nilay deniz oynadığı diziler

Deniz Colbay hangi dizilerde oynadı?

Yalnız Kurt Esra kimdir?

14 Ocak 1993 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Damla Colbay, üniversite stajı için geldiği İstanbul'da oyunculuğa başlamıştır. Sonrasında Kara Para Aşk dizisinde oynadığı 'Demet' karakteriyle tanınmıştır.

Murat Han nerelidir?

Evet dizide Sare ve Esra ikiz kardeş rolündeler. Yalnız Kurt dizisinin ilk bölümünde Esra karakteri ölüyor. Esra karakterini canlandıran 'Damla Colbay' bundan böyle Sare olarak diziye devam edecek.

Damla Colbay, Yalnız Kurt dizisinde Sare karakterine hayat veriyor.

Yalnız Kurt Esra ölmedi mi?

Yalnız Kurt dizisi bir uyarlama özelliği taşımıyor. Dizide, Türkiye'nin yakın tarihinde yaşanmış olayların kurgulanarak izleyiciye aktarılması bekleniyor. YALNIZ KURT NEREDE ÇEKİLDİ? Dizinin çekim mekanlarının çoğunluğunu İstanbul'un çeşitli semtleri oluşturuyor.

Yalniz Kurttaki Sare kim?

Murad'la evlenmiş olan Sırp Despotu Yorgo Brankoviç, Eflak prensliğini Sigismund desteği ile eline geçiren I. Vlad Drakul, Savcı Bey'in oğlu Şehzade Davut, taht hakkı arayan birçok Balkan soylusu ve pek çok asil senyör bulunmaktaydı.

Yalnız Kurt nereden esinlendi?

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümü mezunu olduktan sonra Los Angeles'ta Stella Adler oyunculuk akademisini bitirmiş, 9 yıl kadar Amerika'da yaşamış ve oyunculuk yapmıştır.