çorlu devlet hastanesi ortopedi randevu

Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi kim?

Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Lütfi Çağatay ONAR hastanemizde yeni görevine başlamıştır.

Çorlu Vatan Hastanesi'nin sahibi kim?

Hastanemiz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Suad DAYANIKLI'nın 1982 Yılında Kurmuş Olduğu Rotary Kulübünün 28. Toplantısı Tüm Üyelerin Katılımıyla 18.02.2016 Tarihinde Hastanemizde Gerçekleşti.

Çorlu Vatan Hastanesi sahibi kim?

Dr. Murat DAYANIKLI

Çorlu Vatan Hastanesi yönetim kurulu başkan vekili ve TED Çorlu Koleji yönetim kurulu başkanıdır. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesini 1989 yılında bitirdi.

Çorlu Şifa Hastanesi sahibi kim?

Çorlu Firma

Çerkezköy'de sağlık hizmeti veren Özel İrmet Hospital Hastanesi, Özel Çorlu Şifa Hastanesi'ni satın aldı. Sözleşmenin imzalanmasının ardından hastanenin eski sahibi Cenap Özkara ile yeni hastanenin ortakları Ahmet Türker ve İrfan Tombalak, hastane personelleri ile bir araya geldi.

Mavi Hospital sahibi kim?

'Sağlık Sektöründe Çok Daha Farklı Boyutlara Hayırlısı ile' diyen Mavi Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman YILMAZ; değişimin sebebini 'Sağlık sektöründe kısa zamanda başka hastaneler satın alıp, bunun yanında Sağlık Turizmine de ağırlık vererek zincir hastane olma yolunda ilerliyoruz.

Dr Murat Dayanıklı kimdir?

Dr. Murat DAYANIKLI

Çorlu Vatan Hastanesi yönetim kurulu başkan vekili ve TED Çorlu Koleji yönetim kurulu başkanıdır. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesini 1989 yılında bitirdi.

Vatan Hastanesi BaÅŸhekimi kim?

Özel Sular Vatan Hastanesi'nde yeni başhekim Faruk Atlı oldu.

Dr Azmi OfluoÄŸlu kim?

İşadamı Azmi Ofluoğlu bir dönem sağlık sektörünün en güçlü isimlerinden biriydi. Sektöre önderlik yaptı desek abartmış olmayız. Vatan Hastaneler Grubu, Alman Hastanesi gibi Türkiye'nin ilk zincir hastanesini kurdu.

Murat Dayanıklı kimdir?

Dr. Murat DAYANIKLI

Çorlu Vatan Hastanesi yönetim kurulu başkan vekili ve TED Çorlu Koleji yönetim kurulu başkanıdır. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesini 1989 yılında bitirdi.

Ortopedia Hastanesi kimin?

Mustafa Herdem, Prof.Dr. Yaman Sarpel, ve Prof.Dr. Emre ToÄŸrul'dan oluÅŸan ortaklar kurulu ile hizmetine devam etmektedir.

Dr Kerem Bilsel kimdir?

İsmail Kerem Bilsel Ortopedi ve Travmatoloji uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr Emre togrul kimdir?

Mersin'de doğdu. Tarsus Amerikan Koleji'ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamladı.

Ahmet Can göçük hangi hastanede çalışıyor?

Ahmet Can Göçük Özel Adana Hastanesi bünyesinde çalışıyor.

Doç Dr Alauddin Kochai kimdir?

Doçent Doktor. Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı. Omurga Cerrahisi, Skolyoz Cerrahisi, Ekstremite deformite cerrahisi.

Prof Dr nurzat Elmalı Kimdir?

Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği İdari Sorumlusu olarak çalıştı. Eylül 2014 ten itibaren Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim dalında Öğretim Üyesi olarak çalışmaktadır.

Ünsal Domaniç kaç yaşında?

Prof Dr Ünsal Domaniç, 1950ʼde Kayseri Pınarbaşıʼnda küçük bir dağ köyünde beş çocuklu bir ailenin üyesi olarak dünyaya gelmiştir. Okulu bulunmayan köyde okuma yazmayı, aynı zamanda ilk öğretmenim dediği annesinden öğrenmiştir.

Prof Dr Mustafa Yucel kimdir?

Dr. Mustafa Yücel 1982 yılında Bandırma'da doğmuştur. 2005 yılında ODTÜ Kimya Mühendisliği Bölümü'nden lisans derecesini, Felsefe Bölümü'nden de Bilim Felsefesi yandal derecesini almıştır. 2005-2010 arasında ABD'de Delaware Üniversitesi'nde Oşinografi doktorasını Prof. George Luther'in danışmanlığında tamamlamıştır.

Prof Dr Turhan Özler Kimdir?

Profesör Doktor / Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji A.D. Öğretim Üyesi Tel:4447000/ Yeditepe Üniversite Kozyatağı Hastanesi.

Uzm Dr Sibel Çalap hangi hastanede çalışıyor?

Uzm. Dr. Sibel Çalap Bursa Devlet Hastanesi bünyesinde çalışıyor.

Dr Burak Akesen hangi hastanede çalışıyor?

BURAK AKESEN | Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi.

Dr Hasan Dermesin hangi hastanede çalışıyor?

Op. Dr. Hasan Dermesin Mersin Su Hastanesi bünyesinde çalışıyor.

Mehmet Fatih Erol Kimdir?

Ortopedi Ve Travmatoloji

Yrd. Doç. Dr. Mehmet Fatih Erol, Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde hizmet vermektedir.

Dr Mehmet Emrah Bayam kimdir?

Dr. Mehmet Emrah BAYAM, Anesteziyoloji Genel Cerrahi Kliniği Eğitim Başasistanı Op.

Fatih Serhat Erol Kimdir?

Prof. Dr. Fatih Serhat Erol Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır. Sinirsel Ağrılar, Bel Ağrısı, Menenjiom alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Mehmet Fatih Sonmez kimdir?

Aslen Ağrılı olan Mehmet Fatih Sönmez'in uzun süredir Bursa'da yaşadığı ve Türkiye genelinde 121 şubesi olan güzellik merkezi firmasının sahibi olduğu bildirildi. Ölen 3 kişinin cenazeleri, memleketleri Ağrı'da toprağa verilecek.

Dr Deniz Tihan kimdir?

Doçent Doktor, Genel Cerrah, Cerrahi Klinik Şefi.

Dr Mehmet Karahangil kimdir?

Dr. Mehmet Karahangil Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanıdır. Çene Problemleri, Kırıklar, Botoks Ve Dolgu alanlarında hizmet veriyor ve Dövme silme, Variköz ve spider venlerde kozmetik cerrahi, Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Mehmet Aytürk kimdir?

Mehmet Aytürk Kardiyoloji uzmanıdır. Hipertansiyon (Yüksek Tansiyon), Göğüs Ağrısı, Varis Tedavisi alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.