netflix imdb yüksek diziler

IMDb yi kim belirliyor?

IMDb, herkese açık bir üyelik sistemine sahip. Ücretli veya ücretsiz olarak üye olunabiliyor. Ücretli üyelerin ayrıcalıkları ve proimdb adlı ayrı bir siteleri de var. Kayıtlı kullanıcılar sitedeki tüm içeriklere 1 ila 10 arasında puan vererek filmin ortalama puanını belirliyor.

IMDB rekoru hangi filmde?

IMDb'de 10 üzerinden 9.3 alan The Shawshank Redemption, 'Tüm Zamanların En İyi Filmi' seçilmiştir. Film, 1947 yılında işinde oldukça başarılı olan bankacı Andy Dufresne'nin (Tim Robbins) başından geçen olayları konu almaktadır.

Dağ 2 imdb puanı kaç?

dağ 2 filmi başlığı zaten vardı ama bu puan olayı bambaşka bir olay. an itibari ile 38.993 kişinin oy ortalaması ile 10 puan almış bu film.

IMDB hangi ülkenin?

1990 yılında, İngiliz bilgisayar programcısı ve sinemasever Col Needham'ın Usenet üzerinde güzel gözlere sahip oyuncuları içeren Those Eyes başlıklı bir gönderiyi paylaşmasıyla ortaya çıktı.

Dünyanın en uzun filmi kaç saat?

Ambiance, İsveçli yönetmen Anders Webberg tarafından yönetilen deneysel bir filmdir. Bu filmin gösterim süresi ise tam 30 gün yani 720 saat! Filmin yayınlanan ilk fragmanı 72 dakikayken sonradan yayınlanan fragmanı ise 7 saat 20 dakikalık bir süreye sahip.

Dünyanın en kısa filmi hangisi?

Dünyanın en kısa filmi: Fresh Guakamole.

Türkiye'de kaç film var?

IMDb En yüksek film hangisi?

The Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli)

Yönetmen ve yazar Frank Darabont ve başrollerinde Tim Robbins ve Morgan Freeman'ın yer aldığı bir Amerikan filmidir. Film 1994 yapımı film suç ve dram türündedir.

IMDb rekoru hangi filmde?

1- Planet Earth: BBC yapımı bir doğa belgeseli dizisidir. İlk kez 2006 yılında BBC'de yayınlanan ve 11 bölümden oluşan diziyi David Attenborough seslendirmiştir.

IMDb hangi ülkenin?

Netflix, dünya genelinde farklı stüdyolardan dizi ve filmlerin lisansını alır. İzlemek istediğiniz içerikleri devam ettirmeye çalışsak da bazen lisans anlaşmaları nedeniyle bazı içerikler Netflix'te yayından kalkar.

Netflix in en çok izlenen dizisi hangisi?

Netflix'in maliyeti nedir? Netflix'i akıllı telefonunuz, tabletiniz, Akıllı TV'niz, dizüstü bilgisayarınız veya yayın cihazınızda sabit bir aylık ücretle izleyin. Aylık plan ücretleri $6.99 ile $19.99 arasında değişmektedir. Ekstra maliyet yok, sözleşme yok.

Dünyada en çok izlenen dizi hangisi?

29 Mart 1993 – 15 Ocak 1999 tarihleri arasında yayınlanan Ferhunde Hanımlar 1.780 bölümüyle Türkiye'nin en uzun soluklu yerli dizisidir.

Netflix te filmler neden kaldırılıyor?

Dizi, Guinness Dünya Rekorları içerisinde Amerikan tarihinde televizyonda en uzun süredir devam eden drama dizisi olarak yer almaktadır. 1937'den 1956'ya kadar 19 yıl boyunca bir radyoda, 30 Haziran 1952'den 18 Eylül 2009'a kadar 57 yıl boyunca CBS'de yayınlanmıştır.

Netflix ücreti ne kadar?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın şikayeti üzerine, 'Jurassic World Kretase Kampı' isimli animasyon filminde toplumun milli ve manevi değerleri, genel ahlak ve ailenin korunması ilkesi ihlal edildiği gerekçesiyle Netflix'e idari yaptırım uyguladı.

Türkiye'de en uzun dizi hangisi?

Hesabınızdaki her bir profilde izlenen dizileri ve filmleri görebilirsiniz. Bir web tarayıcısından Hesap sayfanıza gidin. Görmek istediğiniz profilin Profil ve Ebeveyn Kontrolleri ayarlarını açın. İzleme etkinliği öğesini seçin.

Dünyanın en uzun dizisi kaç yıl sürdü?

DİSNEY PLUS'TAN AÇIKLAMA!

Aylık ödeme planıyla üyelik: Kullanıcılar Disney+'a aylık 64,99 TL karşılığında kaydolabilir. Yıllık ödeme planıyla üyelik: Kullanıcılar yıllık 649,90 TL ödeyerek Disney+'a tüm yıl boyunca erişebilir.

Hangi Türk dizi izlenmeli?

Tek Netflix hesabında en fazla 5 farklı profil oluşturabilirsiniz.

Netflix kim izliyor silme?

Disney Plus, Türkiye'ye ilk geldiğinde, yani 14 Haziran 2022'de standart fiyatlandırmasını aylık 34,99 TL ya da yıllık 349,90 TL olarak belirlemişti.

Netflix e neden ceza verildi?

Eastern Sunrise Films ve ya kısaca Es Film, 2014 yılında Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici tarafından kurulan medya yapım şirketi.

Netflix de kim ne izliyor?

Kült film (İngilizce: Cult film) sadık, tutkulu ama görece az sayıda bir hayran kitlesine sahip filmler için kullanılan bir terimdir.

Disney Plus kaç TL?

'Bir Trenin La Ciotat Garına Gelişi' adlı film, tarihin ilk sinema filmi olarak 1895 tarihinde Paris'te halkla buluşmuş ve bu buluşma bugünün sinema severleri için bir milat olarak kabul edilmiştir.

Netflix te aynı anda kaç kişi girebilir?

jenerik olarak da adlandırılır. filmin sonunda akan yazılara denir. genellikle yurdum insanı bilemez çünkü son sahne bitip de ilk yazılar göründüğünde çoktan sigarasını yakmak üzere sinemadan çıkmıştır.

Disney Plus ne kadar olacak?

Çağrı (Özgün adı: The Message), Suriye asıllı Amerikalı yönetmen Mustafa Akkad'ın yönettiği, İslam dininin doğuşunu konu alan 1976 yapımı filmdir.