niğde inan turizm otogar telefon numarası

NiÄŸde inan turizm sahibi kim?

Yeni İnan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Resul Çelik, 'Niğde merkezli firmayız. 60 yıldır sektördeyiz ve 3'üncü kuşak olarak firmayı yönetiyoruz.

Has Turizm sahibi nereli?

Hataylı HAS Turizm otobüs şirketi sahibi 77 yaşındaki Mehmet Selim Kara, At arabasıyla başladığı taşımacılığa şimdi 3 bin adet otobüsüyle dünyanın her tarafına yolcu taşımakta.

As Turizm sahibi kim?

Hasan AlayoÄŸlu - Kurucu Ortak ve CEO - As Turizm Seyahat ve TaÅŸ.

Türkiye'nin en büyük otobüs firması hangisi?

Kamil Koç Kamil Koç Otobüs İşletmesi, Türkiye'nin en büyük yolcu taşıma şirketlerinden biri. Çok köklü bir geçmişe sahip. 1926 yılında kurulan Kamil Koç Otobüsleri A.Ş karayolu taşımacılığında faaliyet gösteren ilk firma aynı zamanda.

Has Turizm kaç tane otobüsü var?

Has Turizm filosuna kattığı 30 adet otobüs ile tamamı Mercedes-Benz marka özmal otobüsten oluşan filosundaki otobüs sayısını 104 adede çıkardı. Yatırımın toplam tutarı 35 Milyon TL mertebesinde bulunyor.

Astur Turizm sahibi kimdir?

Astur Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Büyükdanabaş araç yatırımlarına yönelik Taşıma Dünyası'na özel açıklamalarda bulundu. 35 yıldır taşımacılık alanında faaliyet gösterdiklerini belirten Sinan Büyükdanabaş, 'Firmamız İstanbul, Çorlu, Tekirdağ, Lüleburgaz, Çerkezköy de faaliyet gösteriyor. Filomuzda 300 ara bulunuyor.

Has Turizm nerenin arabası?

Hataylı HAS Turizm otobüs şirketi sahibi 77 yaşındaki Mehmet Selim Kara, At arabasıyla başladığı taşımacılığa şimdi 3 bin adet otobüsüyle dünyanın her tarafına yolcu taşımakta.

Astor nereye ait?

2005 yılında Şanlıurfa şehrinde kurulan Şanlıurfa Astor Turizm, kısa zamanda ülkemizin önemli otobüs firmalarından biri haline geldi.

As Turizm Hangi ilin firması?

As Turizm, 2005 yılında Ankara'da Yılmaz Karacabay tarafından kurulmuştur. Merkezi Ankara olan firmanın Türkiye'nin birçok noktasına seferleri bulunmaktadır.

NiÄŸde VIP kimin?

PaylaşTweetlePaylaşPin0 PaylaşımlarNiğde Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde Zafer Özer ve Tevfik Eren tarafından açılan Niğde VİP Turizm düzenlenen görkemli açılış töreni ile Niğde'de hizmet vermeye başladı.

Villa otobüs sahibi kim?

Villa Turizm Sahibi Tacettin Aldemir: Vergi Ve Primlerde Yüzde 50 İndirime Gidilmelidir!

NiÄŸde AydoÄŸanlar Turizm sahibi kim?

Bundan sonra hizmet sırası oğulları olan Ümit AYDOĞAN ve Murat AYDOĞAN'a gelmiştir. Kendileri genç, dinamik, çağdaş felsefeyle babalarının bıraktığı şirket bayrağını ellerine alarak 2004 yılının ekim ayında Aydoğanlar Şeref Petrol'ü ve Niğde Aydoğanlar turizm'i kurmuşlardır.

VIP Turizm'in sahibi nereli?

VIP Turizm kurucuları İnci ve Fethi Pirinçcioğlu'na 2001 yılında Kongre dergisinin verdiği The Masters of the Industry (Sektörün Ustaları) plaketi ise bu sektördeki öncülüklerini vurgulayan en anlamlı ödül olarak tanımlanıyor. Diyarbakırlı toprak ağası Ali Ağa'nın oğlu, 1. ve 2.

Mersin Villa Turizm kimin?

Verilen kağıtlara tekliflerini yazarak komisyona sunan iki firma sahibinin de imza ve isimlerinin eksik olduğu ve yazılmasının istenmesi üzerine, Mersin Şimşek Grup sahibi Halit Şimşek ile Villa Turizm sahibi Tacettin Aldemir, komisyonun masasında isimlerini yazarak, imzaladılar.

Villa Turizm hangi ilin?

Mersin Villa Seyahat Hakkında

Mersin Villa Seyahat, Mersin temelli bir seyahat firması olarak karayolu yolculuğu hizmeti veren bir ulaşım şirketidir. Türkiye'nin pek çok farklı iline otobüs seferleri düzenleyen Mersin Villa Turizm, özellikle Mersin vatandaşları tarafından tercih edilmekte ve sıklıkla kullanılmaktadır.

Süha Turizm kime ait?

Süha Turizm; ilk olarak 2007 yılında Süleyman Hamurcu tarafından Kayseri merkezli kurulmuş bir karayolu taşımacılık firmasıdır.

Aydoğanlar Turizm kaç otobüsü var?

16 yıldır sektör yolculuklarının bulunduğunu belirten Murat Aydoğan, 'Firmamızın kuruluş tarihi 2004. Filomuzdaki araç sayısı bu yeni yatırım ile 23'e ulaştı. Filomuzun tamamı Setra, Tourismo ve Travego olmak üzere Mercedes marka araçlardan oluşuyor.

Aydoğanlar otobüs firması nerenin?

2- Tamamı özmal araçlarla hizmet veren Niğde'nin ilk otobüs firması. 3- Niğde'de 30 a yakın ikram çeşitliliğiyle tüm hatlarında açık büfe servis imkânı sunan ilk otobüs firması. 4- Bir çok ilde müşterilerine en geniş servis ve terminal hizmeti sunan Niğde'nin ilk otobüs firması.

Lider Turizm sahibi kim?

çorum merkezli veysel tuzcu'nun sahibi olduğu otobüs işletmesidir.

Murat Turizm sahibi kim?

Elazığ Murat Turizm'in işletme sahibi Yüksel Yücel, kısıtlamalarla ilgili henüz ellerine ulaşmış yazılı bir evrak olmadığını, sadece seyahat özgürlüğünün kısıtlandığı, Türkiye'de faaliyet gösteren otobüslerin sadece zorunluluk olması durumunda seyahat edebilecekleri, onun haricinde yolculuk yapamayacakları konusunda …

Niğde Bursa Kaç Lira?

Ankara Bursa kaç k?

Bursa Ankara arası mesafe yaklaşık olarak 387 km'dir. Bu güzergahı değişik ulaşım araçları ile kat etmek imkanı mevcuttur. Bursa Ankara Arası Kaç Km? Bursa Ankara arası 387 kilometredir.

Niğde Mersin arası kaç?

Mersin - Niğde arası toplam 187 kilometre.

Izmir bursa kaç kma kaç km?

Bursa İzmir arası toplamda 345 km'dir. Bireyler özel araçlarıyla seyahat ederek Bursa şehrine kolayca ulaşabilir. Arabayla 3 ile 4 saat arasında yolculuk yapması gerekiyor.

Eskişehir Bursa arası kaç saat sürer?

Eskişehir ile Bursa arası yolculuklarda mesafe kadar, bu mesafenin kaç saat sürdüğü de merak edilenler arasındadır. Özel araçla yapılan yolculuklarda her iki şehir arası süre yaklaşık 2 saat 7 dakikadır. Otobüs ile yapılan yolculuklarda ise bu süre ortalama 2 saat 46 dakikadır.

Ankara Bilecik arası kaç?

Ankara - Bilecik arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Ankara - Bilecik arası toplam 314 kilometre.

Samsun Ankara arası kaç?

Ankara ile Samsun arasındaki mesafe 433kms km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 5 saat 45 dakika kadar sürmektedir.