onion dark web

Dark Web'de gezmek suç mu?

Peki derin internete yani Deep Web'e girmek suç mudur? Hayır, deep web kullanmak ya da sadece giriş yapmak suç değildir.

Dark Web i kim kurdu?

Ross William Ulbricht (d. 27 Mart 1984), darknet pazarı web sitesi Silk Road'u 2011'de kurup 2013'te tutuklanana kadar işleten Amerikalı. Site, anonimlik için Tor'u ve para birimi olarak bitcoin kullandı ve uyuşturucu maddeler gibi yasadışı ürünlerin ticaretine ev sahipliği yaptı.

Dark Web Killer ne dir?

Chrome ve Firefox gibi geleneksel arama motorlarında gözükmeyen Dark Web siteleri, sadece özel yollarla erişilebilir. Yasa dışı ürünler ve hizmetler satın alabileceğiniz gizli ağ, uyuşturucu ticaretinden kiralık katile kadar pek çok suç öğesini içinde barındırır.

Internetin kaçı Dark Web?

Tahminlere göre arama motorlarıyla ulaşılan internet toplamın sadece yüzde 5 ila 10'u. Bu da demek oluyor ki Deep Web internetin %90'ınını içeriyor.

Dark Web Türkiyede yasak mı?

Birçok şey yasal değil fakat yasal olan kısımlar da olduğu için Dark Web'e girmeniz yasak değildir.

Dark Web Türkiye'de yasak mı?

Dark Web'e girmek yasalara aykırı mıdır? Kısaca açıklamak gerekirse Dark Web'e erişmek yasa dışı değildir.

Deep webde gezmek suç mu?

Bunlara en yakını kötü şöhretli Red Rooms (Kırmızı Odalar). Bu odalarda, çekimi izlemek için para ödemiş birileri bir sohbet platformundan gittikçe zalimleşen emirler verirken, insanların bir web kamera önünde işkenceyle öldürüldüğü söyleniyor.