaş Kebap alkol var mı?
Biz Kimiz? Kebaplarımızın yanı sıra ızgara et, pide, güveç, günlük hazırlanan meze çeşitlerimiz, serpme kahvaltı ve keyifli sohbetlerinize ve lezzetli yemeklerinize eşlik edecek yerli ve yabancı alkollü içecek menümüzle hizmet veriyoruz.
Nakkaş Kebap sahibi kim?
Kebabın başkenti Adana'da kebabın inceliklerini öğrenen Fahri Aydoğdu'nun sahibi olduğu Nakkaş'da çöp şiş, ciğer, kaburga, patlıcan kebap, beyti ve mezeler de iddialı.
Nakkaş Kebap nereli?
Adana'ya özgü zırhtan geçirilmiş et ve doğal baharatlarla hazırlanan kebaplarımızı 2002 yılında bugüne kadar deneyimli ustalarımızın ellerinden siz değerli misafirlerimiz ile buluşturuyoruz.
Kebap nereli?
Arapçadan dilimize geçen 'kebap' kelimesi 'kebuba' kökünden gelmektedir ve bu kelime 'kavurmak, közlemek' anlamını taşımaktadır. Bin yılı aşkın süredir Anadolu topraklarında yapılan kebabın anavatanı Güneydoğu Anadolu ve Doğu Akdeniz'dir.
Cihangir Kebap nereli?
Cihangir Kebap Kaburga kurucusu Cihangir Korkmaz aslen Siirt'li olup 1986 yılında Manisa'da dünyaya gelmiştir. 1995 yılında Adana'da kebapçı olarak çalışmaya başlayan Cihangir Korkmaz 19 yıl tam zamanlı olarak çalışmıştır. 2013 yılında kendi işletmesini açarak sektöre yeni kazanımlar getirmiş, azimli ve etkin ...
Kebap Türklerin mi?
Kebabın Orta Doğu gibi yerlerde çok eski bir tarihi olsa bile, Türkler tarafından yaygın hale getirilmiştir. Türk usulü kebap şiş üzerinde yapılabildiği gibi, güveç, köfte ve diğer formlarda da olabilir. Kebap mutfağı dünyaya Müslümanlık etkisiyle paralel olarak yayılmıştır.
Tas kebabı ismi nereden gelir?
osmanlı mutfağının baş köşesinde oturan et yemeklerindendir. adını pişirilme şeklinden almıştır. bakır bir tas yardımıyla yapılan kebab türüdür. genellikle kuzu etinden yapılır.