çorum devlet hastanesi estetik cerrahi doktorları

Murat Bitgen kimdir?

Askerlik görevimi Aksaz Özel Eğitim Merkez komutanlığında tamamladım.2007-2012 yıllarında Cumhuriyet Üniversitesinde uzmanlık eğitimimi alarak Plastik, Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı oldum. 2011-2015 yılları arasında T.C Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Plastik Cerrahi uzmanı olarak çalıştım.

Istemihan Öztürk Kimdir?

İstemihan Öztürk 4 yıl Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptıktan sonra kendi muayenehanesini Özel Elitpark Hastanesi karşında açtı. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. İstemihan Öztürk 1980 yılında Alaca'da doğdu.

Plastik Cerrahi Ameliyatları nelerdir?

Estetik ameliyat fiyatları; SSK gibi devlet kurumları tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ödemez.

Devlet hastanesinde plastik cerrahi ücretli mi?

Estetik cerrahi, plastik cerrahiye dahil bir alandır. Estetik cerrahi kişilerde herhangi bir tıbbi problem yaratmasa bile görsel açıdan rahatsızlık duyulan vücut yapılarının daha güzel ve mükemmel bir forma ulaşması amacıyla yapılan işlemlerdir. Estetik cerrahi ile plastik cerrahi arasındaki fark da budur.

Estetik ve plastik cerrahi aynı mı?

Kısacası; estetik amaçlı işlemler ücretlendirilir, sağlık amaçlı işlemler ücretsiz yapılır. Öncelikle bunun için devlet hastanesinde plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi ve KBB polikliniğinde muayene olmanız gerekmektedir.

Plastik cerrahi ne kadar alir?

Burun kırıksa ve müdahale edilmesi gerekiyorsa ya da hasta rahat nefes alamıyorsa SGK bu tür operasyonların maliyetini karşılar. Ancak yalnızca estetik operasyon yaptıracaksanız devlet bu tür giderleri kesinlikle karşılamıyor.

Devlette estetik için hangi bölüm?

Devlet hastanelerinde estetik 7500, hacamat 50 TL

Sağlık Bakanlığı, kamu hastanelerinde hastalara uygulanacak tedavilere ilişkin yeni tarifeleri belirledi. Bakanlık, bu yıl tüm hastanelerde geleneksel tıp yöntemleri ile tedaviye başlıyor.