nissan skyline r34 satılık

R34 Dünyada kaç tane var?

(sadece 45 adet üretildi)

GTR neden Türkiyede yok?

Nedeni ise yasalar gereğince Türkiye'ye 3 yaşından büyük otomobil getirmek yasaktır.

R34 4 çeker mi?

bu araç arkadan itişli,dört çeker değil.

GT-R kaç beygir?

r34 Dünyada kaç tane var?

zaten çoğusu japonya'da bulunuyordu ilk yıllarında. daha sonradan neredeyse hepsi export edildi. amerika'da legal olarak sadece 14 tane r34 bulunuyor. diğerleri ise illegal araçlardır, çekici ile taşınırlar. dünya'daki geri kalan r34 sayısı tahmini olarak 10000 civarındadır.

r34 Türkiyede neden yok?

Nissan Skyline GTR R34 modeli ne ülkemizde ne de dünyada yasak değil. Biraz araştırma yaparsanız temiz bir versiyonunu bulmanız bile mümkün. Ancak çok daha iyi versiyonları ülkemize getirilemiyor çünkü yasalar gereğince Türkiye'ye 3 yaşından büyük otomobil getirmek yasak.

GT-R neden Godzilla?

Ayrıca R32 GT-R 1989-1993 yılları arasında gerçekleşen tüm binek otomobil yarışlarını kazanmış ve 1990 yılında Avusturalya Binek Otomobil Şampiyonası sırasında Ford Sierra Cosworth'un tahtını elinden aldığı için 'Godzilla' lakabını almıştır.

R34 dünyada kaç tane var?

Günümüze kadar toplamda 11 değişik Nissan Skyline R34 modeli yapıldı.

GT-R nedir?

Nissan GT-R, Nissan tarafından üretilen ve ilk olarak 2007 yılında Japonya'da piyasaya sürülen spor otomobildir. Nissan Skyline GT-R'ın halefidir, ama artık Skyline otomobil serisinin bir parçası olmaktan çıkmıştır.

Türkiyede R34 var mı?

Türkiye'de R34 GTR yok.

GTR Türkiyede yasak mı?

Nissan Skyline GTR R34 modeli ülkemizde ya da dünya üzerinde getirtmek ve kullanmak yasak değildir.

Türkiye'de GTR var mı?

tasarım olarak dünyanın en tatlı ve arzu objesi araçlarından biridir. anladığım kadarı ile silindir fazlası, egzozu kanunlarla uyuşmadığı için amerika dahil ve türkiyede bir çok ülkede yasak.

R35 ne demek?

Hızlı ve Öfkeli serisindeki etkileyici sahneleriyle akıllarda kalan Nissan Skyline GTR R34 modeli, bugün gerçek bir ikon haline gelmeyi başarmıştır. Hala dünyada milyonlarca hayranı olan bu model ülkemizde bulunması neredeyse imkânsız.

GT-R neden yasaklandı?

GT-R mirasından ötürü, tamamen yeni sürüm olan şasinin kodu CBA-R35 veya kısaca 'R35' olarak adlandırılmıştır (CBA emisyon standardının ön ekidir). 2017 yılında yeni bir görünüme sahip olarak piyasaya çıktı.

GT-R kullanmak yasak mı?

Biliyorsunuz ülkemize Nissan Skyline GTR R34 getirmek yasak. Nedeni ise yurt dışından 3 yaşından büyük araçlar Türkiye'ye sokulamaması. Getirmek için Avrupa'da 24 ay yaşamış olmaliyiz. Bu durumda Türkiye'ye kesin dönüş yapıldığında yaninizda 1 araba getirme hakkı elde ederiz.

GT-R R35 kaç çeker?

Nissan Skyline GTR R34 modeli ülkemizde ya da dünya üzerinde getirtmek ve kullanmak yasak değildir. Biraz araştırma yaparsanız neredeyse hiç kullanılmamış gibi duran versiyonunu bulmanız bile mümkündür.

GTR kaç dolar?

Hemen önceki Skyline GT-R nesilleri gibi, Nissan GT-R da 4 çekerli, çift turbolu 6 silindirli bir motora ve artık simgesi haline gelmiş 4 adet yuvarlak stop lambasına sahiptir.

GTR R35 kaç çeker?

Bu modelde yine aynı donanım paketleri ile birlikte satıldı. Bu modelin fiyatları ise, 2021 MY Premium olanın 115 bin dolar iken, Nismo olan ise 212 bin dolardı. 2023 model Nissan GT-R modelinin premium donanım paketi 135.000 $ olurken diğer donanım paketi ise 212.000 $ olacak.

GTR kaç basar?

Godzilla olarak bilinen GT-R, Meka-Godzilla olabilmesi için 1100 beygir gücüne kavuşturulmuş. Ürettiği bu gücü dört tekerine birden aktaran otomobil toplamda 1152 Nm tork üretebiliyor.