nigde adana arasi kac km

Adana Nevşehir arası kaç?

Adana Nevşehir Arası Kaç Kilometre? Adana ve Nevşehir arasındaki mesafe karayoluna göre 276 kilometredir.

Adana Ürgüp arası kaç?

Adana - Ürgüp arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Adana - Ürgüp arası toplam 255 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 4 saat sürüyor.

Adana ile Urfa arası ne kadar?

Adana - Şanlıurfa arası toplam 367 kilometre.

Adana iskenderun kaç kilo?

Bu şehirler arası otobüs trafiğin içine İskenderun Adana arası seferler de dahildir. Otobüsle Adana İskenderun arası yol mesafesi yaklaşık olarak 300 kilometredir.

Ürgüp bir il midir?

Nevşehir, 6429 sayılı yasa ile 20 Temmuz 1954 tarihinde il haline getirildi. Kırşehir ve Kırşehir'e bağlı Mucur, Avanos, Hacıbektaş (1945'te ilçe oldu), Kayseri'ye bağlı Ürgüp (1935'te ilçe oldu), Niğde'ye bağlı Arapsun (1948'de Gülşehir adını aldı) Nevşehir'in ilçeleri haline getirildi.

Ürgüp Göreme aynı yer mi?

Ülkemizin en eşsiz doğal eserlerinden olan ve İç Anadolu'da geniş bir bölgeye yayılan Kapadokya'nın büyük bölümü, Ürgüp ve Göreme'nin de yer aldığı Nevşehir'in sınırları içerisindedir.

Ürgüp nasıl bir yer?

Kapadokya'nın en büyük yerleşim yeri olan Ürgüp, Nevşehir'in merkezine 20 km mesafede bulunuyor. Coğrafi olarak gerçek bir doğa harikası olan bölge, İç Anadolu Bölgesi'nde konumlanıyor. Tarih boyunca sürekli ismi değişen Ürgüp, şimdiki adını Cumhuriyetin ilk yıllarında aldı.

Adana Batman arası kaç?

Adana - Batman arası toplam 617 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 9 saat 30 dakika sürüyor.

Urfa istanbul arası kaç TL?

Urfa Antep arası kaç TL?

Niğde - Antalya arası karayolu ile 558 km'dir.

Antalya Niğde arası kaç?

Mersin - Niğde arası toplam 187 kilometre.

Niğde Mersin arası kaç?

Ankara Niğde arası 326 km'dir. Bu iki şehir arasındaki seyahat süresi özel aracınızla yaklaşık 3 saat 30 dakika sürecektir.

Niğde hangi ile bağlı?

Konya ile Mersin arası ulaşımda kullanılabilecek karayolları D330 karayolu ve D715 karayoludur. Eğer otobüs ya da özel araç ile yolculuk yapacaksanız bu iki yolu tercih etmeniz gerekmektedir. D330 karayolu yaklaşık olarak 356 km, D715 karayolu ise yaklaşık olarak 341 km'dir.

Niğde Ankara arası kaç?

Ankara - Mersin arası toplam 493 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 6 saat sürüyor.

Konya Mersin arası kaç?

Fakat, Mersin Merkez ve Alanya arasındaki mesafe 350 kilometredir.

Mersin Ankara arası kaç?

Niğdeli iş adamı Ferit Şahenk geçen yılın en zenginin tahtına otururken geçen yılın en zengini olan Fiba Holding'in sahibi Hüsnü Özyeğin ise 3 milyar 100 milyonluk servetiyle 3. sırada yer aldı.

Alanya Mersin arası kaç?

Niğde ilimiz İç Anadolu Bölgemizde Türk nüfusun en yoğun olduğu ildir diyebiliriz. İl merkezi dahil bütün ilçelerde Türk nüfusu aşırı çoğunluk olan bir ildir. Türk nüfusunu Türkmenler, Yörükler ( Bir kısmı Afyon göçmeni) Bulgaristan ve Yunanistan Göçmeni Türkler ve Doğu Türkistan'dan gelen Kazaklar oluşturmaktadır.

NiÄŸde'nin en zengini kim?

Niğde Tarhanası, Beyaz Kiraz Reçeli ve tabi ki Niğde denilince akla ilk gelen Niğde Gazozu şehrin en sevilen lezzetlerinden.

Niğde Kürt mü?

Ankara Eskişehir arası kişiler tarafından araştırılabiliyor. Ankara ile Eskişehir arası 236 km olarak biliniyor. Bireyler aracıyla 2 saat 47 dakika içerisinde Eskişehir şehrine ulaşabilir.

Niğde ne ile ünlü?

Adana ile Konya arasında bulunan mesafe tam 344 kilometre olarak hesaplanmıştır.