ünalan muhsin yazicioğlu spor merkezi

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde neler var?

14.550 m² inşaat alanlı olup, 2.bodrum katı 92 araçlık kapalı otopark, 380 kişi tribün kapasiteli yarı olimpik yüzme havuzu, 615 kişi tribün kapasiteli spor salonu, fitness salonu, türk hamamı, sauna, bowling, buz pateni, bilardo, hakem, sporcu soyunma odaları, idari bölüm ve eğitmen odalarından oluşmaktadır.

Yahya Kemal Spor Kompleksinde neler var?

Kağıthane Belediyesi. 1 Adet futbol sahası bulunan Yahya Kemal Spor Kompleksinde 1 adet yarı olimpik havuz, spor salonu, uzak doğu sporları salonu, satranç odası, fitness salonu bulunmaktadır.

Kaynarca spor Kompleksinde neler var?

11.582 m² alanda inşa edilen kompleks içerisinde basketbol salonu, jimnastik ve minder sporları salonu, fitness salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş parkuru ile kapalı otopark yer alacak.

Hasan DoÄŸan spor Kompleksinde neler var?

Tesisimizde her yıl binlerce İstanbullunun daha aktif bir hayat sürmesi için verdiğimiz sportif hizmetler dahilinde aero dans, basketbol, fitness, jimnastik, karate, kick boks, pilates, taekwondo, voleybol ve yüzme yer alıyor.

Esenler spor Kompleksinde hangi sporlar var?

Eğitmenler eşliğinde birçok spor dalıyla tanışma imkanı bulacağınız Mehmet Öcalan Spor Kompleksi'nde voleybol, basketbol, badminton, hentbol, wushu-kungfu, teakwando, karate, kickboks ve yüzme gibi branşlarda hizmet alabilirsiniz.

Ahmet Çalık spor kompleksinde neler var?

2.615 m² alanda inşa edilen kompleks içerisinde fitness, pilates, minder sporları ve basketbol salonları yer alıyor. Kompleks açılmak için gün sayıyor.

Pendik kartı nasıl alınır?

Pendik Belediyesi sosyal ve spor tesislerinde geçerli olan Pendik Kart'a tüm vatandaşlar başvuru yapabiliyor. Geçerli iş yerleri ve tesislerin ayrıntılarına Pendik Belediyesi Mobil Uygulaması üzerinden de ulaşılabiliyor. Başvuru yapıldıktan sonra sitede bilgisi bulunan noktalardan kart teslim alınıyor.

Pendik kart nerelerde kullanılır?

Hamza Yerlikaya da hangi spor dalları var?

Tesisimizde her yıl binlerce İstanbullunun daha aktif bir hayat sürmesi için verdiğimiz sportif hizmetler dahilinde aero dans, basketbol, fitness, futbol, cimnastik, masa tenisi, temel hareket eğitimi, pilates, voleybol, step-aerobik ve yüzme yer alıyor.

Hamza Yerlikayaya nasıl kayıt olunur?

Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi Yüzme Havuzu Online Başvuru ve Kayıt: *Havuzdan ücretli ve ücretsiz şekilde yararlanabilmek için online olarak yada tesise bizzat giderek başvuru yapmalısınız. *Başvuru-Kayıt evrak ve işlemlerinden önce tesise giderek ilgilendiğiniz branş için yerinizi ayırtmanızı tavsiye ederiz!

Hamza Yerlikaya (3 Haziran 1976; Kadıköy, İstanbul), FILA tarafından 'Asrın Güreşçisi' unvanı verilmiş Türk grekoromen güreşçi.

Asrın sporcusu kimdir?

Cuma günü ve tüm resmi tatillerde tesis kapalıdır.

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi hafta sonu açık mı?

Tesisimizde her yıl binlerce İstanbullunun daha aktif bir hayat sürmesi için verdiğimiz sportif hizmetler dahilinde aero dans, basketbol, spinning, temel hareket eğitimi, pilates, fitness, step-aeorobik ve yüzme yer alıyor.

Fatih Spor Kompleksi neler var?

Tarihi Fatih ilçesinin en büyük spor kompleksi olma özelliğinde ki tesis Fatih-Karagümrük'te Vatan caddesi E-5 girişine 100 metre mesafededir. 2009 yılından beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki SPOR AŞ'ye bağlı olarak hizmet vermektedir.

Yahya Kemal Spor Kompleksi hangi sporlar var?

Ofis kiralamaları ticari amaçlı yapıldığında listedeki mevcut kiralama bedelinin 2 katı ücret tahsil edilir. Üyeliklerde (fitness hariç) üyeye sistemde 12 kullanım hakkı (kontör) tanımlanacaktır. Fitness branşında ise tüm üyeliklerde üyeye sistemde 18 kullanım hakkı (kontör) tanımlanacaktır.

Mimar Sinan Spor Kompleksi hangi sporlar var?

Tesisimizde her yıl binlerce İstanbullunun daha aktif bir hayat sürmesi için verdiğimiz sportif hizmetler dahilinde aero dans, fitness, futbol, jimnastik, pilates, wushu ve yüzme yer alıyor.